Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár napja Sneijder, most meg ez a srác .... maradt valaki támadóközpályás poszton?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
EEE 1899
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezzel Adánt nem kicsit megalázták. Olvasom közben a Madridistát (bár minek?), de ennyi agyatlant aki oda írkál ezzel kapcsolatban...
Annyira lepocskondiázzák szerencsétlen Adánt, mintha valami általános iskolás foci csapat kapusa lenne. Mondjuk akik ilyeneket írkálnak agyatlanok mind, fel is húzom magam rajta, mert egyszerûen már nem tudok elmenni mellette szó nélkül.
madridista.hu
[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És õt is majd a QPR igazolja le 😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Rubin > Flamengo (kölcsön)
http://www.flamengo.com.br
20 millió euróért vették a Hoffenheimtõl 2010 nyarán...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
és így gyengülnek is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
am az az érdekes, hogy a Juve még fizetett is volna érte, hogyha most megy...de hülye bilbao nem engedte....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
forrás
Nyárra azért mégis csak jobban bejelentkeztek volna érte. De mindegy, õk döntöttek, biztos volt más ésszerû magyarázata is annak hogy váltott és nem a pénz motiválta...
Egyébként ott van Hulk, mikor néztam a Zenit BL meccsét, egyszerûen a röhögtem kínomban, amiket csinált.
ha nem jön be neki, akkor azért, ha meg bejön, akkor azért jön majd vissza "Európába" 2 év múlva
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio