Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
<#zavart2>

pár napja Sneijder, most meg ez a srác .... maradt valaki támadóközpályás poszton?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
büdös kva anyd moratti :@@@@@@@@@

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bubu13
Coutinho
Internazionale-Liverpool

Hivatalos

EEE 1899

Acerbi a Genoaé, Constant a Milané.
Tyler1
Legalább oda nem megy DdG, most már csak a Barcának kéne gyorsan találni valakit 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SLICK
mert sajnos egyedül csak nálunk történhet meg ez. :|
Ezzel Adánt nem kicsit megalázták. Olvasom közben a Madridistát (bár minek?), de ennyi agyatlant aki oda írkál ezzel kapcsolatban...
Annyira lepocskondiázzák szerencsétlen Adánt, mintha valami általános iskolás foci csapat kapusa lenne. Mondjuk akik ilyeneket írkálnak agyatlanok mind, fel is húzom magam rajta, mert egyszerûen már nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

[HUN]FaTaL
Szóval Casillas kiesik 3 hónapra és vesznek egy kapust 4 évre.

Ez igen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

A hivatalos oldalon is kint van.

REAL MADRID

Diego López 2017-ig a Real Madrid játékosa
madridista.hu

[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620

gabber_saviola
Polban meg a Galatánál mennyire nem ment neki, aztán két év alatt szépen kikupálták a Sportingnál.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

És nagyon érdeklõdnek Gourcuff iránt is.

REAL MADRID

Emiliano Insúa
Sporting -> Atl. Madrid
link

REAL MADRID

Stefano Sorrentino
Chievo --> Palermo
4 millió euró

Forrás
bakkerman
fmezzél ixem,abban elég jó minden részben 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez a pöcs megfordított egy meccset ami okán a Menchester bajnok lett a Liverpool ellen még asszem 2009-ben azóta se hallom a nevét

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Oziris666
Persze mert jó játékosért nem fizetnek ugyse😛

Tyler1
😄DD
És õt is majd a QPR igazolja le 😄

bakkerman
eddig akárkit szóbahoztak az Arsenallal,az máshol kötött ki 😄DDD Villa-t nagyon emlegetik náluk,szóval kizárható hogy odaigazol ASF:assdgf

<#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Wilfried Zaha

Crystal Palace -> Man Utd (szezon végéig marad a Palace-nál)

www.manutd.com

nyáron lejár a szerzõdése, és nem akart hosszabítani

Darthmushroom
WTF? 2,5 euro?? 😮 nem reális akkor az fm 😄 20 alatt már vagy 2éve nem lehetett elhozni 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

jAsOn VoOrHeEs
Carlos Eduardo
Rubin > Flamengo (kölcsön)
http://www.flamengo.com.br

20 millió euróért vették a Hoffenheimtõl 2010 nyarán...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bakkerman
már 10-en vannak a francusok ott 😄

bakkerman
Fredi bácsin nem fog az idõ,ugyanaz a feje mint jó 10 éve 😄

jAsOn VoOrHeEs
Szezon végéig kölcsönben.

jAsOn VoOrHeEs
Plusz még Haidara a Nancy-tól. Szintén francia nemzetiségû.

LasDen
lassan francia gyarmat lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Steve Downie
Viszont ez még Demba Ba-nál is nagyobb fogás lehet számukra

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Forza Italia
Moussa Sissoko is a Newcastle-be folytatja

Francia alakulat újra bõvült 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

+1 üzleti szempontból nulla

és így gyengülnek is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jAsOn VoOrHeEs
Én nem értem a Bilbao vezetõit. Még fél évig padoztatják, mintsem elengedték volna most akármilyen összegért. Nagyon kihúzhatta a gyufát Bielsánál.

[HUN]FaTaL
Mekkora barmok ezek a Bilbaonál 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
fõleg a milan nagy cigány ebben....😄

am az az érdekes, hogy a Juve még fizetett is volna érte, hogyha most megy...de hülye bilbao nem engedte....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
az olasz klubok nagyon értenek ezekhez a "kikukázós" bizniszekhez,rohadt nagy fogás!

Tyler1
Na, ez jó üzlet.

Voyager5
BREAKING: Fernando Llorente signs four-year deal with Juventus & will join them in the summer from Athletic Bilbao

forrás
SLICK
Hát rosszat semmiképp nem kívánok neki. Meg az orosz bajnokság annyira azért még sem szar, de annyira azért mégsincs szem elõtt.
Nyárra azért mégis csak jobban bejelentkeztek volna érte. De mindegy, õk döntöttek, biztos volt más ésszerû magyarázata is annak hogy váltott és nem a pénz motiválta...

SLICK
egy magyar játékos eleve nem lehet meghatározó, arra se érdemesek, hogy felemlegessem még csak példának akármelyiket is. De ez az én saját véleményem.

Egyébként ott van Hulk, mikor néztam a Zenit BL meccsét, egyszerûen a röhögtem kínomban, amiket csinált.

gabber_saviola
Az Orosz bajnokságnál ne a vízfejû Dzsudzsákot és annak karrierjét vegyétek alapul.

WuFraZselic
hát, de gondolom a Rennes is elakarta adni, amíg ekkora a hype, plusz õ is dobbantani akart...

ha nem jön be neki, akkor azért, ha meg bejön, akkor azért jön majd vissza "Európába" 2 év múlva

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
ráért volna menni nyáron is

WuFraZselic
a Kazan óriási elõrelépés a Renneshez képest... 1 hét van az átigazolási szezonból, az Arsenal 2 éve akarja, miért nem léptek eddig?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
a játékosnak nem kötelezõ aláírni...

SLICK
hát akkor FAIL :C

bakkerman
hát mondjuk igaz...na mind1 kiváncsi vagyok milyen lesz

WuFraZselic
keresheti bármelyik csapat, ha a Kazan tesz érte olyan ajánlatot, amit elfogad a Rennes...

arsnl
Rennes-nek csak Kazan, Zenit, QPR tett ajánlatot. ARsenal, Tottenham meg többi csapat max érdeklõdött csak.

bakkerman
katt elment orvosira,azután kerül ki a kazan honlapjára is gondolom

Effe88
hol írták, hogy hivatalos???