Petició a Való Világ ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na mikor lesz a roham? most úgy se lakik benne senki, csak majka. HALÁL RÁÁ!!!. Szóval hozni paraszt kocsikat és ledöngölni atz a házat. az rlt meg ne reklamáljon, me nem lakik benne senki, így ingyen le lehet rombóni. tegye a házát máshová. mondjuk a duna mélyére.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
:-O http://www.ashes.hu O-:
War. War never changes.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
húúúú. nekem meg a munkatársamnak a feleségének a barátnõje mesélte, aki személyesen ismeri a vv rendszergazdáját, hogy nem is így van. most akkor kinek van igaza.
amúgy meg lol.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Várhegyi Katalin
Weaks Miklós
Lundi Dániel
😉
egy haver mesélte, aki személyesen ismeri a vv rendszergazdáját.
Öreglány panaszkodik a Gálvölgyinek hogy a sziszi péter párosról mostanában egyre kevesebbet lehet hallani pedig õ mindent tud. Gálvölgyi rákérdez a nõ gyerekére válasz nem tudom mi van vele már régen láttam.
Tökéletesen minõsíti a showt.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Ad 1 .: A VV a magyar televíziózás szégyene (többek között), mint ahogy azt már valaki mondta, a legnagyobb szégyen viszont az, hogy van nézetsége. Na igen, ez minõsít...
Ad 2 .: Semmi gondom nem lenne, ha nem fõmûsoridõben vetítenék, és nem ez szólna mindenhonnan, hogy az XY hogy meg hol baszta meg a XYZ-t (még a korházban is volt szerencsém nemtudom hány órán keresztül a kedves szomszéd vendégeit hallgatni a 'hírekrõl', mikor vakbélgyulladásom volt).
Mivel ez egy igen szubjektív dolog, így nem mennék bele véget nem érõ vitákba. A saját példámat tudom ajánlani a többieknek : ne nézzetek TV-t 😊.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...