3073
Foci EB 2004
-
#832 Mik a mai tippek szerintem nyernek a görögök és a portugálok,esetleg a spanyolok ixelnek de nem valószínü,amúgy jó volt a tegnapi meccs csak kár hogy kiegyenlítettek a narancsok -
#831 Na arra kiváncsi leszek... -
#830 Temisztoklisz Nikolaidisz, a házigazda portugál labdarúgó-válogatott ellen győztes görög együttes játékosa szerint a következő csoportmeccsükön szerdán a spanyolok ellen is nyernek az Európa-bajnokságon.
"Nincs mese, Spanyolország ellen is diadalmaskodunk. Be szeretnénk bizonyítani, hogy nem volt véletlen a Portugália elleni sikerünk a szombati nyitómeccsen" - mondta az Atlético Madrid csatára, hozzátéve, hogy mind a három csoportmérkőzésüket meg akarják nyerni. "Ízelítőt adtunk a futballvilágnak abból, hogy milyen az igazi görög futball."
-
#829 Kizárták Alekszandr Mosztovojt az orosz válogatottból, mert a középpályás bírálta a szövetségi kapitányt.
Nicky Butt számára is befejeződött az Eb, de az angol játékos térdszalagsérülése miatt nem állhat csapata rendelkezésére. -
#828 kár érte
olyan szép égés lett volna :-) -
G_ArchAngel #827 anyám, de fáj a fejem, jó kis meccs volt... meg is ünnepeltük...:)
remélem ez a két csapat lesz ott a végén a svédekkel ls franciákkal, akkor jó lesz a döntő, mert ezek fociztak.... -
#826 Hat ez az istenroy megint szart sem csinalt aztan lott egy nagy golt. -
#825 Úgy tudom, nem komoly a sérülése -
#824 aham, és komoly? úgyértem várható, hogy fog jáccani, vagy egyáltalán nem? -
#823 sérült asszem -
#822 Seedorffal mi van amúgy, lemaradtam valamiről? -
#821 Holland, olaszok, vayga franciák nyerik szerintem. -
#820 Basszus Van Hooijdonk nem igaz nem tudta volna átrúgni a sorfal fölött:@ -
#819 Advocaat nem normális, nem játszatja Kluivertet. mondjuk Völler is az, hogy nem a kezdőbe teszi Schweinsteiger-t, de az már nem az én bajom :) Ernst is milyen csere volt, pff. mind1, jó kis meccs volt -
#818 VÉGE.
1 - 1
-
#817 ahhh....
megint. -
#816 'akko most szabadrúgásból GÓÓÓLL lesz !!!!!!! -
#815 csak nem ... -
#814 banyek ez 1-1 lesz -
#813 ahhhh... -
#812 na most !!!
szabadrúgásból GÓÓÓLL lesz !!!!!!! -
#811 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!! -
#810 Kluivert-et bekéne hozni van Nistelrooy mellé -
#809 Én meg remélem nem, Hajrá Németország!! -
#808 basszus ilyen idióta gólt kapni
remélem a 2. félidőben megfordítják -
#807 lol :DDDDDDDDDDDD -
#806 Így értettem én is! -
#805 csapatot
akik küzdenek egymásért -
#804 Mit csinált Völler ezzel a szarral? :) -
#803 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
deutchland über alles P -
neménvoltam #802 góóól!!!!!! -
#801 Az EB 2. meccse! -
#800 na ki fog diadalmaskodni? a jo kis holland fü, vagy a mégjobb német sör ?
most kiderül :)) -
#799 hajrá hollandia -
forzajuve #798 nekem továbbra is a minnél előbbi digó leszereplés jelenti az EB legszebb pillanatát:DDD
na akkor strigózok:
| -
#797 sztem a bolgárok is jól nyomták,még talán jobban is mint a svédek,csak ugye ezt gólra játszák,nem szépségre... -
G_ArchAngel #796 Te a smiley-val támogatott mondatokat ennyire komolyan veszed? -
G_ArchAngel #795 nézd, ha Te így a hollandokról, én így a fiatosokról...:)))
aztán belegondolva, annyira nem utálom az olaszokat, miattam a döntőig is eljuthatnak, de ott a hollandok nyerjenek:)))) -
#794 világosan elmondtam kinek szurkolok
-
#793 ezt már elmondtad egyszer nem?
többen meg írták, hogy nem érdekli őket