Hellforces az Orion-tól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

manoG
Hááát elég gyökérre sikeredtek a hangok. A pisztoly mint egy légpisztoly úgy szól, a többi sem nagyon különb, hát még a lények idétlen rikoltozása. Amúgy jó lenne, de a hangok miatt fosi, azt kell mondjam. Azért szenvedek még vele, bár qurva szar hallgatni.

ÁÁÁ nem vetem észre, hogy a játék hírek fórumába vok de most már látom, hogy a Játékosok fórumába van a rendes topik ennek a játéknak

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

de kihalt ez a fórum de talán majd most, hogy tegnap +jelent a játék írkálnak ide
vakit érdekel ez a játék rajtam kívül?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

eddig elég lapos 😞

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

[HUN]PAStheLoD
igen .. ott legalább hat a headshot

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

M@TriX
a hivatalos oldalon MONSTERS ként voltak feltüntetve de igazad van.
Amúgy nem tesz jót az ember jellemének ha mindenbe beleköt. Tudtad? Eddig amiket írtál akárhol (ahol láttam) semmi pozitívum és optimizmus.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
vannak olyanok is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hümm, kicsit unom már a szörnyek elleni harcot, olyan jó volna végre egy olyan fps ahol csak emberi ellenfelek vannak sp módban.