Megéri-e áttérni Linuxra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
caddie
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
amúgy meg mi bajod azzal, hogy valaki sztálin bácsi propagandáját emlegeti, és viccelõdik vele?
két román öregember beszélget:
-ejj.. megint nincs áram, nem tudok majd olvasni este.
-bezzeg a mi jó öreg csaucseszkunk(nem tudom a pontos írását, sorry) idejében... emlékszel? még a kerítésbe is jutott bõven!
ismerõs a vicc? akkor én is egy fasz vagyok? azt hiszem, inkább leszek fasz, és cserébe én smiley nélkül is írhatok viccet, és utalhatok(rajtad kívül mindenki számára teljesen egyértelmûen vicces keretek között) sztálin progpagandagépezetére.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
És nem, nem tudom, hogy poén volt. Nem volt smile. Ha poén írsz, írj smile-t is, bár szerintem ilyennel akkor sem kellene viccelni...
caddie
szerintem ez csak egy gyenge poénocska lett volna, közvetlen magyar történelmi vonatkozások nélkül...When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Ez egy oltári nagy baromság és történelem ferdítés. Kíváncsi lennék, hogy túlélnéd-e, ha megpróbálnád elbagatelizálni az utóbbit egy orosz paraszt jelenlétében. Szerintem szimplán agyonverne. És JOGGAL!
Kicsit gondolkodjál már, mielõtt ilyeneket leírsz!
Gondolom az lesz a következõ megnyílvánulásod, hogy az 56-os eseményeknek semmi értelmük nem volt a Linux generációhoz képest, vagy a Holokauszt semmiség, ahhoz képest, hogy hány embert kényszerítenek nap, mint nap Windows elé...
Ehh!

Szerverek
Ipari rendszerek
Kutatás-fejlesztés
Tudományos modellezés (csillagászat stb)
Szuperszámítógépek...
A Windows nagyon jó otthoni felhasználásra, de a fenti területeken a Linux szvsz szarrá veri (van amelyik területen nem is használnak W-t)
Nem értem, hogy miért kell annyi erõforrást pazarolni, hogy a Linux úgy nézzen ki mint a W, a legtöbb átlagfelhasználót úgysem érdekli, hogy milyen OS fut a gépén --> W-t fog használni.
Arra koncentrálj amiben jó vagy és akkor nem vesztegetsz idõt hülyeségekre.
Persze lehet, hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok...
Y
viszont egy nagy cegnek olyan kedvezmenyei vannak az MS-tol, hogy nem erne meg nekik ujrakepezni a felhasznaloikat.
Kisebb vallalatoknak (5-10 felhasznalo) viszont mar erdemes a Linuxot megvizsgalni, mert kisebb cegeknel jobb dolgokra is lehet kolteni a penzt mint szoftver licenszekre...
Y
és még vagy min. 10 évig nem is nagyon hiszem, hogy lehetsz...
Linux terjedése lassú folyamat, de az a pár cég aki átlép, már gerjeszti a folyamatot. Még többen írják meg a szoftverük natív linuxos verzióját, még többen át tudnak térni -nemsokára macromedia termékek is lesznek pl- és még több szoftver lesz.
Lassú folyamat, meg nem vagyok meggyõzõdve a sikerrõl, de reménykedjünk.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::