18069
-
IXEMGabeo #14180 +1 üzleti szempontból nulla
és így gyengülnek is -
#14179 Én nem értem a Bilbao vezetőit. Még fél évig padoztatják, mintsem elengedték volna most akármilyen összegért. Nagyon kihúzhatta a gyufát Bielsánál. -
#14178 Mekkora barmok ezek a Bilbaonál :D -
#14177 főleg a milan nagy cigány ebben....:D
am az az érdekes, hogy a Juve még fizetett is volna érte, hogyha most megy...de hülye bilbao nem engedte....:D -
#14176 az olasz klubok nagyon értenek ezekhez a "kikukázós" bizniszekhez,rohadt nagy fogás! -
#14175 Na, ez jó üzlet. -
#14174 BREAKING: Fernando Llorente signs four-year deal with Juventus & will join them in the summer from Athletic Bilbao
forrás -
#14173 Hát rosszat semmiképp nem kívánok neki. Meg az orosz bajnokság annyira azért még sem szar, de annyira azért mégsincs szem előtt.
Nyárra azért mégis csak jobban bejelentkeztek volna érte. De mindegy, ők döntöttek, biztos volt más ésszerű magyarázata is annak hogy váltott és nem a pénz motiválta... -
#14172 egy magyar játékos eleve nem lehet meghatározó, arra se érdemesek, hogy felemlegessem még csak példának akármelyiket is. De ez az én saját véleményem.
Egyébként ott van Hulk, mikor néztam a Zenit BL meccsét, egyszerűen a röhögtem kínomban, amiket csinált. -
#14171 Az Orosz bajnokságnál ne a vízfejű Dzsudzsákot és annak karrierjét vegyétek alapul. -
#14170 hát, de gondolom a Rennes is elakarta adni, amíg ekkora a hype, plusz ő is dobbantani akart...
ha nem jön be neki, akkor azért, ha meg bejön, akkor azért jön majd vissza "Európába" 2 év múlva -
#14169 ráért volna menni nyáron is -
#14168 a Kazan óriási előrelépés a Renneshez képest... 1 hét van az átigazolási szezonból, az Arsenal 2 éve akarja, miért nem léptek eddig?! -
#14167 a játékosnak nem kötelező aláírni... -
#14166 hát akkor FAIL :C -
#14165 hát mondjuk igaz...na mind1 kiváncsi vagyok milyen lesz -
#14164 keresheti bármelyik csapat, ha a Kazan tesz érte olyan ajánlatot, amit elfogad a Rennes... -
#14163 Rennes-nek csak Kazan, Zenit, QPR tett ajánlatot. ARsenal, Tottenham meg többi csapat max érdeklődött csak. -
#14162 katt elment orvosira,azután kerül ki a kazan honlapjára is gondolom -
#14161 hol írták, hogy hivatalos??? -
#14160 mi sokmindent nem tudunk...
ki tett érte konkrét ajánlatot? kiért fogadták el? ki mennyi pézt ajánlott neki?
nem biztos, hogy a kazal ajánlotta a legtöbb zsét...meg aztán lehet, hogy azért ment oda, mert tetszik neki az orosz tél :DD -
#14159 de geci egy 22 éves,IGÉRETES játékosnak nem mind1,hogy évi 3 milliót visz haza,vagy 5-öt??? ennyi idősen nehogymár azt nézze,hogy hol keresheti a legtöbbet,inkább elmennék egy Arsenalba,ahol van esély egy szép karriert építeni,de nem,ő elmegy a Kazany-ba...még ha jól is játszik,nem hiszem hogy kifogja vásárolni akárki is 2-3 éven belül,annyi idő alatt meg beleszűrkül a bajnokságba -
#14158 Csak pénz legyen dögivel, a többi nem fontos.
Ááá mocskos világ ez, nem is nézek inkább focit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a hétvégéig! -
#14157 nincs semmi baj az orosz ligával,csak azt nem értem,hogyha kell a fél PL-nek,de a Realnál is szóbajött,akkor ő miért igazol el a világvégére? Ugyanúgy luxusban fog élni,meg ki lesz nyalva a segge,de szakmailag egy Arsenal-Tottenham kettős jobb lett volna... -
#14156 olyan elítélőek vagytok az orosz ligával szemben....:D -
#14155 Bréking, hivatalos: a Rubin Kazanyban folytatja a Rennes 22 éves, francia válogatott belső középpályása, Yann M'Vila.
career end,congratulations -
IXEMGabeo #14154 az egy jó focista az a Gouffran -
Hunor88 #14153 Felipe Seymour
Genoa --> Chievo
Kölcsön
Francesco Dettori
Chievo --> Perugia
Átigazolva
Forrás -
Zséé #14152 Diego Lugano
PSG -> Málaga CF (kölcsön)
-
#14151 Yoan Gouffran
Bordeaux > Newcastle
https://twitter.com/YGouffran
"Tomorrow I'll be a Newcastle player and I'm proud. Thanks everyone. Kisses." -
#14150 nekemis leesett utána ahogy írtam...:DDD -
#14149 :C
Akkor most búúúúúúúúús Panda leszek. -
Monoton #14148 Vele a legfrissebb hír, hogy az oroszokhoz megy. -
#14147 csak M'Vilát ne vigyék el -
Balázs 17 #14146 Cabaye, MBiwa, Ben Arfa, Obertan, Debuchy, Marveaux
meg talán még Gouffran
miafasz:D -
#14145 akkor a csapat motorja volt, hülyék lettek volna eladni...most meg már nem kell nekik....ennyi.... -
#14144 hát nem egy bibsi az biztos :DD -
#14143 Moratti üzleti érzéke:D
Amikor 40ért akarta mindenki akkor nem adta:P
Maiconnal meg Militoval dettó -
vargalevi99 #14142 Remy tudtom szerint a QPR-ba ment...
-
#14141 meghát Pardewnak is olyan franciás neve van....:D