134
Fantasy,varázslat és amerikai foci.
-
c115 #134 Szerintem jó játék képekből és leirásból,.Nagyon szeretném megszerezni!NEm tudaj vki hol lehet megrendelni???Amugy ez körökre osztott?
-
z3d #133 Engem érdekelne, csak szerintem nem jött még ki a kieg hozzá. Ha jó lesz a turn-based rendszere benne vagyok egy kupában :) -
Shinean #132 Hírmorzsák:
- 3 új játszható faj: - Gnómok
- Hemlocks (lizardmen)
- The Damned (démonok)
- Valag új varázslat
- Valag új képzettség
- Átdolgozott turn-based rendszer
- Pár új stadion -
Shinean #131 Háj! Jáccik még valaki ezzel a játékkal? Most jön majd ki a kiegészítője és arra gondoltam, hogy lehetne egy kupát rendezni. Csinálok oldalt neki meg minden, szal, ha érdekel valakit az írjon! -
z3d #130 Képzelj el egy rugby meccset, ahol emberek helyett fantasy scapatok csapnak össze (ork, élőhalott, elf, goblin, stb) és szinte semmi szabály nincs, valamitn meg van spékelve elsüthető varázslatokkal. Képzeld hozzá, hogy a játékosok kapnak tapasztalati pontot bizonyos tevékenységekér (touchdown, elenfél leütése, passz, passz elkapása stb) amiből új képességet vehetsz. Képzelj ez mellé egy RTS irányítási rendszert. . . na ez a játék a Chaos League. -
z3d #129 Én legdurvább fokozatok a 1st liga után nyertem meg a kupát igaz több mint négy meccsre emlékszem. a titok: a monsteredet dopingold :)
a monsterek számosságának kérdése: a mummy szerintem nem monster kategória (asszem linebacker). valamint az a szabály, hoyg 1 fajta monsterből lehet 1 db egy csapatban. a goblinoknak pl 3 fajta monsterük is van, ami 3 nagy fickót jelent ellened (plsuz 2 hero rossz esetben) :) -
#128 durva kérdés,de hogy kell játszani és mi a lényege? -
#127 Éééééés igeeen third divisionos csapatom megnyerte a kupát :) 4 qrva kemény meccs kellett hozzá.
Amúgy hogy lehet az, hogy nekem csak 1 monster playerem lehet, a gépnek meg több is? Épp most játszottam egy élőholt csapattal amiben 3 mummy volt... -
#126 ÉS az már könnyebb volt? Csak mert én eddig 2 meccset játszottam a kupa megnyerése után, és mindkettőben olyan ellenfelekkel, hogy azt hittem beszarok. Minden játékosnak 6-7 speciális képessége volt, minden csapatban volt hero is, és bigfoot játékos is, és persze azok is fulon voltak minden képességgel. Én azt hittem, hogy azért mert fölnyomtam a nehézséget masterra, de akkor ezek szerint nem.
Bár mind a két meccset megnyertem, de baromi idegesítő így játszani, hogy az ellen sokszoros túlerőben van, szal asszem visszatöltöm az állást ami előtt megkérdezte...vagy nem tudja vki, hogy hány meccs van ebben a kupában? Mert akkor lehet végigjátszom... -
z3d #125 a helyesírásom nem sikerült túl jól bocs :) -
z3d #124 Én amikor megnyertem a 3rd division döntőt rákérdezett hogy be akarok e lépni a kupába, mindtam igen. utána az első mérkőzést ott rettentő bátor módon feladtam, mivel nem akartam a játékosaim 1/3dát holtan látni, ekkor mondta kis idő után hogy vége a kupának, majd mondta j szezon kezdődik, és má új divizióban is voltam. -
#123 Amúgy hogy lehet divisint lépni? Nekem még mindig azt írja, hogy third division, pedig már megnyertem a bajnokságot ott... -
#122 Én azt hittem, hogy tudatosan abból fejlesztették... Najó, akkor visszavonva :) -
z3d #121 nem olyan mint a foci meg a rugby, ez szinte teljesen vérfoci, kis változtatással, a tábláshoz képest kevesebb lehetőséggel, valamint realtime felülettel (van körökre osztott módja is de az sem olyan mint a BB). nyilván azért vannak ezek a változások hoyg ne lehessen őket perelni.
ez olyan mint ha azt mondanád a Dawn of Warra hoy nem Warhammer 40k pedig az. -
z3d #120 hát amikor szervezed a meccseid, akkor van felül mind a 4 ligának egy fül, és amelyik az aktív nálad abban vagy benne.
