145
csak fanoknak
 • ronihun
  #145
  Budapest 2012-11-20 Muse koncert újra Magyarországon!

  Itt pedig az új album trailere, nagyon kíváncsivá tett, utálom a dubstepet, de a Muse biztos kihoz belőle valamit!
 • Cecameca
  #144
  Úgy látszik készül a Muse-utánpótlás banda. :)
  Kis Bellamy a láthatáron állítólag. :)
 • banok
  #143
  szerintem is
  (tudom, hogy lassan egy fél éves hsz-re reagáltam de én most fedeztem fel ezt a tracket.)
 • zuzmoo
  #142
  amúgy voltam szigeten, rohattjó volt attól függetlenül h késtek 15 percet -.- én nagyon élveztem, a muse akkor is muse marad, nekem nagyon megérte elmenni rá, nem beszélve arról, h aznap volt billy talent is ^^ + dnb korlátlan mennyiségben. életre szóló élmény volt, sosem fogom elfelejteni *.*
 • zuzmoo
  #141
  holnap mtv hungary 23.50 word stage - muse >:-)
 • ronihun
  #140
  Mi 3-man mentünk ki, vittünk fejenként 2 szendvicset,persze megykönnyítette a dolgot az, hogy a nagymamám Budapesten él, és ezért nála alhattunk ehettünk stb., de igazából az 50 ezer akkoris irreális ár, persze leszögezem nem olcsó, de én már nyár eleje óta erre gyűjtök és még úgyis belefért hogy előtte két héttel mentünk nyaralni haverokkal, ami nem volt túl olcsó, de persze ez sokmindentől függ. Én most voltam kint másodszorra a Szigeten, hát mikor elsőre voltam még gyerek voltam ugyan de emlékszem hogy alig voltak és elég koszos volt az egész, és olyanok akik évente kijárnak aztmondják hogy évről évre fejlődik, és ezt el is hiszem , mert a Muse fényei nem voltak semmik, ráadásul a hangosítással sem volt baj, és az a baj hogy megint pár komment alapján tényként kezelsz dolgokat, én mikor megtudtam hogy lesz Muse koncert nagyon örültem, csak annak nem hogy a Szigeten lesz, mert olyan véleményell voltam róla mint te most. Aztán mivel nem akartam kihagyni csak elmentem, és kellemeset csalódtam, a pár részeges fiatal magyar(!!) bunkót kivéve, elég kultúrált volt az egész.
 • Cecameca
  #139
  Ne haragudj, hogy vitatkozok, de muszáj lesz, mert ott voltam, és én sem a szomszédból mentem át a Szigetre.
  De főleg az miatt szólok hozzá megint, mert azt írod:

  "Vannak rendes emberek, ezt nem tagadom, de sajnos a Sziget az utóbbi időben elkorcsosult nézők szempontjából, tiszetet a kivételnek."

  A férjem annak idején amikor indult a Sziget, kint volt több éven át, hetijeggyel.(nagyjából Guano Apes-es időszak kb.)Ő akkor is pozitív élményekkel jött haza, és most családdal visszatérve szintén pozitív benyomást szerzett, sőt szerinte óriásit fejlődött azóta az egész. Szóval van összehasonlítási alapja.
  Nem tudom elolvastad-e amit lejjebb írtam, hogy nem volt ricsaj, nem volt lökdösődés, és egyébként sem kötelező bemenni a sűrűjébe.

