7619
-
balty #499 Szerencsém volt. Noradosok jól kipucolhatták az utat felfelé, mert délután nem találkoztam egy kalózzal se. Szóval biztonságban leértem. -
Gyudron #498 Remélem megúsztad ép armorral -
balty #497 HunArte! Sajnos az alábbi incidens miatt, fogalmam sincs, mikor tudok felmenni hozzátok, így a bányászatba lehet, nem fogok tudni részt venni. Ahogy hazaértem megpróbálok informálódom és, ha minden csendesnek tűnik (ami elég valószínűtlen), folytatom utamat.
Balty -
balty #496 A kalózok márpedig nem alszanak!
Reggel 7 körül szoktam lebonyolítani az utazásaimat a bázisunk és a birodalom között. Ilyenkor az amerikai általában már alszanak az európaiak meg még nem keltek fel. El is indultam, ahogy szoktam 6:45-kor. Csendesnek tűnt az űr. Ugráltam a rendszerek között. Sehol senki. Vagyis úgy indult ez az út, ahogy szokott. Egy jó negyed órája utaztam már, mikor ellenséges pilótákra lettem figyelmes. 2-n voltak. Jöttemre szétrebbentek, menekültek. Egy ideig egy irányba utaztunk, ők előttem én utánuk, majd eltűntek. Nyugalommal töltött el, hogy egyedül vagyok. Megint csendes volt minden. Az utazás 1/3-án túl voltam, már szinte túl is tettem magamat a korábbi incidensen. Gyanútlanul ugrottam be a soron következő rendszerbe, amikor egyszer csak 3 ellenséges pilóta jelent meg a radaron. Közöttük a két régi ismerős, akiket útközben láttam. Ekkor kellett ráébrednem, hogy csapdába csaltak a gazfickók! Gondoltam semmi vész, hisz megpróbálják lefogni, megbénítani a hajómat, hogy ne tudjon warp sebességre gyorsítani, csakhogy készültem erre és volt rajtam 3 db stabilizátor, amelyek pont a zavarók ellen védték a hajómat. De újból csak meglepetést okoztak. A hajóm, ugyanis csak nem mozdult. Erős zavarókkal lehettek ellátva a mocskok. Már be is céloztak és lőttek. Csapdába estem! Bár nem harcra voltam felszerelve nem volt más lehetőségem. Becéloztam a hozzám legközelebbit és már lőttem is. 4 rakétavetőből soroztam, ahogy csak a csövön kifért. Közben már 4-en voltak A shieldemet egy pillanat alatt leszedték. De az armorom még tartotta magát. Egyszer csak egy nagy robbanásra lettem figyelmes. Fel se tűnt volna, hogy egyik hajójukat így megsebzettem és az robbant fel, tűnődtem magamba. Ügytűnt a kalózok szorítása lazult. Igen, most már biztos voltam, hogy abban a robbanásba az egyik hajójuk semmisült meg Mivel armorom fogytán volt kihasználtam a zűrzavart, amit az egyik hajójuk elvesztése okozott és elugrottam a legközelebbi bolygóhoz. Utánam jöttek, de már óvatosabbak voltak. Ez pont elég idő volt számomra, hogy az űr egy biztonságos pontjának a koordinátáit betöltsem a konzolra, és mire újból befogtak volna már el is ugrottam oda. Tudtam most már nagy baj nem lehet. Itt sose találnak meg. Viszont ott rekedtem útközben, minden biztonságos űrtől távol.
-
balty #495 Ez a játék meglehetősen összetettebb a Freelancer-nél. Akinek a Freelancerr tetszett valószínű az EVE is fog. Én speciel ki nem állhatom a belsőnézetű űrhajós, repülős játékokat. Nekem ez jön be. -
#494 Akkor jatszana az ember a Freelancerrel haloban.
De mivel amugyis a Freelancer egy csupaszitott szimulator program, amiben a hangsuly a "tidzsutidzsu"-n volt es a tobbi reszeit (kereskedelem, nem linearis kuldetesek,planetaris ugykodesek, csempeszet)a keszitok kurvara elhanyagoltak ezert mar az sem jott be.
