7619
-
#579 Köszi neked,örök hála!
De most esz a fene, mert amit letöltöttem klienst hibás vagy mi és nem teszi fel.....:(
Ha most ezt leszedtem(újra) és tetszik, lehet hogy csatlakozok a kicsiny magyar társadalomhoz.
UI:Majd bent talizunk!:) -
#578 Azután olvass vissza 10-20 hozzászólást, ott levan írva, hogy hova kell beírni ezt a KEY-t :)
Valahol az EVE-ONLINE.COM-n a CREATE ACCOUNT alatt -
E-mail(s) were successfully sent, see results below.
[email protected] O.K. -
#576 Since:
Valóban elsőre kicsit furcsa a kezelőfelület, de biztosíthatlak róla, hogy ha megszokod, akkor az egyik leg evidensebb interface-t kapod.
Szokni, s ahogy egyik új EVE társunk mondta, ez 1 HARDCORE GAME, tehát idő kell mire felfedezel benne mindent (több mint 7 hónap az eddig biztos), szal sztem az EVE megér 1 misét. -
#575 A mailom: [email protected]
Köszi!!!! -
#574 adsz 1 emil címet és küldök keyt -
#573 Csumpi!
Nahh leszedtem a klienst. Valaki tudna nekem küldeni ilyen 7 napos CD kulcsot? Vagy ilyet honnan lehet beszerezni? -
Since #572 Hááát nekem kicsit káosz a dolog, még a tutorialt se tudom megcsinálni annyira össze vissza van rakva a kezelőfelület. Az biztos hogy nem "kezdő" játékosoknak találták ki, és hogy el kell vele pöcsölni néhány órát hogy eltud sajátítani az alapvető funkciókat a játékban. Ez nem az én játékom -
Gyudron #571 Mert eddig szürke volt asszem. -
Gyudron #570 Ténlyeg mitől lett kék az UI vagymi ? -
#569 Zsolo: ezek még Exodus elötti screenshotok azér más a HUD ... vagy is az UI meg a graf -
#568 ja ez mind ingame screenshot
ha EVE-ben vagytok akkor gyertek fel a HUN channelre
bal oldalt "channels and mailing list" majd ott "NEW channel" és ott íírd be "HUN" -
#567 az irányítást meg kell szokna, ha megszoktad, akkor meg már rájössz, hogy ennél jobb nem is kell.
a karaktered a VALÓS idő szerint fejlődik, elkezded tanulni a skill-t és kiírja hogy X nap Y óra Z perc A mp megtanulni a skillt. Ha lelogolsz akkor is tanulja a skill-t, tehát figyelni kell (fel kell írni) hogy mikor, mennyi idős skillt tettél be. -
#566 WOW ez mind a tied? Nem rossz -
#565 -
#564 -
#563 -
#562 -
#561 HUH, nyomultam vele 1 órát. Hááááááááááááát érdekes játék, kicsit hasonlít az X2-re (szerintem). Van valami cél a játékban? Elmentem bányászgattam ,eladtam, nem túl érdekes. Az nem tetszik benne hogy nincs manuális vezérlés (főleg harcnál hiányzott). Ha jól értelmezem akkor úgy megy a képességfejlesztés hogy amit csinálok az fejlődik (mint a DS-ben). Igaz ez?
Ezen a lenti képen más a HUD. Miért? -
#560 -
Jozif #559 -
#558 gondolom ezt még nem próbáltad ? :) -
#557 www.eve-online.hu -
Since #556 Van magyar hq oldal játékal kapcsolatban ahol vannak tippek egyebek? -
Jozif #555 de igy 1 év játéktapasztalattal azt mondhatom, hogy window modban nyomjad, csak huzd feljebb, amennyire lehet, nem nagyon birja a kitaskolást -
#554 Ja . Az ESC-et nem is próbáltam -
Jozif #553 1.Hogy lehet nagyképernyősre csinálni a gémet?-->esc, graphics-->evidens
2.Joy-jal lehet irányítani?--->nem
3.Valami menü van ahol a billentyűkiosztást állíthatom?--->lásd első pont-->shortcuts
-
#552 Lenne egy pár kérdésem, lehet hogy nevetségesek de nekem elsőre bonyolult az irányítás.
Szóval kérdéseim:
Hogy lehet nagyképernyősre csinálni a gémet?
Joy-jal lehet irányítani?
Valami menü van ahol a billentyűkiosztást állíthatom?
Néztem az in-game helpet és azt írta hogy URL hiba, nem találja a honlapot :( -
Jozif #551 neked is -
Jozif #550 privi ment -
#549 Óriási hála Jozif, remélem tetszeni fog a gém és találkozunk majd Odabent! -
Since #548 köszönet :) -
Jozif #547 E-mail(s) were successfully sent, see results below.
[email protected] O.K.
-
Jozif #546 E-mail(s) were successfully sent, see results below.
[email protected] O.K.
-
Since #545 köszike :) -
Since #544 [email protected] -
Jozif #543 lehet, csak adjál mailcimet, amit meg is nézel -
Since #542 és cd kulcsot honnan lehet szerezni? 7 naposat? -
Jozif #541 ezt tessék megnézni, csak 15 mega, eután pedig...
...innen lehet letölteni az aktuális klienst lehetőleg passziv modban -
Since #540 tudsz nekem is küldeni?