Neverend

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan is kéne tudnom? A logika azt mondja igen de láttunk már furább dolgot is. Csak a francia nyelvû honlapot takáltam ott meg kevés utalás volt angol patchre/add-onra

Kedves stewee ugyan nem áll szándékomban védelmembe venni a progit de ha itt nem egy ember élvezetesnek találja a progit akkor talán adj neki 5 percnél nagyobb játékidõt. Lehet lemaradsz valamirõl és azért az "ultramocsok hulladék" megjegyzés akárhogy nézem nem passzol ide.

nos azoknak akik még nem töltötték volna le egy kis kritika:

ilyen jól hangzó játéknevet kár elpocsékolni egy ilyen ultramocsok hulladékra !

továbbiakban no comment részemrõl

Atomreaktor
akkor az angol nyelvû verzió már tartalmazza a kiegészítõt?

Mentéseket elég sûrûn nem tölt vissza de nincs probléma, megint elindítod aztán ok.
A kiegészítõt letöltöttem, applikáltam és minden német lett. Amúgy is régebbi keltezésû mint az angol verzió ami pár napja jött ki.
A fagyások nem gondolom hogy warez volta miatt lenne, egész egyszerûen nincs is rajta védelem, szal az nem kavarhat bele.

Methylisocloro
Nekem idáig egy hiba volt: a quicksave-t visszatöltve tök fekete lett a képernyõ - ezt azóta nem mertem próbálni 😊 , egyébként semmi problémám nincs
egyébként van egy kiegészitõ a játékhoz amit ingyen le lehet tölteni - abban a patch-ek is benne vannak , de lehet hogy az se jó az angol verzióhoz ?
http://www.gamershell.com/download_12935.shtml

Nah egy gyors összegzés a játékról ami az én véleményem természetesen. Szerintem zseniális ötletekkel tarkított kis rpg ez, nagyon jó hangulattal megdobva, ami manapság elég ritka. A grafika engem nem zavar, szerintem a hangulatot megadja és ez a lényeg. A szinkron hangok szörnyûek, talán jobb lett volna mellõzni öket, a zene és egyéb hangok terén semmi különös, csata alatt azért jó lenne valami pörgös zene. Szerintem nagyon kemények az ellenfelek, néha nagyon idegesítõ tud lenni, hogy egy jóval alacsonyabb szintû ellen két kritikuss csapással elintéz, dehát ez legyen a legkevesebb. Szóval nekem nagyon bejön...-ne, csakhogy ennyi bug-ot már rég láttam egy játékon belül. Folyamatos kilépések, fagyások, renget sok kis kidolgozatlan apróság van benne, ami nagyon bosszantó tud lenni, és sajnos a fõhiba, ami lehet, hogy a warez miatt van, hogy miután a lápon átérek és átakarok kellni a hídon a játék kritikus hibát jelez és megáll. A patch-ek nem az angolhoz vannak, és fixed exe, meg semmilyen exe sincs sehol😛 Másnál is megvan ez a hiba? Sajnos így nem tudom folytatni a gamét, jó lenne valami megoldás, mert a rengeteg hibája ellenére nagyon eredeti, hangulatos rpg.
Atomreaktor
az életben sincs térkép gomb😊
(na jó tudom, hogy ez hülyeség)😊

Van térkép (egy .jpg file) a játék cd-jén. Érthetetlen miért nem oldották meg a térkép dolgot. Így utólag én is láttam nagyobb a sebzés, de mit jelent ez defense szempontjából? Az s/a nekem is gondot okoz, talán speed/attack? Vagy talán több sebzésmód van, az "s" a normál míg az "a" az armor piercing.

Methylisocloro
Ja és van valami térkép lehetõség? Én ugy elcsatangoltam hogy azt se tudtam hol vagyok 😞 és minden bokornál egy csata várt rám 😊

Methylisocloro
Nekem látszik az Att: értéknél a különbség; ha támadóbbra van állitva akkor több az attack érték a támadás kiválasztásánál.
én a fegyvernél látható S/A jellemzõt nem értem, az S valószinûleg a speed-et jelenti de az A?
A harcrendszer tényleg a GODS-ra hasonlit leginkább mert teljesen körökre osztott, csak azt nem hiszem hogy sokan ismerik.