De az hogy kulso nezetes egy urszimulatoros MMO az megjobban lehuzza a jatekot. -
balty #493 Még nem találkoztam ilyen hibával. -
#492 Jakuza:
hát tényleg nem 1 elite, de ne úgy játsz, hogy elite klón, hanem úgy hogy freelancer MMO-ként
Gixer:
nem
-
GixEr #491 En meg csak probalnam :(
Letoltom, elindul a onteszt(serult-e), azutam elindul a telepito es a vege fele error. Szoval nem a letoltes serult, hanem a kicsomagolt telepito. Mas nem jart igy? -
#490 Na erre ugyan nem fizetek elo.
Kulsonezetes szimulator.Sehol az Elite feeling.
Szal tovabb kell varnom valami rendes es jo urgamara. -
#489 Hát sokban hasonlít, de sokban eltér tőle (sajna messze nem Elite, de ha így javítják akkor az EVE 2 már lehet hogy Elite közeli lesz :) -
#488 Na megnezem milyen.
Ha lesz egy kis Elite feelingem tole akkor tuti elofizetek. :P -
balty #487 Helyes :) -
#486 jah bocs, megvan :) -
#485 Én most bennvagyok pl de nemtalálok HUN csatit :) a Languages-ben van?
-
#484 hát az SG-n nincs nagy élet, de azért EVE-ben vagyunk vagy 10-20-an stabilan :) -
balty #483 Vannak ám magyarok Evben. Nem is kevesen. Gyertek be a HUN csatira (Chanel ikon->new chanel->HUN).
És nézzétek meg a Honlapunkat -
ArTe #482 kogh,captianric,hunarte,yojima
pár magyar név aki most jött megnézni a gamét
de ahogy látom nem túl nagy életet mutatnak a fórumozók :) -
#481 Hali, bétát végigjáccottam, most bejöttem erre a 14 napra, a többit meg majd meglátom :) Ha van vki magyar, üzenjem rám már pls, jó lenne magyar szavakat hallani :)
Yojima a kari neve -
ArTe #480 nah van az evenek egy 14 napos trial verziója.
játszanak még magyarok a gaméval,mert most páran megnézzük :) -
#479 For a limited time, CCP is offering current EVE players the opportunity to create an additional account with 6 months of game play for only 35.85. That’s an amazing 6 months for the price of 3.
höhö... készülnek a Shivára -
....vége a nyáriszünetnek a CCP-nél -
balty #477 Szóval Outer Ring néven kéne lenni, nah majd ellenőrzöm újból, ha csak a kis-nagy betű nem számít, már pedig szerintem nem. Akkor lehet, hogy megváltozott a törzshelyük a Noradosoknak :) -
Kraptor #476 Én is csak az Outer Ring-et ismerem, de majd ha felmegyek megkérdezem.
-
balty #475 Mi a Noradosok publikus csatija? Altomat párszor már megkóstolták aztán szóba elegyedtem velük és említettek valami outer ring csatit, hogy ott kell engedély kérni áthaladásra. De ezen a néven nem találtam meg a csatit.
Mellesleg tegnap elég nagy flottamozgások voltak Ca-t üldöztük persze a nagy erőfölény ellen egy részük empire-be menekült, másrészük meg egyszerűen kilépett.
Ha pedig magyarokkal akarsz találkozni, gyere fel a HUN csatira EVE-ben! Irc-n pedig az extra vagy elte szerveréről az eve-online.hu-n találsz meg minket.
-
Kraptor #474 Én is játszom már egy ideje. Egy kis cégnél vagyok, ami a NORAD tagja. Általában Azedi-ben szoktam ügynök missziókat csinálni és az Outer Ring Syndicate térségben járőrözni. Moo és CA ellen szoktunk harcolni a 4C, PF, FD és Orvolle térségben. Moo szeret ott tanyázni és warp buborékkal megfogni mindenkit. Tegnap jól kitakarítottuk a rendszert, de mindig visszajönnek:) -
balty #473 Így igaz, de ahogy Valen mondta a HUNOK bosszúja gyors és kegyetlen, és a legnyomasztóbb, hogy nem tudod mikor ér utol -
Kraptor #472 Látom CA valamelyik HUN Corp tagot kilötte nemrég:) -
#471 "DE A HUNOK BOSSZÚJA GYORS VOLT ÉS KEGYETLEN"... -
balty #470 Mondjuk bányász lézerek nélkül most a Veldsparok csak a pofákban röhögnek. Kb így: -
#469 és min den Veldspar ellenség -
balty #468 Unalmas ... Á még bányászni sincs időnk, nem érünk rá unatkozni az utóbbi időben. Hisz minden Velspar mögött ellenség lapulhat.