  A hangtechnika 99 óta óriásit fejlődött, a Muse a saját csapatát hozta egyébként is, és max. amit fel lehet róni, hogy az éneksávban volt vmi kis vibri, de hát nálunk az egész család hangmérnöki szinten hallgat zenét, szóval lehet hogy fel sem tűnt volna. :)

  Hogy hányan mentek csak a Muse miatt, azt marha könnyen ki lehetett szűrni, több Muse póló jött szembe szerintem, mint amennyi a webshopjukban perpill raktáron van. :D

  Na és a lóvé. Persze megértem, hogy drága mulatság. De azért mert nem engedhetted meg magadnak, ne mondd, hogy úgyis szar volt, főleg ha ott sem voltál. Nem szégyen ha nincs rá pénz,én már csak tudom, 2 kölök mellett, de ha azt írod, hogy "hú srácok, de jó volt nektek, sajnálom hogy nem láthattam", akkor nem lesz belőle vita, és mindenki megért.

  Ha meg önálló Muse koncertre mennél, akkor az sem lesz egyszerűbb, nyilván nem Zalaegerszegen fognak fellépni, tehát utazás fixen beleszámít, kajálni útközben is kell, plusz a legolcsóbb állóhely kezdődik saccra 10 körül, de lehet hogy több.

