Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
2:1

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Hehe anagy portugalok.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gercse
még bejöhet amit írtam

Matthewpamer
góóóóóóóóóóóóól

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
11es

gercse
ja és a görögökkel voltam

gercse
Lejátszottam ezt a meccset az euro center segítségével,és 2-2 lett én vezettem,majd 1-1,és az utolsó pilanatokban 1-2,majd 1perc mulva 2-2.

LezLee
Ja, a 2. 20 perc elég szar volt. A görögök 10 emberrel beálltak védekezni, a portugálok meg nem tudtak vele mit kezdeni. Kár, pedig jól indult a meccs. Na de majd most a 2. félidõ bizti jobb lesz.
Ugyanolyan a meccs, mint a német-magyar, bár itt csak egy gól a különbség. Az elsõ 20 perc tetszett, a többi nem volt nagy szám.

LezLee
hát nem sokáig kellett várni az elsõ meglepetésre. Csak 7 percet 😊)))
Amúgy biztos lebecsülték a görögöket. Lehet ugyanaz lesz, mint a vb-n 😊
gercse
naa,eddig egy jó meccset láttam,görögök jól védekeznek és szereztek egy (védhetõ) gólt,amivel akár meg is nyerhetik a meccset

Matthewpamer
mekkorát röhögök ha kikapnak a portugálok

Buddy
Hajrá görögök...és oroszok...mára

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Lenullázzák a hazaiakat...

zaki
GÓÓÓÓL... hajrá görögök

Ez gyors volt, lehet, hogy jó meccs lesz

Matthewpamer
ott ficeg a gól

ott a góóóóól
Matthewpamer
GÓÓÓÓL!!!INTERES KARAGUNIS!!!!!

Matthewpamer
görögök jobban kezdenek

Matthewpamer
azt mondta a csávo hogy 31szer 90 perc lesz,de ez nem igaz,mert lehet hogy hosszabítás is lesz

Garcia
én az összefoglalókat és a nagyobb meccseket szoktam felvenni... pl. angolok-francok...

de gagyi ez a stadion

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Matthewpamer
milyen szír a hajó a pálya kötepén

Matthewpamer
ja,egypár év mulva jó lesz visszanézni.amúgy milyen nyomott ennek a kommentátornak a hangja

zaki
lol, az összeset?

én csak a döntõket szoktam felvenni

Matthewpamer
pont betuttam indítani a viedót a kezdõünnepélyre,felveszem az összes meccset

Reklám hegyek,ez azzzzzzzzzzzzz
zaki
lol volt ez az adidasos reklám 😊

zaki
utálom az ilyen megnyítóünnepségeket, bl döntõ elõtt is anyáztam rendesen, hogy ez most mi a f*sznak kell, kezdõdjön egyböl el a p*csába a meccs

Garcia
pedig híres, a VV3-ban is ott fociztak 😊

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
hmm... elkezdõdött 😄

zaki
végre

Matthewpamer
KEZDÕDIK A MÛSOR

gercse
34,ez hülyeség,de már várom

gercse
35

36,de izgi😊))
gercse
39

krob
mar csak???
... nekem az MEG 😞(((((
mar nem birok varni!!!!!
legyen mar 6 ora!

Matthewpamer
bazz,már csak 50 perc

És ez annyira evidens, hogy tudni kellett volna? 😊
Amúgy köszönöm szépen!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Garcia
mûfüves, kispályás aréna a 11. kerületben...

1 perce gondolkozom, de ötletem sincs, hogy mi az a VSZM 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Garcia
4 évvel ezelött a VSZM-ben volt ilyen lehet, hogy most is lesz, de nem biztos

Matthewpamer
most lesz 15:40-kor az mtv1-en valami elõzetes

A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki Bp-en olyan helyet, ahol nagy kivetítõn lehet majd nézni a meccseket (MOM park kivételével, az fizetõs és nem lehet közben sört inni 😊
Bocsánat, ha volt már esetleg róla szó, nem akarok visszaolvasni. Köszi

Garcia
ahha... akkor mindent bele! 😊

Rudee
Raúl Bravo eredeti posztja bal hátvéd, a Realban azért nem tündököl, mert középsõ védõként kellett jáccania. Mikor RC-t helyettesítette a Bayern elleni BL visszavágón, akkor a csapat legjobbjai közt volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

"Az elõzetes várt kezdõcsapathoz képest máris változtatott egyet az Európa-bajnokság nyitómeccsét játszó portugál válogatott brazil szövetségi kapitánya, Luis Felipe Scolari. Petit helyett a Porto Bajnokok Ligája-gyõztes középpályása, a kilencszeres válogatott Maniche (képünkön) lép pályára a görögök ellen."

Garcia
Figo-nak igaza van nem kell honosított játékos, mint ahogy a franciáknál is van...

Matthewpamer
A ma délutáni edzés elõtt Luis Figo és Fernando Couto tájékoztatta az újságírókat arról, hogyan várja a csapat a holnapi, görögök elleni nyitómeccset.
- Óvok mindenkit attól, hogy lebecsülje a görögöket. A spanyolokat megelõzték a selejtezõk során, ez elég figyelmeztetõ - mondta Figo.
- Fenntartja a véleményét arról, hogy nem kell honosított játékos a válogatottba?- Egy spanyol interjúban beszéltem arról, hogy attól még, hogy valaki két-három éve köztünk él, nem lesz portugál. Nem Deco ellen szóltam, általában ez a véleményem.
- Kik a torna favoritjai?
- Akik általában a nagy tornákon. A franciák, az olaszok, esetleg a spanyolok és a németek. De mindig akad egy meglepetéscsapat is, remélem, ez a portugál lesz.
- A franciákkal négy éve botrányos meccset vívtak. Mit szólna az újabb találkozáshoz?
- Semmi kifogásom ellene. Csak az a "kérésem", hogy ez a döntõben legyen!