Atomreaktor
hát most felcsigáztatok😉 remélem én is mihamarabb ki tudom próbálni, szeretem az ilyen stílusú játékokat.

Nekem is volt egy kis idõm kipróbálni és egy harcrendszerében a gods:lands of infinity-re hasonlító, kicsi kaland elemekkel beoltott rpg-t kapunk a játék személyében. Eddig nem rossz, bár nem tetszik hogy nincs sok visszajelzés a különbözõ statisztikáinkról.
Pl. hogy mûködik a harcban a 3. ikonnál a védelem/támadás elosztása? Mégis mit csinál? Jobban sebzek de nagyobb ütést kapok be vagy fordítva? Eddig nem vettem észre semmi extrát bármire állítottam. A video manual meg kalap szart sem ér.

Methylisocloro
Hát azért jó sokat kell harcolni és szerencsére elég taktikus a harc. A harc rendszer azt hiszem a Final Fantasy-ra hasonlit leginkább. Viszont a járkálás bizonyos helyeken teljesen kalandjátékos. A legjobbak a szövegek mert olyan elképesztõen furcsák hogy mindig fetrengek a röhögéstõl, például amikor az egyik város polgármestere mondja hogy mi a helyzet 😄
Mindenesetre jó hangulata van a játéknak.

Kiegészítés:

Harcrendszer körökre osztott, a mûfajok igen érdekes ötvözése ez a játék! Eléggé megfogott, de még csak az elején járok. Sztem tegyetek vele egy próbát!

Na...ez a játék egyfajta kaland-rpg, inkább a kalandon van a hangsúly. Mozgás nyilakkal történik, van egy lopakodó gomb, egy akciógomb, egy inventory, és egy spellbook, ennyi. A grafika szerintem elég jó, mivel a kamera rögzített, ezért festõi tájképeket láthatunk általában. Nem egy Syberia, de nekem bejön, megyek is vissza játszani.

Most installálom, majd megírom, milyen lett.

Atomreaktor
játszottál is vele, vagy csak mondod?

valaki játszott már vele? mert én kíváncsi lennék rá milyen
Rage47
lol game
5-böl 2-es
Atomreaktor
majd ha már ki is próbáltuk, akkor térjünk vissza rá😉

Tatyla
hát ez még nem menti meg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Atomreaktor
nem!! idei! csak az angol nyelvû jelent meg kicsit késõbb.

Tatyla
csókolom ez tényleg 2002-es?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

vannak oylan népek akik talán nem játékokra optimizállták a szgépeiket és szivesen játszanának jo játékokkal ...

ScarY MAN
A harcrendszer milyen ebben? Real-time, vagy olyan mint az FF-ben?

Atomreaktor
hát nem tudom, engem a grafikája is megfogott. már a képek alapján van hangulata.

Atomreaktor
áááá végre!!!

Az Úr 2006. évét írjuk, mikoron szebbnél szebb, bár ötlet nélküli játékok jelennek meg. Hagy ne ítéljünk már el egy játékot a grafika alapján. Persze nem akarok az örök vitába belekeveredni és semmi sem garantálja hogy rondaságát ellensúlyozza pazar játékmenetével de kipróbálás nélkül ne törjünk pálcát felette.

Mi is volt szebb '96-ban? 😊

Sephi
Ne haragudjatok de valaki elmondana nekem hogy milyen evet irunk? Az Isten szerelmere 1996-ban szebb jatekok jottek ki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gamerboy91
Ma jelent meg warezon,ha valakit még érdekel.....

32x50MB

Atomreaktor
Sziasztok!
Senki nem játszik vele?

Atomreaktor
Valaki próbálta már esetleg a német vagy francia verziót? Angol is jön nemsokára de én már nagyon kiv vagyok a játékra, sztem nagyon jó kis rpg lesz😉

grebber

Next PC upgrade: 2022

shaba23
Megelõztem Grebbert...
Szóval a téma/stílus kedvelõinek véleményére vaok kiváncsi
shaba23
← ElőzőOldal 2 / 2