  Viszont: van 50% MÁV kedvezmény Szigetre, elővételi jegy olcsóbb,(sőt ha aznap mész, jó pár ember árul a bejáratnál olcsóbban napijegyet) Kaján szintén lehet spórolni: mi szendvicset is vittünk, kekszeket, chipset, innivalót. Beengedték mindet, kivéve a másfélliteres italt, de az úgyis elfogyott már a bejáratig. :) Félliterest bevihetsz, kaját kereskedelmi mennyiségig bármit, ivókút volt a Hungarikum Faluban, meg a játszótéren(biztibácsi megtöltötte neked, ha nem gyerekkel voltál) Normál kaja mindenféle árkategóriában volt. Szóval nálunk a kiadás: 2 felnőtt napijegy, 6-8 félliteres üdítő, 1 gulyás, 1 vmi húsos tál kaja, meg egy negyed dinnye, a többi kaja a magunkkal vitt cucc volt, de az el sem fogyott, hoztam haza belőle. Ja meg vettem egy pólót, meg add hozzá a benzint+matrica, mert kocsival mentünk. Na így 4 személyre 40ezer sem volt az egész.
  Persze sok pénz ez, főleg családosoknak, de hát meghoztuk az áldozatot, idén pl. megint nem lesz új konyhaszekrényem.. :D LOL
  Viccen kívül nekem sokkal többet számít, hogy mekkora óriási élmény volt ez az egész családnak, és a gyerekeim is inkább erre emlékezzenek, mint egy új konyhaszekrényre.
 • Hajnalcat
  #138
  Tévedés: Én nem azt írtam, hogy a Muse zenéje ricsaj(ilyet sose írnék, hisz régóta imádom a zenéjüket), hanem azt, hogy az a hely, ahol játszottak, ricsaj szinten működik. Tehát ott nyomtaja a többi együttes is a zenéjét, hangosítás rettentő rossz és az emberek fele csak azért megy oda, mert jó kis buli(bocs, a kicsit idézőjelbe kellett volna tennem, csak lealacsonyító képzőként használtam, mert nekem egyáltalán nem tetszik az a Szigetes közeg) az egész és nem az együttes miatt. Pogózni, ugrálni, énekelni oké, persze én is szoktam, hisz imádok pogózni meg tombolni igen, ha jó zenét hallok, de a balhét a teli söröspoharak dobálására meg egymás fejbe rugdosására értettem. Igazából nem szeretek sörökkel leöntve végigtombolni egy koncertet és azon aggódni, hogy a bodyszörfözéssel mikor rúgnak fejbe. "Kellemes" lehet nyomorogni az első sorokban, a kicsiknek meg főleg(kicsi vagyok) és enyhén szólva is elájulnék(ájulós féle vagyok), ha kis levegőt kapnék csak az összenyomások által. Igen, én csak egyszer voltam Szigeten még 99-ben és Guano Apes volt aznap a fő attrakció, amit hátulról figyeltünk, akkor még lazán voltak az emberek, nem volt az a nagy paszírozógépezet. Ja és a Junkies-ra mentünk ki igazából. Annak minden koncertjén ott szoktunk régen lenni, igen, sokat pogóztam ott és folyton felsegítettek, ha elestem, mert rendesek voltak. Vannak rendes emberek, ezt nem tagadom, de sajnos a Sziget az utóbbi időben elkorcsosult nézők szempontjából, tiszetet a kivételnek. Kár érte....igen, lehet, hogy nyugtatás is benne van abban, amit írtam, igen, álmodoztam, hogy felmegyek a koncertre, de nem volt ilyen sok pénzem. Legalább 50 ezret rá kellene szánni, ha normálisan akar lenni ott az ember és nem úgy, mint egy éhes hajléktalan. Zalaegerszegen lakok és eléggé messze van Budapest, tehát az utiköltség elég drága lett volna oda-vissza. Szinte lehetetlen vállalkozás mostani árak mellett ilyen helyre elmenni nekem.
  Béke!
 • ronihun
  #137
  Nem nehéz, hanem lehetetlen véleményt alkotni ha nem jöttél el, és igazad van hogy nem tudjuk egymást meggyőzni, de te ezeket nem azért írod mert szerinted rossz volt a koncert, csak magadat nyugtatod,mert kihagytad, amivel nincs baj, mert énis ezt tenném, ha a Muse zenéje ricsaj és egy több tízezres nézőszámú koncert neked kis buli, és az hogy az emberek beindulnak ha ilyen minőségi zenét hallanak a balhé, akkor nem is gond hogy nem jöttél ki mert biztos nem tetszett volna.
  cheers
 • Hajnalcat
  #136
  Az idézett véleményeket pedig a musemania.hu oldalról másoltam ki. Elég hiteles egy hely, hiteles hozzászólásokkal.
 • Hajnalcat
  #135
  Ti nem tudtok meggyőzni engem és én nem tudlak meggyőzni Titeket, így marad mindenkinek a saját véleménye a dologról. Hozzátenném, igaz, nehéz véleményt alkotni úgy, ha az ember nem is volt ott. Viszont voltam már Szigeten régebben és ismerem ezt az egész közeget. Ha valaki zenét akar hallgatni és élvezni is szeretné annak az energiáit, akkor nem a Szigetre megy, hanem az együttes saját koncertjére. Ha meg valaki csak egy kis bulira vágyik ricsajjal és balhékkal egybekötve, akkor az megy ki a Szigetre. Dehát ízlések és pofonok ugyebár. :)