-
#467 ...na nesze... ...én meg a tökéletes helyesírásom:
'E&B-hez késöbb*' => képest*
-
#466 ez a játék teljesen bugmentes és a szerverek is tök fix-ek... legalábbis E&B-hez késöbb 100000000%-ig állítom, de ha valakinek ez az első MMO-ja akkor bizony igen nagyot csalódhat amikor egy peccs után 15 perce az egész rendszer (szerver/kliens) meghal... aztán leállítják a szervert, hogy kijavítsák... de 1-2 hétig még mindíg érződik... a CCP-nek még sokat kell tanúlni (mint pl, hogy a teszt szervert kikéne bővíteni és egy hetet várni a peccsel mielött feldobnák TQ-ra), hisz ez az első MMO-juk. Én nem mondom, hogy isteníteni kell őket, de azok után amit az EA tett az E&B-vel én nemtudok mást mondani.
Balty: azt a videót amikor az indy kilövi a ceptort azt a hivatalos oldalon találod meg -> Downloads -> Videos -> Community Created ...ott van pár FleetBattle is
...na sztem aki aztmondja, hogy ez a játék "unalmas" az elöbb töltsön le pár FA&SA vs CA csatavideót
Amúgy véleményem szerint ez a játék olyan 2 hónapig lehet max unalmas, mert addig csak bányászni meg skillelni kell a karaktert, de ezután legalább megbecsülöd a saját és a társad hajóját. -
#465 1. Letöltöd, s mikor elöször fizetsz, akkor kifizeted a klienst is.
2. Olyan bankkártya kell, amelyik Netes fizetést lehetővé tesz, nem feltétlen kell dombornyomott, de az biztosan működik
3. 19 EU elöször és utánna 14,5 EU/hó ha havonta fizeted, 36 EU ha 3 hónapra és 60 EU ha 6 hónapra fizeted elő (egyébként meg ha megnézed az EVE honlapján az Account Managment-nél, akkor meglátod pontosan
4. Átlag játékosszám 6-9000 között van, abból jelenleg aktív magyar játékos 12-16 fő + akikről még nem tudunk :))
5.Lassan 1,5 éves a progi.
Mi az hogy "Milyen jól van megycsinálva" ??? mire gondolsz?
Egyenlőre nekem is :)) -
Braveheart #464 Lehet hogy én is meg fogom venni a játékot, csak lenne 1-2 kérdésem:
1. A játékot külön meg kell venni vagy letöltheő és aktiváláskor kell fizetni?
2. Csak dombornyomott kártyával lehet fizetni?
3. Mennyi a havi díj és emnyibe kerül a játék?
4. Sok játékos van? És mennyi magyar?
5. Mikor jelent meg és milyen jól van megcsinálva?
Egyenlőre ennyi thx -
#463 magyarul: nagyon sajnálom hogy nincs ebből a játékból offline single player... -
#462 kicsit körülményesebb, de erre már én is gondoltam...de akkor még ott van a 2. pont is :D...sok más játékkal is játszom még, ráadásul egy online autó-szimulátor bajnokságban is benne vagyok... -
#461 1: esetleg megkérhetsz valakit hogy fizesse be neked, te meg bankból utalsod a manit a számlájára. Nemtom, hogy regisztráció után meg lehet-e változtatnia számlaszámot, de nekem eddig bevált ez a módszer más gaméknál. -
#460 van ez így, hogy egyszerűen nem jön be egy játék...én pl. a fantasy RPG-ket nem kedvelem, eszembe se jut hogy játszak 1-el...egyedül a morrowind -el játszogattam kicsit
...viszont az EVE hangulata egyből megfogott és a béta teszt alatt meg utána a 14 napos exk. triállal jól eljátszogattam...most azért hezitálok, mert:
1. nincs jelenleg neten keresztül fizetőképes bankkártyám
2. túl sok időmet venné el a játék, ha már egyszer előfizetnék :DDD...