7616
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • coolpet
    #7616
    Igen, jók alapnak, de ott a tutorial, és a corp. Kérdezz :)
  • igor1
    #7615
    Köszönöm
  • Daermon
    #7613
    Nem tudom, már rég EVE-ztem. Sok mindenben biztos elavult, de kezdőknek talán még jó... Nekem anno sokat segített :)
  • igor1
    #7613
    Szia mindenki!
    Kis segítséget kérek szépen....
    A neten fellelhető két isk könyvet ma még érdemes szemezgetni?
    Alapoknak jó?
    Vagy már teljesen elavult.
  • coolpet
    #7612
    Talán nincs olyan sok email címed :)

    Próbáld végig őket, aztán ahova kasz jelszóváltoztató emailt az lesz az.
  • RJoco
    #7611
    Vajon, hogy tudnám kideríteni a karakternév alapján, hogy milyen felhasználónevet vagy email címet használtam a regisztrációkor?
    Ha jól sejtem erre nincs esélyem.
  • Báthorya
    #7610
    1.000.000 Skill pont régi és új játékosoknak is, amivel megspórolhatsz 20 napnyi skill tanulást!
    Kattints a képre!


    Regisztrálj vagy lépj be ha már van hozzáférésed.
    Ha már rendelkezel Eve accounttal kattints a "LOG IN TO BECOME A RECRUIT" opcióra.


    Utoljára szerkesztette: Báthorya, 2022.11.21. 08:33:04
  • kovalik
    #7609
    Sziasztok !
    Az Eve mobilos verziójában magyar klán létezik ? Illetve mobilon a hun chatet hogy tudom elérni ? Köszönöm.
  • Zsoxx
    #7608
    A HUN chaten kérdezd meg (ingame).
  • Speni
    #7607
    Sziasztok nemrégen kezdtem egy haverom kb a játék alapjait meg mutatta...
    Apha ként játszom egyenlőre" nem is akarok Plexet venni.. sőt nem is az a célom hogy rögtön ki termeljem a plexre valót játszok ismerkedem még" hatalmas a világ rengeteg lehetőséggel :)

    Ha lenne 1 olyan Cég" ahol szívesen okítana valaki lehetne 1-2 kérdésem akkor azt meg köszönném s csatlakoznék :)

  • coolpet
    #7606
    Szerintem meg tök jófejség a CCP-től, hogy enged játszani egy havi előfizus játékkal ingyen és bérmentve.
    Emellet ha komolyan tolod, és tudod hogy kell ISK-et csinálni, akkor megveheted in-game plexből a havi előfizud :)
  • Zsoxx
    #7605
    Azért az szemétség, hogy bolygózni egyáltalán nem lehet Alpha klónnal.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2020.02.23. 20:58:31
  • coolpet
    #7604
    Igen 1 jump clone: Infomorph Psichology
    Jump Clones
  • coolpet
    #7603
    1 klónod lehet alphaként is, csak másik állomáson, és 24h-nként tudod váltani. Ha jól vagyok informálva
  • Zsoxx
    #7602
    Nem lehet, Infomorph Psychology kell hozzá, ami Omega klónos skill. Illetve lvl1-ig meg tudod tanulni a sima Infomorphot (van Advanced is), de nem tudom, mennyiben segít.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2020.02.23. 16:36:18
  • RJoco
    #7601
    Alpha-ban lehet klónt csinálni?
    Csak mert, akkor arra a küldire érdemes klónban menni, minden másnál meg lehet használni az implantos fejet.
  • coolpet
    #7600
    Regisztrálj ezen a linken: https://www.eveonline.com/signup?invc=3de6004c-bc41-461f-b131-a97baa65622f
    Ez YDUCK referralja, kapsz 1M skillpontot, ami marha sok.
    Kezdj új karaktert, csinálv végig AIRA tutorialjat, majd mind az 5-6 Carrier agentet. Az alap shuttlevel szinte mindent meg lehet oldani.

