Petició a Való Világ ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
De te nyugodtan nézzed, a véleményemet a petícióhoz írtam. Ha nézed, akkor olyan ember vagy. Ez van.
szerintem indítsatok petíciót az optikai egerek piros fénye ellen is, mert biztos azok a rohatttt komcsik csinálták, sõt, az igazi tuti az lenne, ha tiltakoznátok az összes szórakoztató kereskedelmi adó ellen, mer ugye milyen jogon keresnek már milliárdokat pár millió ember mindennapos szórakoztatásával?????
Riszpekk

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ha tudod hogy baromság, akkor minek nézed egyáltalán?
kácco kázolo pácsó
Ennyre hulyek lennenek az emberek? Ha nem teccik ne nezzed vazz lehet masnak teccik! Sot.
Bevalom nagy baromsag a VV de azert en is nezem neha es hazuttok ha azt alitjatok hogy sohe nem neztetek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is sajnálom, hogy nem makkant meg ez a mûsor már az elején, de sajnos a petíció ötletnek jó, de ne várjatok tõle csodát.
gamertag: kenobita
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
,aki annyira nyomorék,hogy nem bír átkapcsolni máshova,vagy könyvet olvasni vagy vmi,az meg nézze,ne petíciókat írjon LOLkácco kázolo pácsó
ezt a mittomén milyen TVtársaságnak kéne mondani.
kácco kázolo pácsó
Az RTL pont egy petíció miatt mondana le a többszáz millió (saccolom) nyereségrõl?
jo hogy nem elfogultak...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
kácco kázolo pácsó
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
:-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"