3073
Foci EB 2004
-
Neutral #2953 A görögöket sikerült összefogni.A magyarok még sosem fogtak össze a történelem folyamán:(((( Erdéllyel mi lennénk az egyik legfejlettebb ország:(((( -
#2952 Most mennyit fizettek a görögökre, 50x pénzt? Van olyan mint a lottó mind nyereségben, mind az esélyt tekintve. -
#2951 ja... ...meg majd jönnek azzal,hogy ezt már az elején lehetett tudni... -
#2950 Nagyon ott van! :D -
#2949 grrr.... -
#2948 mekkora üzletet csinál majd a barcelona a decoval -
#2947 Ahogy ismerek a magyar kereskedelmi csatornákat, ők a portugál utcákat fogják mutatni, ahol a vér folyik. -
#2946 Még mi sem, de mi is látjuk. :) -
#2945 Hát 1 biztos ilyen szar EB-t 20 éve nem láttam:(
Asszem még az ungi-bungi is elmarad ma este:( -
#2944 Ne legyünk kishitűek! Loddar történelmi lehetőség előtt áll.. nem sok ember lett játékosként és edzőként is világbajnok. Aszondom ki kéne használni! =)) -
Neutral #2943 az a legnagyobb hiba minden sportban,ha vki klenézi az ellenfelet....A portugálok azért megcsinálták:)) -
Prank #2942 tényleg... megyek fogadni a magyarokra:) -
#2941 Szerintem USÁban, Ausztráliában is oltári nagy banzájt csinál a helyi görög kolónia. =)
Csak nehogy elfeledkezzenek az olimpiáról az állatjai. =))) -
#2940 Úgy legyen. Csak addig edzzetek, hogy megtanuljatok örülni a teljesítményünknek. Lehet hogy nettó csak egy góllal gyűrjük le a franciákat meg a németeket meg az angolokat. Nem úgy mint legutóbb, hogy rögtön kettővel! :)
Aztán nehogy szétfüstöljétek az agyatokat, csak módjával! ;) A következő tornáig pedig szokjatok le, mert nikotinmérgezést kaptok. :)) -
Neutral #2939 És agörögök is olyan veszekedősek... -
#2938 az azért túlzás!
én már egy döntővel is kiegyeznék. :) -
#2937 jah. úgylátom edzőnek már jópáran jobbak lennénk mint az a tetüláda önfejű szkolári.
nc amit művelt a "csak azért is " alapon... -
Neutral #2936 A kommentátor idióta statisztikája szerint ez következik:)) -
#2935 Jaja, az kéne -
#2934 pfff, Deco ma is hatalmasat alakított, nem értem Scolarit, miért nem Rui Costat játszatta a helyén. ugyanez a helyzet Pauletával, Nuno Gomez szvsz sokkal veszélyesebb, legalábbis ezen a tornán. na mind1, nyertek a görögök, bejött az 1-0-s tippem is, de jó lenne most látni a görög utcákat, ahogyan ünnepelnek az emberek :) -
#2933 Ja:D -
#2932 Mia lófasz=frissítek aztán minden üzimet duplán látom :I
Még nem is ittam !!! -
#2931 És megfojtod a fát? :-) -
#2930 Tényleg.. érzitek ti is a párhuzamot.. esélytelen csapat.. német edző.. 2006: Ungarn ist WELTMEISTER! =)) -
#2929 én is rágyújtok... nagy az idegesség ;-P -
#2928 Megérdemelne egy lightos karóbahúzást az a pöcs. -
#2927 Dehogy:DD
A portugálok:))) -
#2926 Így van! Ha a portugálok úgy fociznak az első félidőben mint a gól után, akkor övék lett volna az első gól meg még ki tudja mennyi. E helyett épp ők voltak azok, akik ráültek az eredméynre. Jól ellabdázgattak, tartották a labdát, a görögök néha bénáztak aztán visszapasszolták a labdát egy portugál középhátvédnek vagy hátvédnek. A portugálok sokszor eljutottag a kapuig és mellérúgták, hogy majd csak beakad az egyik a pipába.
Könyörgöm, ha valaki nem találja el a kaput ilyen szinten, az inkább célozza a közepét hogy hátha beakad a pipába. -
#2925 Na megyek rágyújtok,aztán keresek egy kötelet meg egy fát:PP -
Neutral #2924 Elég trendi a gyengébb játékosokat játszattni a jobbak helyett mostanában.... -
#2923 esélytelen... MAGYAROK ?! -
#2922 jaja :DDD -
#2921 "Ez van srácok. Ez az európai futball."
Sajnos ez nagy igazság. De azér tmegnyugtató, hogy még mindig a brazilok a világ legjobbjai, akik nagyon messze állnak ettől a stílustól. -
#2920 Azé' remélem a VB-t megnyerjük :I -
#2919 A gól mellett a Barcás csávó volt a meccs színfoltja!Nagyon királyul belekamikázézott a hálóba:) -
#2918 igaz...nézd pl Figo-t...egy kalap szar volt az egész EB-n :( -
#2917 igaza volt a kommentátornak: a csapatjáték számít!!! -
#2916 jolvan nemgond... meg az SG-s szájkaratéval nem megyünk semmire :D
majd meglátjuk 4 év múlva !!! -
#2915 Deco, Pauleta tényleg csak teher volt ennek a csapatnak. A köcsög Barca drukker idiótát remélem a portugál drukkerek kezére adják. =))
A görögök - sajnos - megérdemelték. -
#2914 Felteszek egy találós kérdést. Mondjatok 10 játékost, akik kitűnő teljesítményt nyújtottak az EB-n. Én 2-nél maximum elakadok. Nem volt senki, nem volt egyéni teljesítmény. Szar volt az egész, igaza van Glpetyusnak, az egész szar volt, de ezt nem kéne a görögökön elverni. Pont azokon, akik megnyerik az EB-t. Szidja mindenki a saját adu ász csapatát. Az oroszok megmutatták hogy verhető a görög csapat.