1000 dollárnál olcsóbb Xeon MP processzor az Inteltõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tudás nem szégyen, csak ne élj vele vissza. Hát most nem tudom. Ez a helyes írás nem igazán megy nekem. De a báttyámnak még rosszab volt. Most a soproni egyetemre jár és erdõ mérnök lessz. Biztos hallottál rólla(már az iskoláról), ez benne van a 10 legnehezebb magyar egyetemben.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

gz8
Ami az alapmû-gondolatot illeti: nekem az a bizonyos film már akkor az volt, amikor annyi idõs voltam, mint most te.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

gz8
off
Sikerült szétoffolni a topicot :D
on

1. Nem tekintelek ellenségemnek, ezt leszögezhetjük. Szimpla nézeteltérés miatt csak primitív emberek vetemednek ilyesmire.
2. Nem veszem vissza az arcomat, ez az alapjárat. Sajnálom.
3. Én is segítek, ha kell, ez közös.
4. Diplomás vagyok, talált. Sajnos ebben az országban még nagyon sok helyen a következõ a mottó: Szégyen a tudás, de hasznos.

"felsõbbrendû ária" ez tetszik, legalább 9,975 pontos talajgyakorlat :))))

Hidd el, nincs kiábrándítóbb egy rossz helyesírással és központozással megírt diplomamunkánál. Minima calcula 7 éved van hátra addig, van honnan fejlõdni. És van hová.

Jó tanács: nézesd meg a jobb gyûrûsujjadat neurológussal, de az is lehet, hogy csupán a billentyûzetedet kell kitisztítani.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

gz8
Valamit nagyon félrenéztél, ez nem az a történet...

"Megsúgom: alapmû." már megint egy ilyen nagy pofájjú hozzászólás! NE NÉZZÉL MÁR ENNYIRE LE! Lehet, hogy gondjaim vannak a nyelvtannal, de azért még nem kéne felsõbrendû áriának tekinteni magad. Útálom a nyelvtant. De szeretem a törit, az Infót, az irodalmat(verseket nem) meg egy Zsuzsa nevû lányt (de ez egy másik történet...). Van a cseten egy csávó. (már nem sokat járok oda) Szóval az a neve, hogy Argentín fiú. Õ is mindíg baszogattja a másikat. Rengetegen útálják.

Egyépként ne tekints ellenségednek. Nekem semmi bajom veled, csak vedd visszább az arcodat ha megkérhetlek. És inkább segíts nekem és másoknak. Akkor legalább tettél valamit a társadalomért. Egyépként, ha tudok akkor én is segítek ha kell.

Amúgy te valami diplomás fazon lehetsz. Mert azok szokták így csinállni. Nekem is lessz(legalábbis arra készülök), de nem fogom el felejteni azt, hogy sokan segítettek nekem is (diplomás és nem diplomás). És amikor majd el jön egy pillanat amikor én leszek az oksabb, akkor nem fogom elfelejteni.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Gyalog galopp az amikó rohangál egy csírke, oszt kergeti egy rühes fakas? KIRÁLY MESE! Néztem mindíg amíg volt az RTl-en! Amúgy lehet, hogy nem láttam mert nem nézek filmeket (2 havonta egyet). De fogadok, hogy te meg bem láttad a báttyám ballagási videóját. Tehát 1-1.

gz8
Annyit még tégy meg a kedvemért, hogy megnézed a Gyalog-galoppot, vagy kérdezz meg haverokat, akik látták... Megsúgom: alapmû.

Apropó ellenségek. Nyugodj meg, annyian vannak, mint égen a csillag, de sose érdekeltek. Csupán a barátaimat és üzletfeleimet ((C) Nyuszi) tartom számon.

S mint ahogy már említettem: részemrõl _téma_ _lezárva_.

És nem futamodtam meg. De már nagyon lenéztél és keztél elszállni magadtól. Ha tovább folytatjuk csak el mérgesedik az egész.

Amúgy nem szívtam mellre, csak hogy tanullj valamit.

Mosd arra gondollsz, hogy meg futamodtam?

gz8
Csigavér, nem kell mellre szívni. Még a végén úgy jársz, mint a rajzoló a Gyalog-galoppban...

