Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szánalmas

Simán mehetne digó-válogatottba...😊))

http://gaborszantai.co.uk/

mukika
nah jó lehet, visszaolvastam és én értettem félra az egyik kommentedet. sry

de a Rooneys dolog akkor is butaság.

Matthewpamer
ne essenek ki az angolok????én??végig portugáliának drukkoltam,olvass vissza azt meglátod..

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
idióta
mukika
én nem értelek téged, te kinek szurkoltál pl. tegnap is???

egyik kommentedben a Portgálokat istenítetted, a másikban pedig azért imátkoztál, hogy ne essenek ki az Angolok.

Rooney pedig nem kis beképzelt fasz... azért ezt nem mondhatod komolyan. Ha így is van, akkor van oka ilyennek lenni. (az EB szereplésére gondolok)

Matthewpamer
hát de hogy lenézi az ellenfelét meg odakönyököl,odarug..nem százas a gyerek

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

bazze! te nem vagy komplett!

Matthewpamer
kib beképzelt f*sz megérdemli

Garcia
az komoly..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

mukika
nahát ehh 😞((

Matthewpamer
Az orvosok megállapították, hogy Wayne Rooney (képünkön) azért nem tudta folytatni a játékot a portugálok ellen, mivel eltört a talpában egy csont, egyébként a 2002-es világbajnokság elõtt David Beckham is hasonló sérüléssel bajlódott. Rooneyra várhatóan egy hónap kényszerpihenõ vár.

sokan azt mondják, hogy Olivernek brutélis az arca, szerintem baba vonásai vannak Heskeyhez képest😊))
Láttátok a Kongó címû filmet? Na, a gorillához elõbb odabújnék😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Garcia
a portugálnézõ röhögött, tepedig kihagytad a 11-est😄D

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
hm

nemis röhögtem P
robotnyk
EBn
robotnyk
az egész VBn nem jött ki neki a lépés. jó kis játékos, persze, Aston Villa szinten. többször is csere volt a csoportkör alatt, egy jóképû kapura lövést sem követett el, ellenben vágta a fát. amúgy a Villában is csak 9ig jutott.
és mielõtt félre értené bárki, nem, nem védem Beckhamet. a csapatom drága pénzért vette meg, és bár egész évben hajtott, énnél többet nem tett, hajtós játékosunk meg volt azelõtt is, és lehetett volna idén is, ha nem zavarják el azért, hogy Beckhamet megvehessék.
kiserik
Heskey úgy néz ki mint a mézember 😄DD

zaki
vagy szívesen láttad volna Heskeyt Owen mellett? na ne nevettess

repro
jha! nyomorék Beckham

N0 TXT TLK PLZ!4!

zaki
elõször is az Vassell, és már 2 éve bent van a keretben, és ha tudsz mondani jobb angol csatárt, akkor jelentkezz. jó kis játékos õ, csak nem jött ki neki ezen a meccsen, ennyi.

EOX
Igen, de Vasselt nem istenítik, míg a falábút igen

Retteketet

robotnyk
azért látszik hogy mennyivel nagyobb divat Mo.-n utálni valakit, mint az ellenfeléért szurkolni. mindenki így a balfasz Beckham, meg úgy a nyomorék, hát miért adnak érte ennyi pénzt mikor mekkora balfasz, satöbbi. de egy büdös szó nem esik Rui Costáról, aki ugyanúgy kihagyta a 11est. (jó, persze, lõtt egy bazi nagy gólt, de a 11est kihagyta, mi történik ha emiatt kiesnek a portugálok? senkit sem érdekelt volna a gólja) tized annyi szó sem esik Vasselrõl, aki fogalmam sincs hogy nyalta be magát a válogatott keretbe. a Beckham-utálat elfelejteti sokakkal, hogy Vasselen ment el az angolok továbbjutása, nem Beckhamen.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az elmult egy-két évben ennyire kitûnõ meccset nem láttam. Az egész meccsen végig támadott mindkét csapat és folyamatos szívroham kerülgetett. Én személy szerint az angoloknak drukkoltam, mert szerintem ha ezt a meccset megnyerik akkor hatalmas esélyük lett volna az EB címre. Viszont annak jobban örültem volna, ha mondjuk egy Portugál-Angol döntõt láttunk volna. De mostmár innentõl kezdve Portugáliának szurkolok, ugyanis az Angolok illetve a Hollandokon kívül a Portugálokat "Istenítem". Szóval hajrá Portugália, isten veled Anglia . Remélem nem untattam senkit. 😊
Punkerwork
jó kis meccs volt leszámítva Bade&Myth ökörködését (mondjuk ha az én tipmix-em megy így el én is ideges lettem volna)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Shan
Láttátok, hogy röhögött Breki 11-ese után a portugál nézõ? LOL...😊)))) persze utána sírhatott volna...de mindegy BrekiBroki az isten...😊)))))))
gercse
Végre bejött amit akrtam,egyik csapatot sem szívlelem,ezért nekem az volt a legfontosabb hogy jó legyen a meccs,hát elég jól sikerült.(imádom a 11-es párbajt Beckham=

