7619
-
#659 Az király akkor fleteszem remélem tudok vele játszani majd.!!!
Kösz az infokat! -
#658 Nem a kliens a trial, hanem az account amit csinálsz hozzá. -
#657 sztem a telepítés/reg/bejelentkezés-től számít a 14 nap... -
#656 Ami annak idején volt 14 napos probaverzió le is szedtem de azota nem tettem fel egyetlen1x sem.
Ha most felteszem ugynaugy jó 14 napig? -
engine #655 Ez tetszett :D -
#654 A döglött csiga hozzám képest egy idegbeteg őrült. -
engine #653 Nyugalom, csak kérdezett Valen -
#652 úgy lesz mester -
#651 megkérdeztétek valamely oldal készítőt, hogy hogyan lehet felkerülni?
Ha nem, akkor nem kell a szöveg. Tessék küldeni és mi kitesszük. -
#650 mivel nem mondta senki hogy küldjön, az is meglepett hogy fel vagyunk vhol sorolva -
#649 mivel nem küld a többi magyar corp az oldal készítőinek a saját corpjáról egy rövid elírást :) -
#648 ja a Hun csatin fel vagytok sorolva. Csak a weblap kicsit out of date. :) -
#647 NST-Corp ceoja vagyok...
ingame: Dessloch Darkdust -
#646 Te milyen corpban vagy? -
#645 Én 2 150-est használok meg 4 200-ast. +magnetic stabilizer ;) -
#644 3db 250-es és 2 db 200-as railgun 1-gyel lövöldözök, de gyúrom magam most nagyon hogy meglegyen a railgun 2...ez már csak hónapok kérdése :D -
#643 Nekem is fincsi volt a thorax után a brutix. :) De ha minden jól megy holnap ilyenkor már megaban ülök. Mit használsz a brutixon? -
#642 azért az oldalon a vállalatlista koránt sem teljes -
#641 tegnap összeszereltem az első bc-met, egy Brutixot...hát elég dúrva a thorax után :P -
#640 Ha magyarokkal akarsz beszélgetni a játékban, akkor menj fel a HUN csatornára. -
Piccolo #639 Hiya all, a Free Gates-hez szeretnék csatlakozni talán, de nem találtam sehol elérhetőségüket, így még beszélni sem tudtam senkivel, nemhogy honlapjukat olvasni. Tud valak isegíteni ebben? -
#638 Lord Zax:
egyel alattam megtalálod amit keresel. -
#637 Itt a Te helyed : EVE magyar fan oldal -
Lord Zax #636 Sziasztok!
Érdeklödni szeretnék hogy a játékkal játszanak e magyarok,
ha igen mennyien, és milyen klánok vannak.
Most trialos keyyel játszok, de ha lejár venni akarok majd rendes game cardot
Azis érdekelne Mo-on lehet e kapni, vagy hogy lehet elérni gyorsan.
Nagyon kihalt eza topic, ennyire nem érdekel senkit, vagy csak nem ide irtok.
Van magyar eve-es oldal? -
#635 Hova kellett beálni és kik szarnak rád? -
#634 Letöltöd a trail-t, játszol két hetet, megveszed €19.95-ért, játszol egy hónapot, majd havonta fizeted a normál díjjat (€14.95). -
#633 Szal letoltom. Veszek 19 euroert keyt meg usert es mar jaccom is az elso honapot? -
#632 Az első befizetés lesz egy kicsit húzósabb (€19.95), de ezzel gyakorlatilag megvetted a játékot, és úgyanúgy jár a hónap. -
#631 Ha letoltom a free trial-os jatekot azutan meg meg kell venni a jatekot vagy mar nem hogy fizethessem a havi izet? -
#630 Marha jo jatek. Csak az a baj hogy tokre kedves mindeki amig bealsz hozzajuk azutan meg szarnak rad. -
#629 Ez egy szükséges rosz volt.
[URL=http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=2494&highlight=#2494]Reméljük megérte.[/URL] -
#628 "A két corp (remélem) hamarosan összefog, hogy a magyar EVE társaság MINDEN tagja megtalálja a számítását."
Úgy néz ki erre még várni kell :( -
#627 -
#626 Üdvözlet mindenkinek (volt, leendő és jelenleg is aktív EVE játékosoknak)
Aki esetleg nem ismerne:
A Nevem ValenHUN, én még 2004. április elején kezdtem el játszani a játékkal, közben 2005 februárjától - júniusáig a WOW világát tanulmányoztam.
Jelenleg, mint a HUN Corp. a két nagy magyar vállalat nagyobbikának vagyok elismert, régi tagja. Rengeted jelenleg is játszó magyar játékost támogattam, segítettem, s míg volt hozzá időm, intéztem a leendő új tagok "betanítását" a többi társammal együtt.
A WOW-ban a Bloodscalp szerveren a szintén a HUN Corp nevű Horda Guild Vezetője voltam 4 hónapig.
Néhány olyan dolog, melyről, mint olvasom nincs rendes, biztos információja sokaknak.
1. Az EVE-Online-ban van DIREKT magyarok és főleg a kezdők részére létrehozott " HUN " csatorna, melyre mindenkit szeretettel várunk, s ahol 99% megkapod a kérdésedre a választ (már amennyiben felteszed).
