Petició a Való Világ ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az egy dolog, hogy leadnak egy adást. Ha sikeres, akkor készítenek folytatást is. De könyörgöm, miért kell megtudnom a híradóból, hogy tegnap este ki kivel baszott? (Ez mondjuk tv2-n volt a BB-vel, de teljesen lényegtelen.)
Miért nem lehet normális embereket kiválasztani? Ezzel csak azt érik el, hogy az emberek elhiszik, hogy amit látnak helyénvaló, és a vv és bb résztvevõi hû lenyomata a mai magyar társadalomnak.
Tudom, hogy kereskedelmi csatorna, és joga van azt sugározni, amit akar, ha az nem törvénybe ütközõ. Adjanak egy normális alternatívát. Külföldön az ép ésszel gondolkodó csatornák nem egyszerre sugározzák a hasonló adásaikat. Így aki valóságsót akar nézni, az megnézheti mind a két csatorna kínálatát, aki meg filmet, az többet is láthat egy nap. Itt persze ezeket is egyszerre kellett adni a két megfelelõ mennyiségû tõkével rendelkezõ adónál, így akit nem érdekelt a valóságsó, és nem tudott idegen nyelven, az kapcsolhatta le a tv-t. A többi adó nem tudott (és ma sem tud; talán egy kivételével) megfelelõ minõségû szórakozást nyújtani. Ez kinek jó? Mert a tv-társaságoknak biztos nem.
Valaki említette a spektrum/ng/animal planet formációt. Hát ezzel csak az a baj, hogy k unalmas. Nem elég, hogy egy adást ötször leadnak, de nagyrészt olyasmirõl beszélnek, ami egy kultúrált európainak hozzátartozik az alapmûveltségéhez. Ha éppen nem ilyen mûsor van, akkor ez érdekes is lehet.
Miért nem lehet egyetlen normális minõségû magyar produkciót sem csinálni? A sorozatokról inkább nem beszélek, a híradók egy rakás szarral egyenértékûek, a humoros adások alatt inkább bõgni támad kedvem, a különbözõ talkshow-k a cigán család szaporodási szokásaival foglalkoznak, míg a fókusz és aktív csodálatos percei alatt nagyrészt a hányinger kerülget vagy a piruettezve kivágott, könnyes szemmel egybekötött mûsajnálkozás vagy a nevetségesen pitiáner sztorik miatt.
A konklúzió tehát ugyanaz, ahonnan indultam. Nem kell tv-t nézni. De attól még utálhatom azokat, akik elvették a szórakozásomat, vagy nem?
Akkor miért szólsz bele? Nem telefon.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
HOHHA!
kácco kázolo pácsó
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A nem aláírás NEM= elfolytás!
De én csak egyszer írtam le a véleményem, többször nem is kívántam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyetértésemet fejezném ki abban ,hogy nem kell tévét nézni.
AGYMOSODA!!! Nem elég hogy õrületesen primitív ez az egész mocskos sza*ság, de miért kell nekem is egy ilyen agymosott konszumidiótának lenni?
Rögvest aláírom a petíciót....
NE TV-zz!
Én sem teszem.
Halál nyugi van.
Leszarom, kik keresik véresre magukat a VV-vel, vagyhogy kik azok az IQ fighterek akik sms-t küldenek egy egy kiszavazóshow-ra.
Csak azt nem értem, hogy Mr. akárki (aki indítványozza az eféléket) miért nem gondol bele abba, hogy mit is csinál?
Vagy Traxion pl.
" Arra, hogy hátha a célszemény (cég) észreveszi, hogy nincs is rendjén az, amit csinál."
HÁT HOGY A FASZBA NE LENNE NEKIK RENDJÉN?????
Magasról szarnak abba, kinek mi tetszik. Ez van, ezt kapjátok.
A hülye magyar úgyis azt nézi amit a pofájába tolnak, hát majd biztos idióta vígjátékokat fog bebaszni eléjük, azzal nem keres ennyit!!!!

egyébként a nagy õ nem olyan vészes,én az elsõ szériát néztem,nagyon szép helyekre utaztak,egyfajta utazási mûsornk fogtam fel,és tetszett,az meg hogy a csajokkal hogy volt,azt ne kérdezd,arra nem nagyon koncentráltam,és ey csak a hét 1 napján van(ma?),többi nap mi nem tetszik a TV2ön?

:-DDDDDDDDDD
TV2 nagyõ
m1 feketefehérfilm
DunaTV feketefehérfilm
BPTV anettka
ATV politikai müsor
akkor mi a lof..t nézzek?😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Jó, ha van felesleges 5 perced, tégy így..
na mind leszarom😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Mi legyen a való világ helyett ?
- bármi más 😊
Hajrá Dózsa György!
😄
De nem értem mért pont nekem szóltál be, de ha falmelni akarsz, akkor nyugodtan mehet, én nem unom meg sohase.
miért newm?
már ez is engem szivat?
Egyszere még elment de kétszer már nem annyira háromszor viszont már elég volt
azt én sem hiszem hogy ezzel a peticioval foglalkozni fognak de azé aláirtam😊
Mas: Freak, baro az uj 'avatarod'. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
na nektek is sok sikert, majd rátok gondolok, ha jövõ héten John Candy-t rakják be a VV helyett 😊
pá harcosok 😊
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
valaki már leírta, van 55 másik adó egy átlag háztartásban, nem abba az egybe kell belekötni, amelyiket amúgy sem nézed, hanem nézd a többit, vagy olvass, sportolj, alkoss, meditálj stb stb...
így csak ugyanolyan hülyét csinálsz magadból, mint a peta.com-osok vagy az antidohányosok, akik a világ egyik legjövedelmezõbb iparága ellen küzdenek (de minek?)
Riszpekk

ez akkor így nézne ki,hogy nézdd,vagy ne nézd,de kuss