    Alpha 5M skillpontig tanulhat, afelett csak kizárólag skill injectorral, vagy kapott skillpontokkal tudod tolni a tanulást ingyen.
    A Carrier agentek után csináld meg a SOE Blood strained stars küldisorozatot, vagy 50 küldetés, jó lóvé, loyality pont, és kapsz cuccokat is. Hosszú.

    Ha ezeken végigmentél, még egy fillért nem kellett költened sem hajóra sem felszerelésre, a küldik adnak. Skillbookokat is. Szóval ne vegyél skillbookot sem, amíg ezen végig nem érsz, hiába filléres a dolog, kapsz jónéhányat, amit be tudsz injektálni ingyen :). A tanulás lassú, de játék közben szépen tapasztalod is a dolgokat.

    A Chaten lépj be a HUN csatira, ott segítenek.

    A küldik megcsinálása után lesz vagy 15M Isked meg egy rakat hajód, moduljaid.

    Jelölj ki egy irányt, amit szeretnél majd játszani, és csak arra fejlessz. Ne tegyél be olyan skillt tanulni ami nem segít a kigondolt irányban, mert lassú a fejléődés, de relatíve gyorsan eléred az 5M korlátot és onnantól csak ajándékba kapott skillpontokból, meg Daily injectorból tudsz fejlődni, ami horror drága.

    Mindig legyen benn tanulás alatt skill, már a játék elején, mikor megjelenik a kép, akkor húzz be egy navigation kategóriában levő meglévőt, hogy a tutorial alatt se menjen feleslegesen üresen.

    Alpha 24h-ig tud pakolni tanulásra skillt, szóval naponta illik belépni, de az utolsó berakott skill tanulás túlnyúlhat a 24h-án. Szóval jó az ha bepakolod a gyorsabban tanulhatókat, majd a végére beraksz egy 3 naposat vagy hosszabbat, ha nem tudsz belépni akkor is tanuljon a karakter

    Arra figyelj, hogy vannak olyan küldetések, amik fixen a hajód elvesztésébel járnak, a leírás írja. Az Advanced Military és a SOE Blood Strained Stars is tartalmaz. Ilyenkor ad egy hajót, ami arra jó, hogy beleüld, leszedj róla minden modult, aztán elindulj vele meghalni.

    Én is most indítottam új alphát, de elcsesztem kicsit. Kapni fogsz implantokat is amik skilleket boostolnak. Amíg nem végeztél a küldikkel, de kösd be őket, mert lesz olyan amikor nem csak a hajódat lövik ki, de a kapszulás is megsemmisül, az csatlakoztatott implantokkal együtt.
    Én bedugtam 2 kapottat is :) Majd bukom.

    Üdv, P

  • RJoco
    #7599
    A kezdőtőkével mindig csak óvatosan, könnyen elveheti a játékkedvedet.
    Volt már rá példa. Sajnos.
  • Zsoxx
    #7598
    Ha kell egy kis kezdőtőke, szólj.
  • T800
    #7597
    Szuper! Köszönöm szépen a kommenteket mindenkitől! Ma este beleugrok a dologba :)
  • Zsoxx
    #7596
    Addig játszol Alpha klónnal ameddig akarsz, de a lehetőségeid korlátozottak. Egy idő után a skilleket nem tudod tovább fejleszteni, így nagyobb/komolyabb hajóba se tudsz beülni.
  • Culram #7595
    Manapság már nem kell feltétlen fizetned, bár meddig elszórakozhatsz Alpha karakterrel, de a skillek azért behatárolják a mozgásokdat a játékban. Alpha-val lehet Praxis BS-t vezetni. A jelenlegi meghívásos rendszer 1milla skillpontot ad.
  • RJoco
    #7594
    Még annyival kiegészíteném, hogy azért PvP-re is gyúrni kell rendesen. Talán többet is, mint bármi másra.

