Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
azzal rosszul járna mert minden ujraindításnál más az ip-m

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
nem a hszeket kell törölni. IP ban 😄
Breki33
nem a többség így gondolja
elég elolvasni a szurkolói fórumokat
Matthewpamer
én csak a véleményemet mondtam ez meg köcsögöz...

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

mukika
nem, nem fogok menni. de sztem te is leszokhatnál arról.

Matthewpamer
ahogy érzed

mukika
most én is rohanjak a modokhoz és töröltessem a hozzászólásaid, mint ahogy te szoktad csinálni?

Matthewpamer
anyád a köcsög

Matthewpamer
psssz!

mukika
ma biztos nem... 😄
majd legfeljebb holnap. 😄

Falconer
Engem eddig nem érdekeltek a csehek, de hogy a németeket leverték ezért már tisztelem õket. Akkor már remélem ma is õk nyernek.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

no comment..
ezzel minõsítetted is magad....
kis köcsög

football without ultras is nothing

engem is ugy fel tud baszni ez a mettyú.....
má tököm tele van vele....
nem lehet lenémítani embereket?!?!? 😄

football without ultras is nothing

Hajrá Csehek. Egész jó teljesítmény nyútottak idáig az EB-n. A németeke ellen Baros iszonyat milyen volt: elsõ helyzetébõl be is rúgta a gól. 2:1 lett. Szép. Hajrá!

A mai meccsen a görögöknek szurkolok,elég jól játszottak eddig.De szerintem sajnos a francik nyerik(bárcsak ne így lenne)
BADE
Itt a részletes tudósítás:

Milánó, június 25., 10.25 Az öklüket rázták a tifosók a játékosok felé.

Az olasz csapat kiesése után szerda este érkezett haza, és repülõgépük - útban Róma felé - leszállt Milánóban is. A szurkolók megtudhatták valahonnan, hogy mikor érkeznek, mert hatalmas tömeg várta õket a két város repterén.
A milánóiaknak még csak-csak megbocsátottak a milánóiak, de a Roma védõjét, Panuccit, és a Lazio csatárát, Corradit rendõröknek kellett kikísérniük a római Leonardo daVinci repülõtérrõl a feldühödött tömeg elõl. A szurkolók végig - a játékosoknak szóló - inzultusokat skandáltak, és természetesen - igazi déli temperamentummal - az öklüket rázták Tottiék felé.
A legtöbbet érthetõ módon utóbbi futballista kapta hárommeccses eltiltása miatt.

Király😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Matthewpamer
nem vagy..rühellem õket

Shaman
Sajna sose azok nyernek akiknek drukkolok (kivétel Csehek,és Hollandok),de lécci-lécci ne a Franciák nyerjék már az EB-t. remélem nem vagyok egyedül ezen kívánságommal!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

szerintem is

Shaman
Ez azé sztem nem teljesen így van. általában a kapus elvetõdik egyik irányba. Ha arra rúgják a 11-est,akkor van esélye,hogy kivédi. De ez nem azt jelenti,hogy a játékos rosszul rúgná,hanem azt,hogy a kapus nagy mákkal jó irányba vetõdik..

Matthewpamer
portugál-holland
görög-cseh elõdöntök lesznek

Shaman
Sztem a Holland-Cseh azé jobb meccs volt...

Egyre jobbak a fiuk /portugalok/! Hajra hajra! 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Matthewpamer
nem ismételték

Falconer
Azzal a lövéssel amit a gólvonalról rúgtak ki az angolok az végülis bent volt vagy nem?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Hát igen... A meccs legszebb pillanata

Matthewpamer

Falconer
Én már rég mondom hogy a Bekem egy béna köcsög, vannak szép megmozdulásai, de túl sok elemi hibát vét. Ilyen pl a Zidaneról nem igazán mondható el, pedig azis elég menõ játékos. Meg nem szállt el annyira magától mint a Bekkem.

Mind az angol, mind a portugál újságokban természetesen a fõhelyet a csütörtök esti mérkõzés foglalja el. Idézünk a szalagcímekbõl:

O Jogo: "Pofon kesztyû nélkül" (utalva arra, hogy Ricardo kesztyû nélkül védte Vassell büntetõjét)

A Bola: "Hõsök!"

Record: "Ricardo hazaküldte az angolokat"

Diário de Noticias: "Yes!" (Egy képet is közöl, melyen mintha Ricardo kapus üvöltené ezt)

BBC: "Portugália véget vetett az angol álmoknak"

Soccernet: "Night-Meier" (nightmare=rémálom angolul)

Sun: "Az idióta bíró meglopta az angol hõsöket" "Beckham, te béna gyerek – Az angol csapatkapitányt el kell tiltani a tizenegyesrúgásoktól"

Daily Mail: "Anglia büntetõkkel fizetett a bíró hibájáért"

robotnyk
passz
Breki33
> Ilyen beszari modon nem lehet 11est rugni, mint a Vassell.
> Pont szembol mutattak, amikor futott neki, a szemen
> latszott, hogy tele a gatya.