 • ronihun
  #134
  Énis ezt mondtam, hogy szerintem nem volt baj a nézőkkel, sőt a legtöbben(külföldiek) még nagyon szimpatikusak is voltak. Ez meg kifejezetten szép hogy a gyerekekkel így bántak.
 • Cecameca
  #133
  Én is csak pozitívan nyilatkozhatok, amint lejjebb írtam már két kisgyerekkel voltunk kint, és egyszerűen fantasztikus volt, nekik is, nemcsak nekünk.
  Nyilván aki nem olyan egyéniség, ne álljon előre(mi sem tettük) hatvanezer ember között meg egyszerűen az van, hogy ha vki elkezd jobbra dőlni, akkor te is jobbra dőlsz, nem tehetsz semmit. El nem hiszem, hogy egy vegytiszta Muse koncerten, ami nem fesztiválos, ott az első sor is csak álldogál, mint a jógyerek. :) Ahogy felhangzik az Uprising egyszerűen elkap az érzés és kész, nem azért ugráltam én sem mert részeg állat vagyok, hanem magával ragad, nem tudom megfogalmazni másképp.
  Amúgy hátul/oldalt álltunk, onnan is tökéletes volt, felmehettünk a kerekesszékes emelvényre is egy darabig, ott a fiam is jól látta színpadot, nem kellett felemelni. És bevallom én nyakamban a 12 kilós kislánnyal ott hátul végig ugrándoztam,(fáj is a lábam még mindig :) ) de senki nem lökdösött, még meg is szólítottak, fényképeztek, egy kissé ittas külföldi mankós srác is olyan vigyázva kerülgette a táncoló gyerekemet, hogy jó volt nézni. Basszus totál meg is hatódtam szinte, szerintem annyira jó volt a közeg.
  Hogy repültek a sörök? Hát előfordul, néhány hülye ember mindenhol akad, ahhoz nem kell koncertre járni. Elárulhatom, hogy itt nálunk a strandon a múlt héten a gyerekemet majdnem belelökték a lépcsőről a vízbe, engem meg félretoltak és rámtapostak. Ehhez képest Muse után amikor megindult kifelé a tömeg sűrűen, körülöttünk a gyerekek miatt mindenki vigyázott.
  Szóval szerintem kár olyat nyilatkozni, hogy szar volt, főleg ha saját magad nem tapasztaltad. Igen, sok pénz a jegy, plusz kaja, útiköltség, vannak részegek is, de megéri akkor is, mondom ezt úgy, hogy engem a Danko, Talent, meg Kasabian abszolút hidegen hagy. Inkább más tervezett vásárlásról mondok le, mint hogy szegényebb legyek egy ilyen élménnyel.
 • ronihun
  #132
  Sörök röpködtek, méghozzá műanyag pohárból ha valakinek emiatt nem tetszik egy koncert, egy rock koncert hogy kicsit sörös lesz, akkor nem is való oda. A lökdösés stb-re: Mivel többezer ember volt a nagyszínpad előtt ezért nem csoda hogy nem volt annyi hely hogy mindenki ugráljon mint a hülyék, ha egy ilyen koncerten az első sorba áll valaki mit vár?
  a bodysurf-fel se volt semmi baj, max ha valaki olyan suta volt hogy lefejelte a szörfölö lábát. vicces kommentek, ráadásul szerintem a fele ezt hogy rövid, úgy értette hogy játszhattak volna tovább is. Nemtudom én eddig csak jót hallottam mindenhonnan, és sztem ez a 1 óra 35 perces koncert nem olyan rövid, pláne ha azt nézed, hogy 12k a jegy, és ezért a szigeten X db koncertet megnézhetsz, ha meg megnézed a sima Muse koncertjegyet pl v bármilyen koncertjegyet az 10k-tól kezdődik. Tehát én egyáltalán nem értek egyet se a kommentelőkkel se veled, egyáltalán nem volt fejberúgdosás, nagyon jó hangulat volt, és nem a küldöldiekkel volt baj, inkább a magyarokkal, mikor odajött mögénk egy 15 év körüli részeg fanboy és a lábán se bírt állni, aztán végül elküldtük, a külföldiek meg nagyon barátságosak voltak, ráadásul az előtte lévő két koncert is nagyon jól sikerült, Billy Talentet ismertem de nem hallgattam nagyon a számait, mégis nagyon élveztem a koncertet, Kasabiannak egy számát se hallottam még és itt a szigeten most megszerettem őket annyira jó volt, bár a hangosítás ott kicsit gyengébb volt, de a Musenál semmi gond nem volt a hangosítással , aki nemhallotta az valszeg jo szar helyen állhatott, ráadásul nagyon jó fények is voltak :)
  Tehát három k**vajó koncerten voltam 12000 ft-ért, amiből az egyik a Muse, amit egymagába meghallgattam volna ennyiért, dehát ha valakinek ez nem éri meg, akkor maradjon otthon lehúzó kommenteket olvasni.
 • Hajnalcat
  #131
  várom a nekemtámadásokat előre. :DD
 • Hajnalcat
  #130
  Állítólag nagyon rövid volt a koncert és veszélyes. Korsó sörökkel dobálóztak meg rugdosták fejbe az embereket. Még szerencse, hogy nem mentem el. Amilyen peches vagyok, biztos százszor összenyomtak volna meg fejberúgtak volna a rövidke koncertről nem is beszélve....Majd ha lesz Bécsben, akkor talán elmegyek.
  Idézek hozzászólásokból:

  "a fejemre esett egy ember és valószínűleg agyrázkódást kaptam. egyetlen egy baja volt: rövid volt…"

  "jajj nekem is nagyon tetszett, de tényleg túl rövid volt:P"

  "Hát tényleg nagyon rövid de nagyon élveztem, kivéve hogy állandóan nálunk bodysurföltek. Szerencsére egy ír srác segített rajtunk, így általában nem vertek fejbe :D"

  "nekem azzal kezdődött a koncert hogy fejbedobtak egy korsó sörrel:D"

  "Sztem is szuper volt, imádtam, de az élvezetből sokat elvett a közönség… Eleinte elöl álltam, de miután ott szinte az életemért küzdöttem (bodysurf, 3x fejberúgtak, összenyomtak), hátrébb húzódtam. Látszott, h ez nemcsak a saját közönségük…"

  "meg tényleg nagyon rövidnek tűnt az egész."

  "mi középen, kicsit Chris felé voltunk, 6.-7. sor. mivel alacsony vagyok és kicsi levegöt alig kaptam, supermassiveon elörekerültem vhogy a 3. sorba azt hittem ott halok meg- bár Muse koncerten tiszta stiilus lenne meghalni-. Mattet alig hallottam, nem tudom h a közönség orditotta-e tuul, vagy a hangositás volt ennyire ratyi."

  "leírhatatlan…megfogalmazhatatlan energiák repkedtek a levegőben (sajnos sörösüvegekkel együtt:)…"

  "csak a bunko emberek,gondolom inkább a külföldiek,akik nem tudnak kulturáltan szorakozni,elöttem szegény hapsit jol fejberugták,meg a fröccsenö sörök pff…"

  "De nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy csak 13 számot játszottak, az pedig valami nevetségesen kevés."

  "áh hangosítás borzasztó volt..és mindenki meg is írta előre, úgyh tájékozott voltam:) de a zongorát és mattet alig lehetett hallani néha.."

  Még folytathatnám, de elég sok hozzászólás érkezett a magyar rajongói oldalra és soáig tartana beidézni mindegyiket. Elég az hozzá, hogy na én többek között ezért nem megyek ilyen koncertekre, nincs értelme az a sok utiköltséget kifizetni és az extradrága belépőt egy ilyen szar, életveszélyes, rövid ideig tartó koncertre. Dehát a fesztiválok már csak ilyenek, ezért csakis kizárólag normális koncertre(ami csak Muse-os) fogok menni.
 • ronihun
  #129
  én voltam, fantasztikus volt a koncert, egy örök emlék marad.
 • Cecameca
  #128
  Na, nem volt senki innen kint?
  Jelentem mi kettő azaz 2 db gyerekkel mentünk, 3 és 6 évessel, és nagyon élvezték. :)
  A kicsi lány már befelé menet a Hysteriát dúdolta, hát még este amikor megszólaltak az ismerős dalok. :)
 • Cecameca
  #127
  Meg szerintem ők annyira zsigerből zenészek, hogy tuti megadják a népnek ami kell, már ha csak a Haarp tourból indulok ki, vagy egyéb fellépéseikről látott videókból. ;)
  (élőben még nem volt szerencsém eddig hozzájuk)
  Mondjuk pl. tavaly az Epica is nagyon jó showt nyomott Zánkán, pedig a fesztivál enyhén szólva bedőlt kicsit, és alig volt közönség. Megtehették volna, hogy emiatt tessék-lássék leadják, oszt jónapot, de nem, beleadtak mindent. Na ezért (is) szeretjük őket (is). :)
  (Epica-énekesnő Simone kedvence amúgy a Muse, de ez csak úgy eszembe jutott.... :) )
 • ronihun
  #126
  Mivel rég voltak Mo.-n ráadásul gondolom nem keveset kapnak,ezért nem hinném hogy pár szám lesz. ráadásul ők az egyik fő fellépő, és az utolsó is azthiszem, tehát szerintem is lesz másfél óra.
 • Cecameca
  #125
  Hali!

