Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Milyen névjegyét? Kagawa kevesebb meccset játszott, de azokon is jobb stattal rendelkezik, mint Hazard. Nem mondom persze, hogy a japán hatalmas szezont futott, de akkora szakadék nincs a 2 játékos között, viszont tök más poszton játszanak, más feladatokkal.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
na megelõztek, de legalább megerõsítettük egymást😊

ain't got no history

contraste
Eden: 10 gól, 12 Assziszt
Shinji: 5 gól, 5 Assziszt

Félreértés ne essék, nem ezen múlik ki milyen jó, én csak a rosszindulatú "Abrázó" károgóknak válaszolva írtam ezt, hogy, ha most majd egy évvel érkezésük után azért nem úgy van az, ahogyan mondták.

Kagawa amúgy nyílván kevesebbet is játszott, de Hazard eléggé beépült hozzánk, sokat tesz a csapatért és mostanában rohadtul elsült párszor a lába, jobb is bal is😊 Kagawa meg nem lett alapember, de lehet több idõ kell enki.

ain't got no history

LasDen
Segítek ha nem baj 😄

Eden Hazard
Total 38(7) 10gól 12assist 2sárga 1.8lövés/m 83.8%pass success 0.3fejes/m 5MoM 7.32átlag

Kagawa Shinji
Total 18(3) 5gól 5assist 1sárga 1.1lövés/m 90.3%pass success 0.4fejes/m 1 6.86átlag

source: whoscored.com

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
na pont ezért vehetné is a dortmund vissza 😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DONGUBA
Nyomjal mar egy statot a ket jatekosrol..gol-golpassz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

contraste
'tegyük' természetesen😄

Amúgy, ha Falcao jön, akkor természetesen az Atlético Torrest visszavárja. Nagyon kiváncsi lennék rá, hogy a PL-ben is menne-e neki ez brutál góltermelés.

ain't got no history

contraste
Akkor most ugye sokan emlékeznek, hogy mennyien nyomtátok a Hazard-Kagawa összehasonlításokat, melyik mennyibe került és, h mennyivel jobb lesz majd Kagawa... Hazard azért lerakta a névjegyét elég gyorsan bomba góljaival és nem kevés gólpasszával, tedjük is hozzá gyorsan, hogy teszi mindezt a fõ (irányító) posztján kívûl, a szélen.

ain't got no history

SLICK
mindenhol akad néhány játékos, aki elpuhul.

Hát Kagawa sem váltotta meg világot Angliában.

REAL MADRID

SLICK
Azért mégsem sztárokat igazolunk, fõleg az utóbbi idõben nem. Egyedül Bale az aki most fel van nyomva meg a Neymar, de utóbbit a Barcával boronálják össze leginkább... Bár én egyiknek sem örülnék, ha Madridba kerülne.

Amúgy meg ott van Carvajal aki Real nevelés és hazaéter minden valószínûséggel. Mégha nem is a legjobb formáját nyújtja, de Callejón is saját nevelés és mégis itt van. Jövõre felkerülhet Jesé is és Nacho. Jose Rodriguez még fiatal, de belõle is jó játékos lehet hamarosan.
Csatár poszton már régóta nem volt változás, oda mindenképp kell egy minõségi befejezõ csatár. Moratanak még fejlõdnie kell, de kezd egyre jobban beilleszkedni.
Lehet, hogy nem használjuk ki megfelelõen az utánpótlást, de nem véletlenül, nem túl sokan lettek igazán jó játékosok. Mata, Soldado, Negredo, most Carvajal. Ruben de la Red lehetne még egy remek irányító, de õ sajnos a szíve maitt nem játszhat profi szinten. Granero beszürkült, Pedro León szintén középszinten teljesít, így nincs helye itt. Bár megjegyezném, ha nem ilyen Getaféknak adnánk kölcsön játékosokat, talán többre is vihetnék. Mert ott nem is fognak rendesen fejlõdni. Ez valahol a vezetõség hibája is.
Szóval felesleges megbélyegezni a Madridot ilyenekkel. Más csapatok is ugyanúgy vásárolgatnak, igaz lehet éppen kevesebbet. Egyébként, ha valaki, szemmel láthatóan gyenge, nem célszerûbb váltani? Ugye, hogy igen.
Egyébként az MU kiket is vásárolt tavaly? Van Persie, Kagawa? Õk sem éppen ott lettek sztárok.
De most a Bayern is kivásárolta Götzét, lehet Lewandowski is csatlakozik.
Szóval a Real egy ideje, nem azt csinálja mint régen. A City és a PSG lett a nagy bevásárló kirakat csapat.

hehehe azért azt nem állítottad, hogy "nem, szerintem se ez a megoldás" 😄
SLICK
jajj csúnya Jeál megint összevásárol mindenkit <#rinya><#rinya><#rinya>

jó látni, hogy a világ nem változik.. volt egy szar idénye a Realnak, mit kell tenni? MINDENKIT aki idén jó teljesítményt nyújtott, megvenni. kirõl lehetett hallani idén? hát ilyen PSG, annak van valami edzõje, Dortmund, Lewandowski, Gündogan, a legbiztosabb ha mind jön, ja meg Bale is persze.
Öröm lenne nézni, ahogy a világ azelõtt felejti el ezeket a játékosokat, mielõtt még igazán befuthattak volna.
Mourino? 2 csatárral? 😄 magába fordulna a világegyetem 😄
lippet
Azért én megnéznék a pályán egyszerre egy Torrest meg egy Falcao-t. Nem mellesleg ott lenne még Ba meg akár Lukaku is. Ki kellene próbálni a 2 csatáros játékot szerintem!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

LasDen
jól keres...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Meg állítólag már Falcao is küszöbön, csak akkor nem vágom Torres mi az istenért akar maradni. Eddig se csinált semmit, akkor meg aztán pláne nem fog.