    Az ingyenes részével nem sokáig leszel el, ha jól tudom, akkor csak Battlecruiser méretig jó (bár lehet, hogy még megy a Battleship is, de nem T2-es cuccokkal). Mert nem csak a skill pontok vannak lekorlátozva, hanem a hajók, modulok is. Hiába van kitanítva a karakterem, a megépített BS-t nem tudom használni. Tavaly nézegettem a dolgot.
    És azért igazán pénzt már L4-es küldikkel lehet szerezni.

    Szóval inkább arra érdemes gyúrni, hogy most fizetsz és később esélyed lesz rá, hogy nem kell, de mégis élvezheted a teljes játékot.
  • RJoco
    #7593
    Mindenképp fizetned kell.
    Ha már most arra hajazol, hogy majd a játékon belül megkeresed (mert meglehet) a havi díjat, akkor már most felejtsd el.
    Ahhoz nagyon sokat kell tanulnia a karakternek úgy, hogy közben ne und el magad és játékban tudj maradni. Sokan itt cseszik el.
    Az alpha-val meg tudod nézni a játékot, hogy egyáltalán bejön e. Vesztenivalód nincs. Ha tetszik, akkor meg lehet omegára váltani amint elérted a skill pont határt.
    Régen volt meghívásos rendszer, nem tudom, hogy jelenleg él e még. Ez úgy működött, hogy valaki meghívott, ezért a 7 nap próbaidő helyett 21 napot kaptál. Ha vettél PLEX-et (ez volt régen a "havidíj"), akkor a meghívó kapott ajándékba egyet. Normálisabb esetben (pl. a corp-unk tagjainál) ezt az ajándék PLEX-et odaadtuk a meghívottnak. Ezáltal 51 nap volt neki ingyen és még 30.
    Sokan ezt akarták arra kihasználni, hogy kitanítsák a karaktert bányásznak és lefúrják a havi díjat. És itt cseszték el, mert a bányászás önmagában, egyedül baromi unalmas tud lenni. De máshoz nem értett a karakter. Így AFK-oltak játék közben, majd szépen elkoptak.
    A jelenlegi rendszerrel nem tudom, hogy működik e valamilyen hasonló dolog.
    De mindenképp érdemes a játékot élvezni és amikor már elég jól tudsz lövöldözni NPC-re, akkor elkezdeni mást tanulni komolyabban.
    Ha magasabb vérmérsékletű vagy, akkor PvP-ből is össze lehet szedni jó kis összegeket, de utolsó infóim alapján ez egyre macerásabb lett. Ha az ellenfél egyedül volt, akkor nem jött ki az állomásról, ha meg többen voltak, akkor a játékostárs nem volt olyan hülye, hogy egyedül kiálljon ellenük.
  • T800
    #7592
    Jól hangzik! Én szívesen nekiállnék, de nem tudom, hogy az ingyenes verzió mennyire kötött pályás? Mindenképp fizetnem kell egy idő után? Vagy el lehet lenni az ingyenes részével is?
  • RJoco
    #7591
    És nagyon összetett is. Az ISK egy nagyon hasznos olvasmány volt valamikor. Jelenleg nem tudom, hogy mennyire releváns, már régóta nem játszom vele.
    Az biztos, hogy vannak változások, de pl. a fajod kiválasztására nagyon jó. Hiszen nem mindegy, hogy oda kell figyelned a lőszerkészletedre, vagy addig tüzelhetsz, amíg van energiád, ami viszont idővel mindig újratöltődik.
    És egy körülbelüli célkitűzést is kaphatsz, hogy mit szeretnél elérni a játékban.

