18069
-
Zséé #15340 Kevin-Prince Boateng
Milan -> Schalke 04
forrás -
IXEMGabeo #15339 na és akkor mi van
mindent elért, amit akart már jól teszi, ha gyüjtöget... -
#15338 Nálatok évente cserélődik a keret mostanában te zsoldos:P -
#15337 Gyepes
--> Vidi
automatice válogatott -
Monoton #15336 -
pinnacle #15335 -
#15334 amikor a pénz nyer a szív felett
zsoldos csapat zsoldos emberek -
#15333 Eto'o hivatalos !
-
#15332 Eto'o Londonban
-
#15331 inkább jönne akkor már haza... -
geo91 #15330 messinek egy serie b meccse sincs, na ehhez mit szólsz? -
#15329 Wayne Rooney
Man Utd -> Man Utd
Azért köszöni szépen az érdeklődéseket :) -
#15328 az utolsó nap lesz bejelentve. figyeld meg :D -
Monoton #15327 Na akkor hamarosan Bale is hivatalos lehet. -
#15326 Erik Lamela
Roma-> Tottenham (~30m font) -,-
Adem Ljajic
Fiorentina -> Roma (~15m euro)
-
#15325 azis igaz,de ahogyan belett "harangozva",hogy mekkora ász lehet majd,ahhoz képest semmit se tudott kihozni magából,vagy a menedzsere,fasz se tudja -
Monoton #15324 A legtöbb magyar játékos még ennyit sem tud -
#15323 25 évesen fel tud mutatni 114 serie B meccset...elég karcsú -
#15322 Filkor Attila
Milan---->>La Berrichonne de Chateauroux (kölcsön)
forrás
hát ő is már csak ilyen vándormadár lesz. gondolom még pár évet elfocizgat mindenfelé, közbe azért jó pénzeket is keres, aztán majd hazajön levezetni.... -
Monoton #15321 Állítólag a papírok kész vannak, de aláírás még nincs. -
#15320 :DDDDDDDDDDDD -
#15319 Vagy Rooney öngóljával nyerne a Chelsea és a köv. fordulóban már Kékben játszana! :D -
#15318 Ez esetben megbocsátanám az eligazolást :D -
#15317 rooney góljával nyerne az mu és köv fordulóban már chelseanél játszana :) érdekes lenne -
#15316 Hát Rooney kezdő lesz a Chelsea ellen, ha már ennyire előrehaladott lenne a dolog, akkor kétlem, hogy engednék játszani hétfőn. Szerintem Mou csak pszichés nyomást akar gyakorolni a csapatra a derbi előtt. Én egyre inkább esélytelennek látom, hogy Rooney oda menne, de majd jövőhéten kiderül. -
#15315 a Bale saganak már vége,nem? Lett kitéve egy kép,hogy már spanyolban van,és a jövőhéten bemutatják -
#15314 -
Monoton #15313 Ez akkor lehet újabb fordulatot vesz a Bale sagaban :D -
#15312 euro nem font, sry -
#15311 ez gondolom a telegraph ugye?
csak mert 1 órája jött a hír h josé elmondta link hogy rooneyert újabb ajánlatot tesznek 40m font amit már elfog fogadni az mu is valszeg, így etoo remélhetőleg jön vissza hozzánk ;> -
#15310 Willian közben már hivatalos.
chelseafc.com -
#15309 Samuel Eto’o is now set to wear the Blue jersey as Chelsea have agreed a deal to sign him as part of the negotiations to acquire Willian for £30 million from Anzhi Makhachkala.
Ehh :D -
#15308 a magyar foci akkora okádék, hogy pazarlás lenne rá bármiféle cikk is... -
#15307 régen a sztársport volt a nagy királyság, általános suliban vettük mindig :D:D -
#15306 pedig annyira egyszerűen fennt lehetne tartani egy színvonalas fociportált...lenne a nyitólapon 6 nagyobb szekció,az öt nagy bajnoksággal plusz a magyar,azonos kiemelést kapna mind,mindegyik részlegnek meglenne a maga írója,valaki csak az angollal foglalkozik,a másik csak a spanyollal stb stb...és akkor még lennének rovatok az egyéb országok labdarugásáról,naprakész infókkal,esetleg még másodosztályokról is némi infó. Mindezt politikától mentesen,színvonalasan,részrehajlás nélkül...szép álom :D -
#15305 én meg már nem is olvasok abszolút semmilyen újságot,régen mindig vettem a képessportot,de mostmár abban is csak annyit látsz,hogy moslékabbnál moslékabb kamu interjúk totál félrefordítva,angol foci/barca/real imádat,semmitmondó cikkek...poszterekért szoktam megvenni néha,ha olyan van benne ami érdekel...neten meg eurobarca,spanyol oldalak (google forditóval :DD ),meg naponta egyszer azért felnézek nso-ra,hátha van valami használható olvasmány de már egyre kevesebb,és színvonaltalan az egész -
#15304 Na igen, én egy időben minden számhoz hozzájutottam mert egyik ismerősöm előfizetett rá, és utána ideadta... olasz és német foci 3-4 lapszámonként volt benne egyáltalán, az is csak egy-egy oldal erejéig...
-
#15303 Bale Géza :D
régen okádék volt a Messi/Barca/Real imádata az fft fb-s felületének, azt abbahagyták, és hozták a névmagyarításokat :D szerintem poén
off:
az újság ellenben undorító, fulltotálba mosdatja a jelenlegi kormányt/MLSZ-t/Sousát/Vidit
arról nem beszélve, hogy csak és kizárólag az angol fociról/Barcáról/Realról vannak cikkek, illetve a hozzá kötödő emberekről
A kedvencem amikor elkezdték ecsetelni 1-2 számmal ezelőtt, hogy egy 1600 fős falunak jó, ha NB1-es csapata van. Nyilván ha ez baloldali kormány alatt történne, akkor az a világ legmutyibb, legundorítóbb történése lenne :D így teljesen rendben van -
#15302 jah, a képeket mobilról nem láttam :D azok tényleg durvák, de mondom, ezzel a sportszelep/NST dologgal indult ez az egész, eleinte még csak az oldal legalján kaptak ezek szerepet, de mintha ezt a cikket már a fő helyen is láttam volna, tényleg gáz.
viszont még mindig normálisabbak mint az fft -
Monoton #15301