Effe88
várható volt bár még nem hivatalos de szerintem úgy is így lesz
10 millió font évente az nem semmi azért😊
de az, hogy 12 milláért megveszik a realtólD:😄
annyi pénzbõl már jó is játékosokat is lehet venni😄

ressy14
Tyler1
Giggs tuti nem, sok fokot kell még neki lépkednie a szamárlétrán. Olenak is lenne még mit tanulnia egy ilyen munka elõtt pl. egy kisebb PL klubnál, de õ ismer majdnem mindenkit a csapatnál, öregeket, fiatalokat, érti a dolgát, szóval õ akár lehetne is az utód. Sok tekintetben azonos szemléletben irányít, mint SAF.

bakkerman
ha jól tudom Giggs már most is vezényel edzéseket az ifinek,és SAF folyamatosan külön foglalkozik vele,készíti az edzõ pályafutására.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
szerintem Giggs vagy Solskjaer lehet SAF utóda...

Darthmushroom
honnan tudod? mondtad volna h tavaly a Chelsea behúzza? vagy anno a Görögök az EB-t. nem rossz a keret, egy két igazolással még jobbak leszünk. Piros lapig a "nagy" real-al is partyba voltunk..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

a Real pedig soha többet
LasDen
ez a MU nem fog bl-t nyerni egy ideig....

Darthmushroom
ez elképzelhetetlen, ha Õ csak báb lenne már ez a MU nem az a MU lenne, nem lenne meg a mentalitás, az igazolások messze nem ezek lennének mint mostanában meg ilyen taktikai játék (más-más ellenféltõl függ) nem így lenne. am MU drukkerként vélemény még egy bl gyõzelem és kortól függetlenül visszavonul, RvP igazolás is ezt bizonyítja attól h jó áron jött Õ még egy nagyot akar dobbantani. utód... biztos vagyok benne h olyan lesz aki hû a MU szellemiségére mert Neki is beleszóllása lesz,és utána is marad a klubnál valamiként.

bakkerman
a whiskey.

Mor3llo
SAF-nál bizonyítást nyer: az alkohol tartósít.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ressy14
Az is elképzelhetõ, hogy csak bábnak van ott, és a szakmai munkából való szerepvállalása csupán a csekély része a pár évvel ezelõttinek.

Egyébként én szeretnék ilyen egészségi állapotban lenni 70 fölött.

Dum spiro, spero.

LasDen
akármennyire egészséges és tud jönni menni csinálni az egészet és egy 70-80 közötti emberre nem bíznám a csapatom, akármit ért el az elmúlt 20 évben...akármilyen fitt lehet, az idõskori leépülés mindenkit elér...

Rockynhooo
Ugye elméletileg amíg az egészsége engedi. De ahogy néztem eléggé jól bír még szaladgálni egy-egy kétes helyzetnél/gólnál 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
amíg van bõr SAFon addig edzõ lesz...😄

ressy14
Sir Alex meddig akar még edzõsködni? Én elképzelhetõnek tartom azt is, hogy Mou marad még egy évet Madridban, aztán elmegy SAF helyére a MU-hoz.

Dum spiro, spero.

Inkább jöjjön hozzánk Wenger, mint Ancelotti.

REAL MADRID

Sabcsee
Wenger-PSG 😄D erre még egy évet minimum várni kell, sõt talán még többet is...

kaka

contraste
Hazatér José, lesz edzõnk, vezérünk újra... DE meddig? mostantól attól fogunk majd félni mikor rúgja ki megint...

ain't got no history

SLICK
Real - Ancelotti = gyász 😞

szucsy89
A sajtóhírek alapján jövõre

Real Madrid - Ancelotti
PSG - Wenger
Chelsea - Mourinho

Mit szólnátok ehhez? 😊
contraste
Tipikus buta összehasonlítás😊 klasszisokkal jobb egyelõre Oscar.. nézzétek a játékát!

ain't got no history

Effe88
Kleberson

bahia-->philadelphia union kölcsön

link

Sebastián Leto

Pana-->Catania

link

limperatore
ne sírjál, nem vagy te barcás

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
<#rinya>

limperatore
de õ nem látta csak beszél a levegõbe

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ha láttad volna néhány meccsen Coutinhot játszani a Poolban akk nem ezt mondanád
attól hogy nagyon sok fiatal brazil túlsztárolt nem kell mindenkire ráragasztani ezt a jelzõt

Darthmushroom
+1

Effe88
ugyan azt tudja mind kettõ
nagy büdös semmit
túlsztárol brazil szarok

limperatore

<#vigyor1>

REAL MADRID

DasIsFuck
Porosz München?

morbid neve lehetne, mondjuk Borussia Bayern München-Dortmund, felváltva játszanák a haza meccseiket münchenbe és dortmudnba😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"