  Nálunk tervben van, de nem hiszem hogy extrém drága lenne, az ausztriai Frequency fesztiválra a napijegy azon a napon amikor ők játszanak, 79,5 euro(=kb. 22 500.- ft), szóval ahhoz viszonyítva nem olyan sok a sziget.
  Az más kérdés, hogy 2 személyre így is kemény kiadás, plusz utazás, és csak a Muse miatt mennénk, de hát néha muszáj lazábban venni a dolgokat, mert az élmény biztosan pótolhatatlan. :)
  Gondolom azért nem csak néhány szám fér bele, ha másfél-két óra egy-egy banda blokkja.
 • Hajnalcat
  #124
  Én nem megyek, mert drága lett a Sziget és nem éri meg pár szám erejéig ennyit fizetni, az utiköltség is borzasztóan sok, olcsóbb lenne nekem, ha Bécsben lenne egy teljes koncert, és jobb is, mert akkor nem csak pár számot nyomnának, hanem rendes időhosszú és látványban is normálisabb lenne.
 • ronihun
  #123
  Innen ki jön a szigetre?
 • ronihun
  #122
  Új szám az Eclipse-hez.
  Szerintem a kommentelőkkel ellentétben nagyon jó szám.
 • buBa0
  #121
  Hetijegyet tudtok féláron szerezni, diákakcióban írjatok rám
  [email protected]
 • zuzmoo
  #120
  *.* awwwwwwwwwwwwwwww
  hogy mióta várok erre *.*
 • ronihun
  #119
  ezaz! na ennek nagyon örülök:D
 • s0n1c
  #118
  MUSE Sziget 2010

  hahahahaha, kétszer látom őket idén!!!!! Omg
 • Hajnalcat
  #117
  Domot meg igencsak elkényeztetik a nénik:
 • TommyC
  #116
  néne xD
 • Hajnalcat
  #115
  Ebben pedig nem tetszik, hogy egy néne ott táncol. Ha nem lenne az a néni, akkor tökéletes klipp lenne. De amúgy nem rossz.
 • Hajnalcat
  #114
  Jobbra számítottam....azt hittem, lesz valami különleges történet is a videóklippben, hogyha ezt a számot választják. Örülök annak, hogy ebből a dalból csináltak videót, de csalódott, hogy csak koncertkivágásos. :|
 • Hajnalcat
  #113
  Akkor már én is beteszem a legújabbat. :)
 • TommyC
  #112
 • Hajnalcat
  #111
 • sz4bolcs
  #110
  Mi lenne az?
 • TommyC
  #109
  (:

 • ronihun
  #108
  Nekem is tetszik a Resistance.Elsőre mikor meghallgattam az albumot kicsit csalódott voltam, aztán pár számot újrahallgattam aztán még párat és rájöttem hogy ez üt.Szinte mindegyik számot rendszeresen hallgatom és azzal nem értek egyet hogy az I belong to you szar lenne, szerintem nagyon jó szám,föleg a francia rész. A régebbi albumok igaz hogy jobbak voltak de ez is nagyon jo lett.
 • TommyC
  #107
  egyetértek teljesen és "s0n1c"-al is...
  várom az új albumot :/
 • zuzmoo
  #106
  nemégnem :D de tetszik :D

  új albumról csak annyit h igen elég nehéz újat mutatni már, meg felülmúlni ez előzőeket. én szeretem ezt a lemezt is. és van legalább 4 olyan szám rajta amit egyszerre 1x nem elég meghallgatni, hanem minimum 3x kell mert olyan jó :D