Ugyanez igaz a Beckham buntetojere is. Latszott magan a lovesen is, hogy
miutan multkor amit csavarni akart - buntetonel az is egy hulye megoldas
volt - es Barthez kifogta, most megprobalt belebikazni. Csakhat ott volt az
a rohadt bucka. Rajohetnenek mar az angolok, hogy David hatekonysaga mellett
ha tovabbra is ragaszkodnak a szep haja meg a tizennegy tetkoja miatt ahhoz,
hogy o vegezze el oket, ugyanott tartanak, mintha a buntetoket es kapukozeli
szabadrugasokat inkabb el se vegeznek. Akkor legalabb tobb idejuk lenne
akciogollal probalkozni. Amugy a tegnapi meccsen nekem ugy tunt - legalabbis
a portugal golig - hogy ezuttal tenyleg az angolok jatszottak jobban, csak
aztan a portugal edzo telibecserelte magat (en meg egyaltalan nem bantam). A
buntetoparbajnal sokaig ugy ereztem, hogy ez a portugal kapus ma nem fog
kifogni egyet sem, a kozepre guritott buntetok egyre inkabb elvettek az
onbizalmat, de aztan mikor Vassel odament es kozelrol mutattak, akkor mar
tudtam, hogy megis meglesz. Mindenesetre tokos a srac, hogy utana oda is
allt es be is rugta.

Focilista

Breki33
amúgy a Portugál gól elõtti helyzet bent volt?
Nem ismételték mert jött más...
Garcia
szerintem ma francok-görcsök 3-1... Henry és Zizou lövik a gólokat francia részrõl

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Matthewpamer
schumacher lesz az uj kapitány 😊
amúgy már majdnem biztos hogy hitzfeld lesz

zaki
Alan Smith miért nem volt az angol keretben?

zaki
hallod, egy icike-picikét vissza lehet ám venni, lehet egy játékost nem szeretni, de nem kell lef*szozni, ésatöbbi. bár neked beszélhet az ember, nem is pazarlom inkább rád többet a szót, feleslegesen idegesítem fel magam

Michael Schumacher a legutóbbi két futam (a Kanadai és az Amerikai Nagydíj) miatt lemaradt a Portugáliában zajló Európa bajnokság mérkõzéseirõl. A köztudottan nagy focirajongó német pilótának azonban szomorúan kellett tudomásul vennie, hogy hazája válogatottja 2-1-es vereséget szenvedett Csehországtól, így...

... Rudi Völler és csapata már a csoportküzdelmeket követõen elbúcsúzott az Európa-bajnokságtól. "Megnézetem a csehek elleni mérkõzést, másnap reggel pedig hallottam Rudi Völler döntését, miszerint lemond a szövetségi kapitányi posztról, csak annyit mondhatok: nagy kár..." - így a hatszoros Forma 1-es világbajnok Schumacher. (f1hirek.hu)

http://gaborszantai.co.uk/

nálam 3-1 a galloknak, de kellene hozni a Croatia elleni szintet...

görög-francia 2-2, aztán, hogy a hosszabbításban mi lesz azt nemtom

Breki33
hajrá Hellas
remélem ma nem fujnak a m.-nak
Matthewpamer
nem,csak tippjátékon erre tippeltem.görögöknek nincs veszíteni valójuk..

robotnyk
görög-francia 1-2
persze...
teszel rá pénzt?

Matthewpamer
görög-francia 2:1

ok, bocs...

akkor a mai meccsrõl: kell e szerintetk a szokásos francia "extra-time" a gallok továbbjutásához, vagy a görögökön simán átlépnek rendes játékidõ alatt?

Most humoros probáltál lenni?
Na inkább beszéljünk az EB-rõl mert ennek a vitának nincs értelme...

az lehet, hány karátos az aranyered?😄DD

Nem, nem a gatyámban lévõ dologra gondoltam, hanem rád.
Bár ami ott van lehet az is többet ér nálad.

Szerintem is, jó is, hogy nem jutottak tovább a csoportjukból

(vagy arra gondolsz ami a gatyádban van? )

Scholes18
Srácok! Én nem bánkódom. Az hogy az ezüstgól után nem keseredtünk el és tovább támadtunk aztán még egyenlítettünk is, na az nekem már óriási volt.
Beckham-et kicsit sajnáltam hogy +int nem rugta be,de azért ne felejtsük el hogy az csoportmérkõzéseken mennyire összetartotta csapatot és milyen alázatosan játszott.
Ja, és a 2 gólról nem mi tehetünk. Ennyi.

Glory Glory Man United!!