-
z3d #119 lehet hogy az, de attól függetlenül neked az első hero megvásárlására a 1st divisionban, a másodikra a premire divisionban lesz módod. én is találkoztam heroval rendelkező csapattal a 2dn divisionban, de attól nekem még nem lehetett. -
#118 Ez fasság, én most kezdtem el a második évadomat, de már az összes ellenfél hero-val rohangál... -
#117 Tudom, hogy a vérfociból van, de mivel az teljesen más kategória ezért nem nevezném koppintásnak... Ez kb. olyan mintha azt mondanád, egy rendes focijáték a futball koppintása... -
Bandeeka #116 honnan tudom hogy elértem idáig? 1st divisionba -
#115 mindenképpen a Vérfoci koppintása...(csak nem 1:1-ben) -
z3d #114 2 herod lehet, az elsőt a 1st divisionban, a másodikat a premier divisionban tudod megszerezni.
a játék egy dolog koppintása lehet, a blood bowl-é, ami egy games workshop táblás fantasy foci (van PCs verziója is de az már nagyon régi) de ennek ellenére vagy pont ez miatt nagyon érdemes megszerezni és kipróbálni.
a pompomlányok tényleg tutik :) -
Bandeeka #113 Hali!
Hogy lehet Hero-t szerezni? A gép azzal jön ellenem de én még nem jöttem rá hogy lehet olyat szerezni. Aki tud segítsen pls
Thx -
Drape #112 Én csak most telepítettem fel és csak éppen belenéztem. De én is állíthatom, hogy ez maximum a Madden 2005 és a Rugby 2005 koppintása. De ez nagyon erős csúsztatás. :o)
És a RELOADED törés jó, nem kell tökölni a meghajtók "kikapcsolásával" stb. -
#111 Ötletes, humoros, semmiképpen sem valaminek a koppintása. A játékosok fejlődnek, sokféle van belőlük is és csapatokból is, egy csomó ötletes trükk és varázslat van benne. A "pillanat állj" módszerrel nagyszerűen lehet taktikázni is.
ÉS VÉGÜL: az ork szurkolólányok. Mikor először megláttam azt hittem befosok a röhögéstől. Önmagában ezért megéri :D
Eddigi egyetlen problémám vele, hogy az apprentice szinten túl könnyűnek, a pro szinten meg egy kicsit túl nehéznek találtam. -
#110 Mondj róla pár dolgot,amiért érdemes lenne leszedni! -
#109 Kipróbáltam, qrvajó! -
Thanatos #108 toca2-t ugyis emgvette már akit érdekli... soldiers ugyszint..., inkább újabb gamekra öszpontositsanak na a régi vackokal foglalják le magukat... :) -
#107 Gratula Reloadednek!
Csak igy tovább Toca2,Soldiers,SC3 is jöhetnének már :) -
Travelos #106 Feltörték ezt is!
RELOADED persze! -
himpike #105 űvalaki írja le legyen szíves lépésről lépésre hogy hogyan kell telepíteni, mert nekem nem megy sajna. Feltelepítettem a gémet, közvetlen ezután tiltottam a Cdromot, meg bemountoltam a miniimaget, restart, és nem találja a lemezt. -
Dns5000 #104 nektek sem menti el a jatekos pozicokat a jatek?
borzalmas, hogy minden jatek elott egyessevel kell felvinni oket :(
es az 1.04 patch sem javitott a dolgon, pedig az irtak. -
#103 Jó rég nem jártam erre - sajna játszani se volt nagyon időm mostanában -, de látom páran belekezdtek itthon is a játékba. Ez mindenképpen dícséretes! Kár, hogy a szerveződő ligába nem tudlak invitálni benneteket, mert az Gamecenter-en keresztül megy. :( -
#102 Itt van a zork! :)
Most telepítem a mircet aztán +kereslek jól.. -
#101 Hali!
Ha fent vagy, gyere Mircen a #chl csatira.
IRC server: irc.extra.hu
port:6667
bye -
#100 Ma este fél 10 körül fent leszek. Majd telepítek egy icq-t, vagy mirc-et aztán +beszéljük a többit.
#100! :) -
#99 Höhö, ok.
Myip.dk-n majd csekkeld az ip-címed.
Van mirced vagy icq-d? Csak hogy könyebb legyen egyeztetni,
Na, majd holnap!
bye -
#98 Oksa, legyen inkább holnap, mert én meg skin-elem a kis orkjaimat. A csapatom neve "dentists". Mer' kirúggyák a zellenfél fogajit lyól! :) -
#97 Hali!
Kösz! :)
Inkább ma még ismerkedek vele :)
De megnézhetjük, megy-e. -
#96 ÜdVW! :)
Van pause, csak mielőtt elindítod a meccset, valahol bal felül ki kell választani hogy "active pause" legyen (alapban asszem real-time).
Utána játék közben megnyomod a "hosszú gomb"-bot és voiala!
+próbáljuk multiban? Most vagy gép előtt? -
#95 Üdv!
Szerencsére nekem is elindult (cd-k kihuzogatása után), de lenne egy kérdésem:
Találtatok benne pause funkciót?
Van a slo-mo, de az ugye nem ugyanaz (és csak néhány mp-ig megy). A demoban volt pause, ahol nyugdtan ki tudtam adni a parancsokat az egységeknek.
A keyboard settingsben is van valami "Active pause" gomb (space) ám ez semmit sem csinál.
Így kicsit kapkodós a játék sztem.
Valami ötlet?
bye