kiserik
Beckhamrõl: nem tudom, ki hogy van vele, de szvsz ha vkinek olyan jó a rúgótechnikája, és olyan jó játékos, akkor rövid idõn belül miért nem tud berúgni 3 11-est? Mi a f@szért áll oda? Régebben nagyon jó játékosnak tartottam, de 1 ideje úgy megy lefelé a teljesítménye, mint vakond a homokban. Szvsz a nagy médiasztárságot el kéne felejtenie, és el kéne menni pszichiáterhez. Pillanatnyilag már csak a neve teszi naggyá.
Na ez csak az én véleményem, úgy hogy lehet belekötni 😄

Breki33
davidhulyebekkem
ricsi1
nem vayg egyedül,mi kocsmában néztük,mindenki mondta

Ha tudtok valami helyet, ahová fel lehet tenni, akkor van egy marha jó videom, amin Beckham tanítja szabadrúgást lõni az angol rögbiválogatott rúgójátékosát. Nem semmi az a csávó, egy idõ után a rögbisztár jobban rúgja mint Becks 😊

Szóval ha tudtok egy helyet, akkor felteszem.

Grave Digger

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Dani20
egy portugal-holland elég komoly meccs lenne, vagy egy cseh-francia...
de még az északiak is meg fogják mutatni h nem véletlen jutottak be a 8 közé. szal jo meccsek lesznek még a döntöig.

mindenestre HAJRÁ CSEHEK 😄DD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

I.C.ram
Én utálom az összes latin csapatot, kivéve olaszokat. Tehát remélem, hogy vagy csehek vagy a hollandok nyernek. A csehek azért, mert megérdemelnék, a hollandok azért, mert a kedvencek 😊
magus
peace, de gy hogy ott a ferencvaros a logodban na mind1😄

magus
amugy a nyomas tenyle gkurva sokat szamit hidd el edzesen ugyanennek akpausnak 100% osan lone akarhanyat lovetnel vele

kis OFF
azért jó látni, h vannak még értelmes emberek, akikkel lehet jókat beszélni itt az SG-n!

football without ultras is nothing

sztem Beckham téren nem fogunk közös nevezõre jutni! 😊

te negatív én pedig pozitic értelembe vagyok elfogult...

jah, ahogy mondani szokták:
11est csak rúgni lehet rosszul....

(vagy vmi ilyesmi)

K.András
Szerintem EB-s szereplése borzalom volt.Persze elfogadom hogy te másként látod.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Elvileg egy 11-est csak akkor lehet megfogni ha rosszul rugják,igy ha nem fogja ki akkor nem ö védett rosszul hanem jol rugták...

Garcia
akkor James egy fakezü, nem fogta meg a 11-eseket 😄

én nem követelem a vérét... 😉

és mint ahogy azt garcia is mondta, nagyon rossz idényt zárt. ehhez képest pedig a válogatottban kiemelkedõen vezénylet! igaz, ma nem volt a toppon sztem...

ok

ez teljesen igaz, ezért is mondom, nem akarom sztárolni/isteniteni beckhamet... egy világklasszisnak tény, h be kell tudni rugni! fõleg azért nem, mert elment madridba, én pedig MU-s vagyok. dehát pénz beszél...

K.András
Ez a falábuzás amolyan cikizés,egy többmilliárdot érö játékos nem találja el 11 méterröl a kaput,lol ilyenkor joggal lehet rá mondani hogy az, most öszintén???Angoloknak szurkoltam volna akkor meg egyenesen a vérét követelném az embernek...

K.András
Okés majd meglátjuk,persze nem fogjuk tudni mi itt eldönteni mi lesz a sorsa,de szvsz attol lesz valaki a legnagyobbak között mert a döntö pillanatokban nem hibázik...

Alien
na már teljesen kész vagyok, természetesen ez a #2171-re ment 😊

Garcia
azér nem mondanám azt hogy falábu... nem rossz játékos csak gyengélkedik idén😊

Garcia
hát nem aztmondom, hogy attol jó, de vannak a játékosnak hullámvölgyei és hegyei... Beckham egy nagyonrossz idémnyt zárt a madriddal nem igazán váltotta be a hozzáfûzött reményeket, szóval emiattis völgybenvan, meg látod milyen teljesítményt nyújtott szóval ez szerintem változó..

Alien
zzel epdig.... Ezzel pedig