2. 2 nagy magyar csapat van, ezek a HUN Corp, mely már több mint 2 éves, illetve a FGC (FreeGates Corporation) mely lassan 1 éves lesz.
A két cég között sok különbség nincs.
Az FGC alapvetően minden magyar játékost felvesz, Trialost és simát. A Cégen belül nincs nagy hierarhiai rendszer, mindenki azt csinál amit jónak lát, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Jelenleg egy Szövetséghez szeretnének csatlakozni. Tudtunkal a PVP tevékenységük nem jelentős (ez lehet hogy téves info), viszont az értékes ércbányászat magas szintű művelése igen (van pénzük), s támogattják új tagjaikat minden tekintetben.
A HUN Corp alapvetően a hosszú távú, a játékot "komolyan" játszók részére alakult meg. A Cégen belül a hivatalos leírással ellentétben (amit most dolgozunk át) nincs komoly, szigorú szabályrendszer. A lényeg itt is, hogy mindenki jól érezze magát. A Cég most lépett ki a játék egyik volt legerősebb szövetségéből, s jelenleg, mint önálló politikai identitás létezik (a többi szövetség elfogadja és megbecsüli őket). A PVP tevékenység náluk elég jelentős, tekintve, hogy a szövetség érdekeit legtöbbször harcban kellett érvényesíteni. A PVP-ben egyébként a HUN Corp nagy hírnévre tett szert jól szervezett harci csapatával. A Corp a gazdasági erejét az elmúlt időkben kicsit hátrébb szorította, azonban ennek helyreállítása folyamatban van. Ugyanez igaz a Felvétel lehetőségére, mely azért lankadt le, mert az új tagok beléptetése az új tagok érdekében nem lett volna biztonságos (sok ellenség volt, akik bárhol megtámnadták volna őket). Jelenleg a felvétel helyreállítása folyamatban van.
3. A lentebb említette PAStheLoD: "amúgy sok magyar játszik, de jó magyar szokás szerint naponta 2szer hajbakapnának valami hülyeségen. Ezért szétszórva vannak a magyarok."
Ennek oka, hogy nem vagyunk egyformák (szerencsére). Valóban szétszorva vannak azonban igyekszünk olyan megoldást találni ami mindenki részére jó.
A két corp (remélem) hamarosan összefog, hogy a magyar EVE társaság MINDEN tagja megtalálja a számítását. Tehát aki fúrni akar 24/7 ben a héten az is, és az is aki inkább a PVP-re gyúr (ami egyébként nagyon FUN csak, kell hozzá némi gyakorlás, hozzátenném, hogy én nem tartozom a NAGY PVP-sek közé)
Az hogy a két corp viszonya milyen, meg nem ide tartozik.
4. A magyar EVE közösség folyamatosan változik, sztem a FIX létszám olyan 60-70 fő lehet (egyszer láttam a HUN csatornán 42 embert egyszerre :), ők azok akik tartósak.
5. Az EVE-Online : Second Genesis című alapjáték első hivatalos továbbfejlesztése volt az EXODUS, tavaly novemberben, most a második a Cold War, júniusban.
Mindig a legutolsó klienst tudod csak használni, jelenleg a Cold Wars.
6. A játék nem hasonlítható más MMORPG-hez, tekintve hogy MMOG és nem MMORPG :)
Továbbá (ahogy régebben én is hasonlítottam) hasonlít az ELITE-hez és a Freelancerhez, meg az X2-höz, azonban mindenhonnan apró részeket emeltek át, ergo ne keressen senki ELITE-hez hasonló játékfelépítést (mivel nem fog találni)
7. 1 hét ebben a játékban édeskevés, maximum arra elegendő, hogy az első benyomást megkapd (teszik vagy sem) ez kb. olyan, mintha valaki a WOW-t 1 órás játék után eldöntené, hogy jó vagy sem.
14 nap nem sokra elegendő, én már jóideje nyomom, sok mindent átéltem, de még mindig azt mondom, hogy a játék 20%-t ha ismerem már jó :)
Végszó:
EVE-Online.hu - a magyar EVE Online rajongói weblap ( létrehozva és üzemeltetve a HUN Corp által)
itt sok hasznos info vár az emberre ha hajlandó végigolvasni ALAPOSAN a fórumot.
UI.: mégegyszar gratula a HARDWIRED-nek a privát CD-KEY-hez :)
ui2.: peace, life is short -
#625 Megvolt :D -
MrTressy #624 lépj be a hun csatira :) -
#623 Mennyit telepít fel a game?? -
#622 Ma kezdtem. Nem tudok leszakadni a geprol. Valaki arulja mar el nekem hogyan tudnek kapcsolatfelvetelt krealni valami magyar csapattal?
-
#621 a temp meghajtón kevés a hely, vagyis azon a meghajtón ahol az ideiglenes fájlok tárolódnak (ez alapértelmezésben az ahova a windows is települ). -
engine #620 Nem igazán tudom, nekem is volt elsőre, aztán ugyanaz a file másodszori indításra simán felment.
Nem értem. Talán a magyar fan site forumon kérdezősködj, hátha ők tudnak +oldást.
fan site