Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
inter vezetõsége szokás szerint elbaszta ezt is, még 1 ilyen gyökér társaság nincs...kivéve a miláné 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

SLICK
azért fura, hogy nem egy top csapatba megy, már ha megy... vagy lehet nem is érdeklõdtek utána úgy el van tûnve.

limperatore
még folyik a tárgyalás.. 1 perce

New update from Sky. "Wesley Sneijder and Galatasaray are still negotiating. We are here at the final details. There is also the player's father in the meeting right now. Again, all parties are negotiating MINOR details. Galatasaray are waiting for his signature..."

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

DeerHunter01
Akkor 1-2 év múlva arab csapat!

\"Erről van szó!\"

Tyler1
Közben a Galata állítólag pacsizott az Interrel, Sneijder 10m euróért 3,5 évre a törököké. Hivatalos infó még nincs.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SLICK
most néztem meg youtube-on mind a két esetet. Áhh nézni is rossz. 😞

Effe88
igen igen
is mind 2 eset szinte ugyan olyan volt

SLICK
meg egy válogatott meccsen is lesérült jó idõre, ha jól emlékszem.
Neki egy baja volt mindig... a sérülékenysége. Pedig az világ egyik legjobb csatára volt.

Effe88
szegénynek az a csúnya lábtörés tett be
még anno a poolban

SLICK
ejj csóri, a fél világot bejárta már... :|

jAsOn VoOrHeEs
Djibril Cissé
QPR > Al Gharafa (kölcsön)
http://www.qpr.co.uk

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LasDen
ezért nem értem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
lol
pedig nem is áll szarul a sotom
nekik kb. ennyi a max azzal a kerettel

LasDen
Mauricio Pochettino
free--->>Southampton

nem egészen értem milyen elgondolás vezetett ahhoz, hogy a jól teljesítõ Adkinst a tök utolsó Espanyoltól kirúgott Pochettinora cseréljék...persze biztos megcáfol engem az argentín 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

contraste
Najo Pep to Bayern eleg utos volt😄

ain't got no history

contraste
Hát igazán robbanhatna vmi ilyen kaliberu dolog, mert eddig uncsi ez a transzferepizod.

ain't got no history

Tyler1
„Értetlenül állunk a megjelent találgatások elõtt. Dzsudzsák Balázs a Dinamo játékosa, visszautasítjuk azokat a híreszteléseket, miszerint elhagyta a moszkvai klubot. Az ilyen valótlan hírek csak ártanak."

Dzsudzsák menedzsere.

bakkerman
énis olvastam,elvileg már csak a két klubnak kell megerõsítenie a híreket,de már mindkét fél megegyezett mindenben 😄DD hát ha ez igaz én lecumizom magam mert durván a semmibõl jönne egy ilyen transzfer 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kacsa-e, hogy Dzsudzsákot le fogja-e a Liverpool igazolni vagy sem?<#idiota> tökmind1, mert a vörösök egy játékostemetõ<#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Úgy is a nemzetközi porond lesz a mérvadó, szóval majd kiderül.

REAL MADRID

lippet
Chelsea-hez nem is mert jönni, két vereség, aztán szezon közben ment is volna tovább! 😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

szabii98
a milanból senki nem varázsolhat most egy jó ideig jó csapatot, nem jó mérce 😄
Egy Vidihez simán jólett volna

I met God. She's black

limperatore
pont h nem fog mert a német barcához ment át kb, a bayern x évente ott van a bl döntõben, német bajnokságot meg behúzzák úgy is majd... ha milanba ment volna ott kiderült volna mekkora edzõ is valójában

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
azért nem teljesen azt a csapatot vette át,ami 2006ban BL-t nyert. Egy kiégett,motiválatlan keretet kapott a 2008as szezon után,ahol 3. lett a csapat,és utcahosszal vert el minket a Real,de még a Villareal is. Rendbe kellett tennie a fejeket,újra felkellett tüzelni a játékosokat,ami egy fiatal,tapasztalatlan edzõnek óriási feladat,de megoldotta! Lehet hogy más edzõk is nyertek volna olyan kerettel,de nem lehet tudni.

LasDen
nem volt

Volt egyáltalán spanyol edzõje a Bayernnek valaha is?😮😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
érdekes lehet....de bundesligas évei miatt még érthetõ is....

Állítólag Raúl lesz Pep másodedzõje <#miaz>

REAL MADRID

Kulfoldon elek, tizbol kilencen utaljak a barcat 😄
A gyozteseket gyorsan megunjak az emberek, ilyen ez a biznisz

Darthmushroom
*sorry a hülye fogalmazásért 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Voyager-nek igaza van most derül ki igazán mekkora edzõ is Õ. azzal a korszakos csapattal (barca) sok edzõ tudott volna sikereket elérni fõleg h az alapok elég rendesen le voltak rakva (Dinho féle bl gyõzelem arsenal ellen,kb ugyanaz csapat maradt csak Dinho helyét Messi vette át, kb. poszton is). és ez nem csak itthoni megítélés hanem külföldön is nagyon sokan ezt vallják.

azzal a Barcával még nagyanyám is bajnok lett volna...
bakkerman
Ha két év alatt két bajnokságot meg két kupát nyer,akkor is lesznek olyan emberek akik nem fogják elismerni a tudását. Alapból sokat nyom a latba hogy a Barcaval ért el eddig sikereket,ami manapság a leggyûlöltebb klub,így Pep megitélése is hendikeppel indul (ITTHON).

szabii98
bezony

I met God. She's black

forrás? mobilomra küldik a napi foci híreket ingyen én onnan vagyok naprakész😄

Voyager5
Na majd most kiderül mekkora sztár is õ.
SLICK
áááááá M'Vila Madridba jöjjön!!!

LasDen
én picit biztonsági lépésnek látom....könnyebben fog bajnokságok/kupát nyerni németben a bayernnel mint pl-t a cselzivel v a cityvel....

szerintem bukta lesz
Effe88
Martin Petrov

Bolton-->Espanyol

link

Nené

PSG-->Al-Gharafa

link

LasDen
na ez...érdekes 😄

bubu13
Pep Guardiola
Bayern München

EEE 1899

Raffael
Dinamo Kijev>>Schalke 04(kölcsön)

arsnl
M'vila még nem olyan biztos, vmi másik klub még bejelentkezett érte (állítólag).

Tyler1
Ezt meg Redknapp M'Viláról: “I told him that he could come here and be a good player, and if he does well, in 18 months he could get a move to United, or Arsenal or Chelsea if that is what he’s looking for."

Szóval õ se ott akarja megváltani a világot, de szép hogy ezt így letisztázták már az elsõ napon 😄

Tyler1
Közben hivatalos

Darthmushroom
redknapp papa bekeményít 😮

bakkerman
nebassz tényleg,most olvastam énis <#wow1>

Tyler1
M'Vila is. Az mi<#merges2>

ressy14
forrás?

mert még a hivatalos honlapjuk sem hozta le, csak valami újság.

Dum spiro, spero.