Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
18:oo: Svájc-Horvátország
20:45: Franciaország-Anglia

PResident Evil
holnap mi a felhozatal ?

Hat ugylatom a masik focis topik nemjo az eb-t kibeszelni, no de m1. 😊
Ide is irom:
Portugal-Gorog: Gorogok meglepoen jok voltak, elso felidon latszott a portugalokon h felvalrol veszik a meccset aztan ra is faztak 😞 Masodik felidoben mar elegge hajtottak de ez is keves volt sajna... ugynezki ki fognak esni. 😞((

Spanyol-Orosz: huha eros csoport ez, mind a spanyolok mind az oroszok nagyon jol fociztak! Sztem a spanyolok es az oroszok lesznek a tovabbjutok.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mhosah Myth
a görögök mióta fociznak? azok nem csak kecskét terelgetnek? 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

hat szerintem az egiek sem igazan akartak hogy a portugalok gyozzenek...

robotnyk
azt nem tom miért a 274esre válaszoltam
robotnyk
a portugálok úgy játszottak, mintha elõször láttak volna labdát. a védelem katasztrófa, a kp ötlettelen, a "csatársor" meg... nem értem azt sem Ricardo mit keres a kapuban.

ellenben a spanyolok jók voltak, ha kicsit pontosabbak lesznek - fõleg a pontrúgások - akkor lesz keresnivalójuk!
FORÇA ESPANA!
hat szerintem az A csoportbol egyik sem lesz ott a dontoben...szvsz olaszok lesznek ott meg ellenuk talan franciak vagy angolok vagy valami meglepetescsapat.

ez a spanyol csapat szerintem nem túl jó... többet vártam tõlük! a támadásokat még úgyahogy felépítik de a helyzetkihasználásuk iszonyat gyenge. ilyen játékkal nem fogják sokra vinni...

nah megvan.

Matthewpamer
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ÁjjLe BoBBi
betyár vót a portugál - görög!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Matthewpamer
lol...kahn

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
jó gyerek a Casillas, nálam a 3. legjobb kapus a világon (1. Buffon, 2. Kahn)

zaki
na ja, tényleg eltörte a labdát

de casillas nem veletlen a kedvenc kapusom. amikor kellett vedett szepen.

ha Etxeberria nem hagyja ki...aaaa

Dani20
hajrá Oroszok! 😊

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
hát mostmár nem tippelnék 2-1-es orosz gyözelmet,de a gyözelmük még mindig benne van a pakliban..
nagyon 3 esélyes ez a meccs. és izgalmas is szerencsére a 0-0ás állás ellenére
😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

gercse
eddig jók az oroszok remélem a második félidöben belövik a helyzeteiket

zaki
jó kis meccs, legyen meglepetés

Matthewpamer
Õt még nem,és nem is fogom.de maradjon az eb

Legyen inkább pontos j-vel röhejes, de inkább maradjunk meg a topic témájánál.

nem is rohelyes sokkal inkabb alszereny...ne mond nekem hogy meg soha nem karomoltad a mindehato atyauristent...

pff rohelyes vagy...

a.carkey
Gusev kb annyira technikás, mint Stone volt az angoloknál. (A mezõny leggyengébbje. Szerintem.) Amúgy jók az oroszok. Bár elõl már lövésük sincs ... Eddig.

A medve nem játék.

Matthewpamer
te kiavyg hogy Isten nevét szidjad?helyedbe szégyelném magam

az nem pont csak epp masnak drukkoltok mindketten ennyi...en meg a nemeteket nem csipazom pl de ki a faszt erdekel...

Buddy
ott a pont 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

morientes lo 2t, raul 1 et enny minimum 😊

jah szep volt , csak kar volt azert a sok szar beadasert amiket elotte vegrehajtott...

DONGUBA
HAJRA OROSZOK

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Oroszok le lesznek mosva mint a szar.

DONGUBA
Aze a kis roni mekkora golt fejelt?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gercse
én meg remélem hogy kibaszottul bejön mert nem csipázom se a portugálokat se a spanyolokat...

en meg remelem kibaszottul nem jon be, mert ha bejon akkor kibaszottul picsa merges leszek es olyat teszek amit megbanok

Buddy
szépen kicsapták a portugálokat a görögök....legalább megvan az esély, hogy tovább sem jutnak 😊

a köv. a sbornaja lesz....remélem megütik a spanyolokat

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

gercse
ennyire nyertem az oroszokkal,remélem tényleg bejön.

hat mar nem...

Botond
egyetértek :-(
Dani20
látom te se vagy egy vallásos forma

Dani20
hajrá Russia! 😊

tipp: szintén 2-1 az Oroszoknak.

röhögnék ha ez is bejönne 😊

en csaqk annyit mondok, hogy basszamegakurvaisten

Jó kis meccs volt - sajnos még vezetek ma, pedig úgy ittam volna egy sört Hellász egészségére...😞

http://gaborszantai.co.uk/

gercse
Le is fogom most játszani az orosz meccset,letöltötte már valaki at euro centert?

gercse
ja.és hajrá Oroszország

Dani20
hiszitek vagy sem én meccs elött 2-1-et tippeltem a görögöknek..
és hát bejött..

gercse
na a köcsögök,remélem visszább vesznek a nagy arcukból,a lényeg,hogy nem nyertek