3073
Foci EB 2004
-
#2913 Ja...akkor is kész voltam:( -
#2912 pontosan.
szánalmas hogy mennyire zsebükben érezték már a kupát...
és még aranylabda annak a szerencsétlennek...
ott káromkodtam egész első félidőben rá.
2.-at már nem néztem mert a szánalom szint befigyelt...
pauleta is 1 szar -
Neutral #2911 Az olaszok is azért estek ki mert szar az edzőjük.... -
#2910 Szal kicsit túlreagáltam....:P -
Neutral #2909 Ezek a hülye portugálok inkább felkésdzültek volna a meccsre nem pedig nyilatkozgattak volna összevissza,simán nyertek volna. De mit lehet várni egy olyan edzőtöl,aki azért játszat wegy játékost mert ő is brazil:(((( -
#2908 Jólvan NP,de asszem most még az asszonyt is szétrúgnám:) -
#2907 nincs szándékomban rosszban lenni senkivel, nem szoktam flémelni sem, csupán pillanatnyi örömöm nem teccik neked... figy: kezd amit akarsz... nemérdekel ! -
#2906 Győztek a görögök,egy iparos,dolgos csapat.
Nem a szépség dominált,kicsit unalmas játék,amely az egész EB-re vonatkozott.
Sajnos a foci sem a régi már. -
#2905 khm... végignéztem a meccset, és visszanézheted nem a te "jajj de szomorú vagyok" hozzászólásodra reagáltam hanem zaki-val örültem... tehát semmi kötözködés nem volt benne... erre jössz te... szal... -
#2904 éljen szkolári és az ő két szerencsétlensége, deco láma és pauleta láma...ennyi :( -
#2903 Késtél kicsit:D -
#2902 Nálam no práblém...a portugálok most szarok voltak... -
#2901 NEEEEEEEEEEM!!!!! -
#2900 Defenzív sífutás! Fedett pályás messzirenézés és véraláfutás.
Ez van srácok. Ez az európai futball. Jön egy görög csapat és az egész összedől, mint egy kártyavár. 90' 10+ mellék....t labda. Az sem lehet győztes. Lehet mondani, hogy 3 meccsen három szerencsés gól. Ennek az esélye 10^-200^3. De csak annyi kellett volna, hogy a 3 csapat közül az egyik találjon egy ilyen szerencsés gólt. Ha olyan bénák ők is, mint a görögök, akkor az esélye 3*10^-200. De ez sem jött össze. Ők is fingok voltak és kész. -
#2899 Észnél legyél -
#2898 Jól van kisgyerek...legyél boldog,mert hogy nem is nézted ezt a szart,abban is biztos vagyok...
Más szomorú-röhögjünk rajta,basszogassuk még... köszi -
#2897 Olaszországban játszottak hasonló bunkerfocit a 80-as években, amikor rendszeresek voltak a gólnélküli és egygólos meccsek. Nem volt szép meccs, de hát most ez hozott eredményt. :( -
#2896 valami bajod van, kicsihuszár ?! -
#2895 hát most nekem pampoghatsz az orrod alatt... ha nemteccik vmi, akkor neked kéne elhúznod ! -
#2894 78 téma a gumiban...no comment -
#2893 Értelmesek vagytok...mennyetek a gumiba odavalók vagytok... -
#2892 na huzzál -
#2891 :DDDDDDDDDDD -
#2890 LOL -
#2889 ne erőltesd a véleményed... ők nyertek, ezen már nem tudsz változtatni :D -
#2888 -
#2887 Most a faszt se érdekli... -
#2886 antifoci??????
CSAK NEM SAVANYÚ A SZŐLŐ??????????
-
#2885 Örűljél bazzeg.. -
#2884 Mar elore felek az olimpian a Gorog - Magyar vizlabdameccstol.Mert hogy az nem lesz tiszta arra mindenki merget vehet. -
#2883 most két évig defenzív focit fogunk látni :(((((((((
elmennek a görögök a p....ba!!!! -
#2882 tudod mi a flém ? nem szpem ? -
Neutral #2881 nem vagyok nagy ftball rajongó,de más sportág ban is utálom ezt. -
#2880 Nem hát -
#2879 Ez az egész EB egy KALAP SZAR!!!
MI A KURVA ÉLETÉRT NEM AZ NYERI A DÖNTŐT SOSE MINT AKINEK KÉNE??????????????????? -
#2878 Hát ez döntőnek rangon aluli volt. Ennél azért több gól kellett volna, de valahol érett a távolból már ez az eredmény. Most tényleg anti-focit játszottak a görögök az utolsó 10 percben, de addig csak bénáztak inkább.
El kell fogadni az eredményt, 16 csapat volt kinn, hogy megálítsa a görögöket, nem tették. Azok a csapatok, akik 90 prec alatt nem tudnak gólt lőni, ne akarjanak EB-t nyerni.
Nem mondom hogy szép volt görögök, de ők voltak megint a jobbak. -
#2877 tesó :DDDD -
Neutral #2876 aki védekezik végig+szerncséje van az nem érdemli meg
-
#2875 Ez a szegyen!
Ismet felirhatjuk, hogy ez ismet kesszuras volt a labdarugas szivebe.
-
#2874 LOL te mér1 flémelsz mindííg????
Fogadok le se szarod,hogy ki nyert...