Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
esélytelen... MAGYAROK ?!

PResident Evil
jaja 😄DD

Petyus_
"Ez van srácok. Ez az európai futball."

Sajnos ez nagy igazság. De azér tmegnyugtató, hogy még mindig a brazilok a világ legjobbjai, akik nagyon messze állnak ettõl a stílustól.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Glpetyus
Azé' remélem a VB-t megnyerjük :I

BADE
A gól mellett a Barcás csávó volt a meccs színfoltja!Nagyon királyul belekamikázézott a hálóba😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Glpetyus
igaz...nézd pl Figo-t...egy kalap szar volt az egész EB-n 😞

FtranX
igaza volt a kommentátornak: a csapatjáték számít!!!

PResident Evil
jolvan nemgond... meg az SG-s szájkaratéval nem megyünk semmire 😄

majd meglátjuk 4 év múlva !!!

Petyus_
Deco, Pauleta tényleg csak teher volt ennek a csapatnak. A köcsög Barca drukker idiótát remélem a portugál drukkerek kezére adják. =))

A görögök - sajnos - megérdemelték.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Gregorius
Felteszek egy találós kérdést. Mondjatok 10 játékost, akik kitûnõ teljesítményt nyújtottak az EB-n. Én 2-nél maximum elakadok. Nem volt senki, nem volt egyéni teljesítmény. Szar volt az egész, igaza van Glpetyusnak, az egész szar volt, de ezt nem kéne a görögökön elverni. Pont azokon, akik megnyerik az EB-t. Szidja mindenki a saját adu ász csapatát. Az oroszok megmutatták hogy verhetõ a görög csapat.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Glpetyus
Ja...akkor is kész voltam😞

ÁjjLe BoBBi
pontosan.
szánalmas hogy mennyire zsebükben érezték már a kupát...
és még aranylabda annak a szerencsétlennek...
ott káromkodtam egész elsõ félidõben rá.
2.-at már nem néztem mert a szánalom szint befigyelt...
pauleta is 1 szar

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Az olaszok is azért estek ki mert szar az edzõjük....

Glpetyus
Szal kicsit túlreagáltam....😛

Ezek a hülye portugálok inkább felkésdzültek volna a meccsre nem pedig nyilatkozgattak volna összevissza,simán nyertek volna. De mit lehet várni egy olyan edzõtöl,aki azért játszat wegy játékost mert õ is brazil😞(((

Glpetyus
Jólvan NP,de asszem most még az asszonyt is szétrúgnám😊

PResident Evil
nincs szándékomban rosszban lenni senkivel, nem szoktam flémelni sem, csupán pillanatnyi örömöm nem teccik neked... figy: kezd amit akarsz... nemérdekel !

MrSpock
Gyõztek a görögök,egy iparos,dolgos csapat.
Nem a szépség dominált,kicsit unalmas játék,amely az egész EB-re vonatkozott.
Sajnos a foci sem a régi már.

Go Jeff Go!!!!

PResident Evil
khm... végignéztem a meccset, és visszanézheted nem a te "jajj de szomorú vagyok" hozzászólásodra reagáltam hanem zaki-val örültem... tehát semmi kötözködés nem volt benne... erre jössz te... szal...

ÁjjLe BoBBi
éljen szkolári és az õ két szerencsétlensége, deco láma és pauleta láma...ennyi 😞

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Glpetyus
Késtél kicsit😄

Glpetyus
Nálam no práblém...a portugálok most szarok voltak...

FtranX
NEEEEEEEEEEM!!!!!

Gregorius
Defenzív sífutás! Fedett pályás messzirenézés és véraláfutás.

Ez van srácok. Ez az európai futball. Jön egy görög csapat és az egész összedõl, mint egy kártyavár. 90' 10+ mellék....t labda. Az sem lehet gyõztes. Lehet mondani, hogy 3 meccsen három szerencsés gól. Ennek az esélye 10^-200^3. De csak annyi kellett volna, hogy a 3 csapat közül az egyik találjon egy ilyen szerencsés gólt. Ha olyan bénák õk is, mint a görögök, akkor az esélye 3*10^-200. De ez sem jött össze. Õk is fingok voltak és kész.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Glpetyus
Észnél legyél

Glpetyus
Jól van kisgyerek...legyél boldog,mert hogy nem is nézted ezt a szart,abban is biztos vagyok...
Más szomorú-röhögjünk rajta,basszogassuk még... köszi

St
Olaszországban játszottak hasonló bunkerfocit a 80-as években, amikor rendszeresek voltak a gólnélküli és egygólos meccsek. Nem volt szép meccs, de hát most ez hozott eredményt. 😞
PResident Evil
valami bajod van, kicsihuszár ?!

PResident Evil
hát most nekem pampoghatsz az orrod alatt... ha nemteccik vmi, akkor neked kéne elhúznod !

Glpetyus
78 téma a gumiban...no comment

Glpetyus
Értelmesek vagytok...mennyetek a gumiba odavalók vagytok...

Glpetyus
na huzzál

PResident Evil
😄DDDDDDDDDD

Gregorius
LOL

PResident Evil
ne erõltesd a véleményed... õk nyertek, ezen már nem tudsz változtatni 😄

Glpetyus

Glpetyus
Most a faszt se érdekli...

zaki
antifoci??????

CSAK NEM SAVANYÚ A SZÕLÕ??????????

Glpetyus
Örûljél bazzeg..

[Jakuza]
Mar elore felek az olimpian a Gorog - Magyar vizlabdameccstol.Mert hogy az nem lesz tiszta arra mindenki merget vehet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tomy8614
most két évig defenzív focit fogunk látni 😞((((((((
elmennek a görögök a p....ba!!!!

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

PResident Evil
tudod mi a flém ? nem szpem ?

nem vagyok nagy ftball rajongó,de más sportág ban is utálom ezt.

Glpetyus
Nem hát

Glpetyus
Ez az egész EB egy KALAP SZAR!!!

MI A KURVA ÉLETÉRT NEM AZ NYERI A DÖNTÕT SOSE MINT AKINEK KÉNE???????????????????

Gregorius
Hát ez döntõnek rangon aluli volt. Ennél azért több gól kellett volna, de valahol érett a távolból már ez az eredmény. Most tényleg anti-focit játszottak a görögök az utolsó 10 percben, de addig csak bénáztak inkább.
El kell fogadni az eredményt, 16 csapat volt kinn, hogy megálítsa a görögöket, nem tették. Azok a csapatok, akik 90 prec alatt nem tudnak gólt lõni, ne akarjanak EB-t nyerni.
Nem mondom hogy szép volt görögök, de õk voltak megint a jobbak.

PResident Evil
tesó 😄DDD

aki védekezik végig+szerncséje van az nem érdemli meg

[Jakuza]
Ez a szegyen!
Ismet felirhatjuk, hogy ez ismet kesszuras volt a labdarugas szivebe.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Glpetyus
LOL te mér1 flémelsz mindííg????
Fogadok le se szarod,hogy ki nyert...