86
Tünde RPG (vagy mi)
 • Blackdiana
  #86
  A kongatás után vissza kell menni a szoborhoz, és le tudod venni a szobor kezében levő kis varázs szobrocskát...
 • konkolit
  #85
  A bottal meg tudod kongatni a közeli városban a romos templom előtti valamit.
  Nem tetszik az őrnek, harmadik kong után elveszi. Egy öreggel beszéltem erről de már nem emlékszem.
  Senki nem tud segiteni?
  Játszik valaki ezzel a játékkal?
 • konkolit
  #84
  Ki jutott el a mocsár utáni részre? Nem engednek át az őrök, de átmentem egy fickóhoz akinek fogaskerék és valami lánc kell. A fogaskerekek megvannnak,de hol találom a láncot.A fickó mondta némelyek a mocsár fele a többiek nyugatra a hegyek felé. Na de merre?
  Tud valaki segiteni?
 • vizmagus
  #83
  A botot hova kell adni amit az erdőben találtam
 • vizmagus
  #82
  Egyébként level 3 vagyok 40 perc játék idő alatt
 • vizmagus
  #81
  http://users.cwi.hu/d/a/dataware//index.php?list=games
 • vizmagus
  #80
  http://users.cwi.hu/d/a/dataware//index.php?list=games

  innen Zooey a neved olyan mint azé a jó nőé!
 • kHares
  #79
  Visszaolvasol és több ember is leírta a véleményét, amúgy igen kellemes egyszereplős rpg/kaland. A néhol igen blőd fordításon ha túl tudod tenni magad igen jópofa, bár frusztráló tapasztalat lehet.

  Amúgy megtaláltam a tünde csajt aki csatlakozna, ezt későbbi patchek hozták be a nem angol nyelvű verziókba tehát ez a legpatcheltebb változat ami van. Most ott tartok hogy a törpét kéne vinni valahova, természetesen azt elfelejti mondani mit meg merre. Na majd, ha lesz időm
 • empenemkempel
  #78
  halihó... az angol nyelvű patchig nem folytatom a játékot (13.level.bug), de addig is tudósítsatok !!!

  vannak benne eredeti ötletek, fordulatok, helyszinek a későbbiek folyamán ?

  Devi: szerintem elsőre furcsállani fogod, kicsit gagyi a hangulat első ránézésre
  de szerintem csak elsőre ....
 • Győri Devi
  #77
  Összeségében milyen a játék valaki írjon legyen szíves mert most szedem és nem tom mire számítsak
 • link78
  #76
  Ment PÜ.
 • csgj
  #75
  honnan tom GYORSan leszedni a gamet?? mert eddig, ahol kerestem, ott naon lassú volt
 • flame ghost
  #74
  Oké!Köcce!
 • link78
  #73
  Nyomd meg az i betűt, majd nyomj rá az italra, vagy ha van sátrad, akkor arra, alszik egyet a csaj és full energia. Sátrat és italt is a kereskedőktől tudsz venni. Harc közben más a helyzet van balra lent egy-két körbe körbe mutatóikon, rányomsz, persze, csak ha rákerült a sor és kiválasztod a piát, fegyvert vagy bármi mást, amit akarsz. Persze ez is időbe fog telni még megcsinálja.
 • flame ghost
  #72
  Azt tom ki van írva.Csak nem tom használni a piát.
 • flame ghost
  #71
  arra amivel fel lehet vinni a healt-ot.
 • kHares
  #70
  Te most konkrétan mire gondolsz? Energia nincs, hp-t meg piából
 • flame ghost
  #69
  Hali!Vlk meg tudná mondani h h tudok energiát adni a csajnak???
 • kHares
  #68
  Nem voltál grenegar közelében mikor korrupt lett a mentés? Nagyon mást nincs mit csinálni, visszatölteni régi állást aztán elmenni másik város, csinálni egy-két quest vagy lépni egy szintet. Azt meg kétlem hogy eredeti verzió, ennyire bugos cuccért nem lenne pofám pénzt kérni úgy meg pláne hogy más nyelven már fél éve kijött és azokat megpatchelték
 • kHares
  #67
  Beszélni kell az egyik elderrel, az mondja hogy tragikus story a szellemekkel yada, yada, yada. Aztán ott is van jó/rossz megoldás ha jól sejtem, előfordulhat hogy minden questet meg kell csinálni mielőtt festival
 • empenemkempel
  #66
  ceas írta:
  "Nos, hál istennek, engem ez a save dolog erkerült. Engem is vagdosott kifele persze, de mindig vissza tudtam tölteni. "

  neked eredeti a game ? ha nem, megüzened, milyen forrásból szerezted be ? leszedném énis, hátha tudnám folytatni a játékot azzal a verzióval. • empenemkempel
  #65
  Engem is elért a 13. szint átka, nem segít se a másik profilba másolás, se semmi..
  amelyik save-et meg visszatöltené, onnan nem akarom már folytani.
  vmi mentőötlet mielőtt végleg feladom ?