Pár tucat mondatos diskurzusunk is ékesen bizonyítja, mennyire könnyû teljesen téves és elhamarkodott konzekvenciát levonni. Case closed.

Na "öreg" én cseten nevelkedtem, meg ICQ-n egy darabig. Mind a két helyen gyorsan kell írni. ÉS NEM LASSÍTOK SENKI KEDVÉRT! Az viszont kóros, kedves professzor úr, hogy ilyen szánalmas dolgokkal töltöd az idõd. Most komolyan minden helyesírási hibára rá veted magad? Hát ez b*szarás! Csak rá mutattam egy tényre(értsd: idézõjeles rész:))) még pedig arra, hogy te mivel töltöd hátralévõ napjaidat.

Én is mondanék valamit (ha nem veszed zokon): Ismerd meg az embereket, társalogj velük és éllj az õ világukban. Ha ez így lenne akkor nem úgy kezted vóllna az egészet, hogy "Te büdös paraszt, lehagytál egy L betût." Mert ezt nem így kell. Ha jobban tudsz valamit (vagy azt gondolod, hogy jobban tudod) akkro taníts másokat. És nem azzal kéne kezdeni, hogy te mekkora Golf áramlat pisáló vagy. Ha mondtad vólna szépen azt, hogy "a nikkedben hiányzik egy L betû", akkor most nem gyûlölnélek. Ha tényleg így csinálod akkor vallszeg sok ellenséged van (és lessz). Tehát, ha olvastad az Antigonét, és tanulltál belõle akkor most hiszel a fiatalabbnak. És a következõ hozzá szólásodat nem valami gúnyolódó, idétlen fejecskével kezded. Én ezzel szeretnék pontot tenni a végére az egésznek.

gz8
Magyartanár. Egy szó.

Még ott a fenekeden a tojáshéj (értsd: a regelés), de már azt hiszed, te p*sáltad a Golf-áramlatot.
Hadd adjak egy jótanácsot: Look, listen and live.

Magyarul: elõbb gondolkodj, nézelõdj egy picit, hogy s mint zajlanak errefelé a dolgok, Niemand professzor.

Amikor írtam a 8#-as hozzá szólásomat, akkor 6: 02 volt és kis híján le is késtem MIATTAD a buszomat.

Nagyon szeretem az ilyen okos embereket. Utánad olvastam: "Megállapításra került. Magyartanárod forog már a sírjában?"
----> Ilyeket ír! Hihetelen! Te figyelsz egyáltalán a hírre?

Egyszeri embernek elge van a suliból, végre kikapcsolódna, és akkor jön egy ilyen magyar tanár! Ki kéne az ilyet tiltani! Jön, azt elkezdi itt osztani az észt!

gz8
Eléggé offtopic a vitánk, de amíg hol egybe-, hol pedig különírod az igekötõs igéket, jelzõs szerkezeteket, addig igazából esélyed nincs. Gyengébbek kedvéért: a vonalkód is egy szó, nem pedig kettõ. Ennyit általános iskolás szinten illene tudni.

Amúgy sok sikert!

Helyesen írtam le! Még nem találltam meg a megoldást, de dolgozom rajta... talán a googléba betudom írni helyesen. Na de ha kiderül hogy csak úgy be írtál valami baromságot mert kellett akkor húúúúú.....!

gz8
Mondjuk, hogy a vonalkód (ezt is megtanulhatnád helyesen leírni ) egyfajta rébusz, ha érdekel, fejtsd meg. Szabad a pálya.

HuAn82
:-)))

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Na így már más. Most már be vagyok jelentkezve. Szóval lehagytam egy "L" betût. Hát hogy én milyen szemét vagyok! Most legalább húszezer fiatal fogja támadni a bûn és bûnhõdés címû könyvet...(már ha mond valamit) és mind ez miattam. Na és "öreg" (ha már ilyen jó viszonyban vagyunk)a gz8 olyan szép magyar név... Vagy egyszerûen Bélát akartál írni, csak nem jött össze? Mit takar ez? Ez a vonal kódod?

mir
nincs.

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

gz8
off
Öreg, legalább a nickedet írd jól, még ha nem is tudsz helyesen írni!
on

arty
Ki az a hulye, aki ezt veszi es nem az olcsobb es SOKKAL gyorsabb opteronokat ?

Jojo, tudom, a legtobben ...

Forza.