Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
<#eljen> Enagyon jó hír.
a rosszabb, hogy Moses is lassan...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ForzaInter
cesar leigazolásával marha jól járnátok. bár nyilván nincs szó nálatok kapuscserérõl.

Yo, Bitch!

Voyager5
Azpilicueta hivatalos

OM -> Chelsea

link
Ez hogy jön ide?????????
LOOOL:

http://megverjukvvcristofelt.com

LOoOOOOoOOOoOOooOOL
bakkerman
még Rijkaardnál csinált minden 3. meccsen egy óriási bakit,akkor még ráfogtam arra,hogy fiatal,Pepnél már ritkábban bakizott,sõt némelyik Clasicon parádésan védett,de sajnos õ az a kapus,akiben bármikor benne vannak a buta hibák :S durva lenne kijelenteni ilyet,hogy nem illik a csapatba,de tény,hogy a piacon vannak nála sokkal jobb kapusok is.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minden normális barca szurkoló tudja, hogy Valdes kurvára nem illik abba a csapatba 😄
bakkerman
rászóltál te köcsög,VV alkotott egyet ASD:ASDSA:SASDG

szucsy89
és tényleg 😄DDDD most is összehozott egy gólt, hihetetlen milyen hulladék kapus

Én azt hittem elmegy az arabokhoz....tévedtem
Geromel

Köln>>>Mallorca

forrás
LasDen
a kor szerintem nem játszik itt...bõven jó lett volna még évekig, de mindegy 😄

kapzsi kis köcsög 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én úgy tudom hogy AVB hívja a Tottenham-be
WuFraZselic
új csapat épül, hosszútávon jobban járunk Handanoviccsal, aki a liga egyik legjobbja, és tökéletes korban van

amúgy meg jah, magas fizu, sérülések

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
mert sokat keresett és nem ment bele a fizucsökkentésbe.

Yo, Bitch!

LasDen
de én nem is értem...mér passzolja el az inter???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
világ egyik legjobb kapusa. jobb csapatot érdemelne, de a nagycsapatoknál tényleg nem nagyon van most hely

Yo, Bitch!

szabii98
bomba biztos tipp!

I met God. She's black

Rockynhooo
zárójelben a végén "topi" <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDdd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

hát ez aztán kurva biztos forrás
Effe88
na mert a robert green aztán nagy kapus😄😄😄

szabii98
állítólag az anzsi vinné Falcaot 68 misiért..
http://topliga.hu/hirek/ismet-akcioban-az-anzsi

I met God. She's black

limperatore
hihetetlen... bár minden nagy csapatnak világklasszis kapusa van, luxus lett volna még 1. mondjuk barcának nincs oda befért volna

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

zaki
lol, év wtf-ja lenne. robert green-t amúgy már mexerezték, luxus lenne 2 ilyen kapus nekik

pénz
Fabio Capello
csapatépítés <#idiota>

bakkerman
mi a faszom van ott

szucsy89
Elvileg a Gazzetta megerõsítette, hogy Julio Cesar a QPR-be igazol. WTF? <#wow3>
Fabio Capello
és tökéletesen el is baszta a karrierjét... Hatalmas focista lehetett volna, ha nem cseszi el az egészet.

És õszintén szólva, Balotellit is egyre inkább ebbe az irányba látom elhajlani.

limperatore
az biztos, nem volt még 1 ilyen adottságú játékos, tökéletes csatár volt

ForzaInter
hiteltelen. hányadszorra halljuk már ezt tõle?

aranylabdás és a világ egyik hanem legjobb csatára lenne még most is ha nem bassza el a karrierjét.

Yo, Bitch!

ez már az utolsóutáni utáni lehetõsége... 😄 sõt abból is sokadik
bakkerman
<#whatever>én nem hiszek már benne

ForzaInter
kínaiak biztos most utaltak😄

Yo, Bitch!

limperatore
moratti 2012-re ígérte messit, 31én bejelenti majd 😄😄

bakkerman
lehet nyár végére kapott valami adókedvezményt Moratti 😄D

tényleg alakul a végére az Inter 😄
limperatore
Alvaro Pereira

Porto -> Inter

forrás

bakkerman
hozzánk csak akkor jön majd,ha õ lesz az Arsenal csk-ja

Forza Italia
Sztem Arsenal lesz belõle. Aztán 2 év múlva barca. real vagy city lesz 40-50m körül 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DeerHunter01
hehe

\"Erről van szó!\"

bakkerman
M'Vila azért nem megy a Zenitbe mert rassziszták a szurkolói. Szerintem vagy Arsenal vagy Tottenham lesz a dologból

Ez egy korábbi kép, még július környéki.

REAL MADRID

Christian Poulsen
Evian TG --> Ajax Amsterdam
official

hedonist
Azpilicueta elköszönt Marseilltõl, tegnap este megegyezett a 2 klub, mai árakhoz képest "olcsón" 7 m font.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Persze, hát sok jobb, és fõleg összeálltab team van (Spurs, Newcastle, Everton stb)

Igen igaz, de Fabio csak kölcsön.

LasDen
ha a tavalyi eredménynél jobbat produkálnak már megérte...

bakkerman
jó nevek,de szerintem max középmezõnyben lesznek