 • link78
  #64
  Nem tudom a két szelemnek, lehet- e köze az italos küldetés sikeréhez, mert azt nem tudom, hogy kell csinálni Grenegardban. Ha lecsapom őket mindig előugranak újra.
 • link78
  #63
  A szellemeket villám sebzi a legjobban 35 intelligenciával, neki lehet vágni. 5-6 villám varázslattal biztos a siker. Érdemes olyan tárgyakkal meg tápolni magunkat, ami intelligenciára gyúr. Egyébkén a szellemek mögött valami kard lebeg a semmi közepén, ha a közelébe mész azonnal meghalsz. Nem tudom mi a megfejtése a dolognak. De hát én még az itallal sem boldogulok.
 • kHares
  #62
  - Az óriást másképp is meg lehet oldani(már azon túl hogy attackolod), nézz szét a környékén ill. Grenegarból kell majd valami.
  - A szellemeket én is hanyagoltam, lehet visszamegyek de akkor még gyúrok int.-re. Eddig nem találtam fegyvert ami sebezne ghost-ot, marad a varázslat. Talán későbbi quest.
  - favágók nyugatra vannak a várostól, nézz szét a térképen a játék cd-jén.
  - A fa későbbi quest
  - Szökőkút passz, talán a grenegari ghostos cucchoz kellett volna, én másik módszert használtam
 • kHares
  #61
  Főtér, ott az őr akinek egy orb kell, tőle balra be az ajtón, itt van az elder's council. Valami "F" betűs eldernek kell. Dumálsz vele, papír megmutat majd gondolom ezek után lehet piát vinni a munkásnak, itt én is kóvályogtam sokáig.
 • link78
  #60
  Légy szíves írd már meg hol van az öreg, mert egyszerűen befordulok most már. Megvan a papír de, nem tudom kinek kell meg mutatni. A gyógyító ugyan azt mondja egyfolytában.
  Festeni meg nem tud még. Egyébként festeni ott kel az alkesz mellet ugye?
 • empenemkempel
  #59
  bocs h megint zargatlak titeket, de elérkeztem az első komolyabb elakadásomhoz.

  kb itt tartok :

  Az átjárót őrző óriásnak hiába pakolok tucatnyi gyűrűt meg fülbevalót, nem elég neki. Egy helyen találtam egy fényes fehér gömböt, de azt nem lehet berakni a ládába.

  A temetőt őrző 3 szellemet nem bírom legyakni, van ott valami fontos ? (gondolom van... 10. szintű vagyok)

  van egy küldetésem, miszerint élelmet és 2 baltát kellene vinnem a favágóknak, de az istennek se találom őket.

  Grenegartól délre van egy gyanús fa, amin világítanak vmi szöszök (?!), de nem jelenik meg az action ikon. Van vmi jelentősége ?

  Szintén Grenegarnál van egy szökökút zöldes vízzel, de azzal sem tudok mit kezdeni, pedig van egy üres üvegem.

  segítsetek vmi nyomon elindulni, merre tovább

  előre is kösz
 • kHares
  #58
  A healer-re gondolsz?

  SPOILER:

  Cuccokat elvinni neki, aztán magyaráz hogy a varázsló a sötét oldalon áll, be kéne mártani az öregek előtt. Irány a mage, van ott egy könyv amiből kitépünk egy lapot, ezt megmutatni a rá szavazó öregnek. Persze nem izgatja, elmenni a helyre amit épp egy fickó csinosít a fesztiválra. Igen szomjas ezért italt kér tőlünk, irány kocsma, pia elvesz, pia elvisz, fickó részeg, mi graffitizünk a falra, szólni ismét az eldernek mire már hisz nekünk. Enyi, ezek után később visszamenni és kész a pia.
 • link78
  #57
  empenemkempel
  Szerintem is a vas a gyenge.
  Én egy CPU 3G prescot
  VGA 7900 gt
  Mem 1024
  Ezen úgy ahogy eldöcög.
  :)
 • link78
  #56
  Ez a vén sutyárák már úgy felbaszott idegileg, nem igaz.
  Hogy lehet megszerezni tőle az italt elvittem neki a runát, utána a virágot északról. Azóta ezt hajtogatja: ”Waiting for the voting of the town guardian is horrible!” Mit kell most csinálni? Utána az italt az öregasszonyhoz kell vinni nem?
 • kHares
  #55
  Sikerült 4 mentésemből az uccsót betölteni, átraktam egy másik profile-ba és ment. Szóval azóta Grenegarba nem mentek hanem elmegyek a másik városba és mindig ott. Ezt javaslom azoknak akik nem akarnak szívrohamot kapni. Sikerrel átmentem a mocsárba, nem tudom neked hol fagy ceas pontosan de elmászkáltam egy ideig és eddig fut jól. Amúgy nem olyan nehéz a vezetőt életben tartani, elég elfutni a csatákból.
  Varázslatok: receptet elolvasol, rúnákból összerakod, a srcollok pedig eggyel megnövelik az adott varázslat számát ha legalább egyet már készítettél
 • empenemkempel
  #54
  Hali !

  Még csak pár napja játszok ezzel a gaméval, de nagyon megtetszett.
  A mentési bugok engem hálistennek elkerültek, és fagyni is csak egyszer fagytam le. Viszont a térképen teljesen véletlenszerűen "beakad" a főhős, és miután "kiakad" hatalmas távolságra bukkan fel ismét abban az irányban, amely iránygombot legutoljára megnyomtam. Ráadásul tereptárgyakon simán keresztülmegy.

  1. Lehet h gyenge a vasam a játékhoz ? (1.4 Athlon,512ram,Ati9500+Pro)
  2. Ti milyen configgal játszotok ?
  3. A varázslatrendszert lassan kezdem érteni. Viszont a scrollokat még mindig nem tudom hogy kell használni.

  pliz help
 • ceas
  #53
  Nos, hál istennek, engem ez a save dolog erkerült. Engem is vagdosott kifele persze, de mindig vissza tudtam tölteni.

  SPOILER!!!
  A mocsáron való átkeléshez szükséges a vezető, aki mildrew-ban van, de ki kell űzni a démont belőle, amit a grenegardi vagy a gyógyító vagy a mágus által készített potion-el lehet megtenni, ha a gyógyítónak segítesz az jó pont, ha a mágusnak akkor gonosz pont. Miután a vezető meggyógyult, magaddal kell vinni a mocsárhoz, ami elég necces, mert baromi gyengusz a csávó és hamar kinyúvasztják, ha útközben megtámadnak, de azért megoldható. A mocsárnál a jobb oldali faágra kell klikkelni, ahol a vezető is ment, később már egyedül is lehet közlekedni.

  Csak sajna nekem a mocsár utáni részen jött az a bizonyos kritikus hiba ami miatt nem tudom folytatni a játékot. Mondjuk most raktam a windows újra, lehet most működne.
 • link78
  #52
  Ha kijössz a városból az sajnos nem megoldás, én próbáltam és nem jött be. De játszotam vele tovább mentés nélkül remetém, hogy nem rúgja szét senki a seggemet, és miután visszavittem a kardot a boltosnak utána találtam rá Agathra majd meg próbáltam menteni és hála istenek az óta működik.
 • link78
  #51
  Egy korábbi mentést használtam. De úgy voltam vele ennyit talán megér. Szerencsére sikerült. Most 22. szinten vagyok.
 • kHares
  #50
  Újrakezdted vagy korábbi mentést töltöttél? Én 4 mentést használok és 1-et sem lehet visszatölteni
 • link78
  #49
  Sikerült megoldani a mentés problémát, néhány küldetést megcsináltam a városban és az óta újra bírom használni a mentést. De a mocsárral még mindig nem boldogulok.
  Please help!!!!
 • kHares
  #48
  Így jártam én is. Talán megoldás ha a városban nem készítesz mentést csak mindig bemmeni majd ha kijöttél a vadonban save. Remélem megpatchelik, sok infó nincs róla a neten. A mocsarat pedig nem tudom, nem fogom megint újrakezdeni.
 • link78
  #47
  Ja még egy kérdés a mocsáron, hogy lehet keresztül jutni?