    Az biztos, hogy egyedül nem olyan jó.
    Ha többen vagytok, akkor nagyon érdemes belefogni és csapatban, corp-ban játszani.
    Nekem anno szerencsém volt, mert találtam egy nagyon jó corp-ot, nagy segítőkész tagokkal. Csak aztán sokan kikoptak család és egyéb magánéleti dolgok miatt, az újak meg tanulás mellett csak AFK-olni jöttek és nem lehetett velük mit kezdeni. Részben ezért és, mert nálam is bejött a magánéleti dolog, abbahagytam. Már egy ideje szemezek vele megint, le is van töltve, de tagok/játékostársak nélkül nincs kedvem nekiállni. Nagyon be tudja szippantani az embert, ha tényleg élvezi és akar is foglalkozni valaki a játékkal.
    2 accom van 6 karakterrel. Ebből 3 specializált karakter, a 4. (az első) a mindenes. Van aki kereskedik, van aki bányász támogatást tud nyújtani, van aki a gyártást intézi. A másik kettő meg amolyan tarcsi, illetve az egyikkel high.sec-ben vadásztunk oda nem figyelő bányászokra Thrasher-ekben :D
  • SANTANTICA #7590
    esetleg itt is nézelődhetsz

    videók magyar kezdő
  • Zsoxx
    #7589
    Ezt javaslom, bár az idő meghaladta (rengeteg újdonság került be a játékba azóta), és jópár éve nem frissítik.
    De alapozásnak nem tudok jobbat.
    Illetve kérdezhetsz a weboldal fórumán is vagy ingame a HUN chaten.
  • T800
    #7588
    Sziasztok!

    Teljesen amatőrként milyen oldalt esetleg youtube csatornát ajánlotok, hogy ne legyek teljesen elveszve a játék elején?

    Régóta szemezek vele de sose mertem beleugrani, annyira összetettnek tűnik :)
  • Culram #7587
    Overviewban mutatja melyik mit csinál, de lehet hogy nem sima kalóz npc-k voltak.
  • Titan
    #7586
    Sziasztok! Létezhet, hogy egy 0.6-os ore beltben lepontoznak az NPCék, leszedik a dronokat és kipofozzák a félhülyére skillezett (Omegáról visszafogott Alpha) karit egy Dominixből???!!
    Nem tudjátok véletlen, hogy be lehet-e állítani valahogy mutassa melyik targetem pontoz, vagy szívja a kapom...stb. ?
  • RJoco
    #7585
    Keresgélj.
    Jó pár évvel ezelőtt láttam itt-ott eladó acc-okat. És ez mindig is illegális volt.
    De ahogy PLEX-et is lehetett venni innen-onnan...
    Mostanában nem követem a játékot, szóval ezek lehet, hogy már elavult információk.
  • Zsoxx
    #7584
    Nem hinném, mert illegális. Mennyi SP-d van amúgy?
  • rapider
    #7583
    Sziasztok!

    Csak érdeklődnék, hogy ha már nem játszom a játékkal és szeretnék megválni az accomtól anyagii javakért cserébe, van olyan oldal, forum, csoport bármi ahol ezt meg tudom tenni?
  • SANTANTICA #7582
    Hali működik még a kezdők YDUCK corpja? Jelentkeztem de semmi reakció nem történt.
  • Zsoxx
    #7581
    "You can buy one of each pack at any time, but only once per account"
  • coolpet
    #7580
    Sziasztok!

    Azt nézem, hogy az 1 hónapos omega 15Euro
    1 hónap alatt egy alap omega account tanul 1.3M skillpontot.

    Viszont a Starter pack 5 Euro-ba kerül, és instant kapok 1M Skillpontot + boostereket.

    3 starter packból kijön 3M skillpont, az omega ára + cuccok.
    Nem éri meg jobban azt venni, amíg elvagyok az alpha accounton elérhető hajókkal, felszerelésekkel?

    Vagy Starter packból csak 1-et lehet venni?

  • vear
    #7579
    EVE Portal – 2019
    Utoljára szerkesztette: vear, 2019.10.04. 22:41:06
  • coolpet
    #7578
    Sziasztok!

    Van valami mobilos megbízható app, amivel nyomon lehet követni a gamét, vagy valami fitting app?
  • coolpet
    #7577
    Sziasztok!

    Nektek is lassan indul a game?
    Mindig is lassú volt a start, de kb fél perc mire eljutok a karakterválasztóig. Pedig SSD, meg 8GB ram meg I7