Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben viszont igazam van, hogy, aki pánikbeteg annak az illetõnek is vannak normális periódusai, és bármennyire is görcsöl, idegeskedik és hányinger kerülgeti, ha az utcán tartózkodik, ha éppen nem egyedül megy ki akkor kimerészkedhet...Ennek a betegségnek is fázisai vannak és egyénfüggõ ki, hogy dolgozza fel.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

most mondjam azt, hogy a nevelõfaterom mondta évekkel ezelõtt?😄DD kinevetnétek...úgy tudtam pánikbeteg és akkor még internet se volt, hogy utánanézzen az ember

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88

itt látszik mennyire be van szarva a nézõktõl
full nem mer focizni<#idiota>

#14807: nem errõl van szó de,ha vmit állítasz támaszd alá
és lehetõleg na ilyen,"hogy majd én megmondom nekem van csak azért is igazam hsz-ekkel"

nem szoktam trollkodni...elég undok vagy most

Effe88
ha bírja a térde játszik õ tovább
mindenhol ezt nyilatkozta le
de állandóan beszopta se a 2002-es se a 200-es se a hazai vb-re nem mehetett a térde miatt

Mor3llo
túl hamar felkapták, tõle várták a német foci felemelkedését
Ezt kapta kb 18 éves korától folyamatosan, nem bírta feldolgozni. Erre jött rá, hogy a térde folyamatosan felmondta a szolgálatot.
Egyszer nyilatkozta, amikor még a Herthában játszott, és ült a csapatbuszon, a busz körül meg mindenki õt ünnepelte. Akkor gondolt bele, hogy csak 1 napra úgy cserélne az ottani fiatalokkal. Pszichés alapon nem bírta.

Pánikbetegségrõl nem hallottam soha.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
"Elég sok meccset ki is hagyott ennek okán nem csak a térde miatt..."

ezt honan tudod??
adj egy linket ahol errõl írnak
legalább vmivel támaszd már alá
bár gyanítom ez is csak egy okoskodás trollkodással megfûszerezve részedrõl😊

te nem ismered ezt a betegséget...vannak olyan periódusok az ember életében amikor az utcára sem mer kimenni, néhányan még az alkoholhoz nyúlnak, hogy elfojtsák ezt az állapotot, görcsérzést...

Elég sok meccset ki is hagyott ennek okán nem csak a térde miatt...

Effe88
„Nem bízom már abban, hogy rendbejön a jobb térdem, amely annyiszor cserbenhagyott az utóbbi években” – mondta Deisler egy müncheni sajtótájékoztatón, ahol hivatalosan is bejelentette visszavonulását.

Effe88
"hogy pánikbeteg és nem bír közönség elõtt futballozni"
XDXD
ezen besírtam
ahoz képest vígan játszott 182 bundes meccsen
ekkora baromságot ne írj már légyszives
vagy direkt trollkodsz
semmi köze a pánikbetegséghez

dehogynem többször is bemondták, hogy pánikbeteg és nem bír közönség elõtt futballozni

Effe88
9.

limperatore
miert lattad az orvosi papirjait? hahaha

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
Egyeltalán nem volt pánikbeteg.Nem tudta feldolgozni, hogy a sérülései miatt mindig lemarad a világeseményekrõl, lelkileg megviselte, hogy szar volt a térde amit mûtöttek vagy 6x is.De ez rohadtul nem pánikbetegség.

Sebastian Deisler pedig pánikbeteg volt

Tyler1
Még jó hogy bennünket magyarokat ez a betegség nem fenyeget 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Krónikus honvágy, pánikrohamai voltak régen, néha EPILEPSZIÁS rohamokkal is járt:S Szóval elég komoly lehet.
Bár pár éve már elrepült Romániába is EL meccsre, szóval úgytudom már kigyógyult vagy tudja már kezelni.

ain't got no history

Grove4
Jól tudod!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Effe88
Bergkamp is félt a repüléstõl ha jó tudom😄
Benne volt a szerzõdésébe is, hogy nem megy repülõvel...😄

ressy14
szerintem nem tud a meccsre koncentrálni, biztos valami tudatalatti cucc lehet, amit önerõbõl nem tud kezelni

Dum spiro, spero.

Rockynhooo
Betegséggel nem szokás viccelõdni tudom. De most komolyan létezik ilyen? Miben nyilvánul ez meg? Szorong meg depressziós egész nap ha külföldön van?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sok sikert neki. Nála indokolt a változás évekig volt huséges a Sevillához...

Távmunka? <#nezze><#vigyor>

REAL MADRID

úgy értettem, hogy spanyolhonban vonatozik, országból ki meg nem szívesen megy 😄 EB-n VB-n is minden baja van...
Angliába is el lehet jutni vonattal 😄

REAL MADRID

Tyler1
Újfajta gyógyszerrel kezelik, úgy hívják pénz 😊

ez most komoly? o.O úgy tudom, hogy repülni se nagyon szeret, mindenhova inkább vonatozik, erre eligazol angliába?
contraste
Jesus Navas

Sevilla > Man City

Hát érdekes, lehet, hogy kigyógyult a betegségébõl már?! Merthogy krónikus honvágyban szenvedett, ezért régebben csak hazai válogatott meccseken szerepelt. Még fiatalabb korában (20,22) a Chelsea ajánlatát el is fogadták, de végül a betegség miatt maradt.

ain't got no history

LasDen
magát nevezné már ki egyszer, azt rúgná ki késõbb 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zamparini Gattusot akarja a Palermo kispadjára <#vigyor1>

REAL MADRID

😄DDDDDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL

<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

SLICK
aki ezeket kitalálja baszki 😄DD

Steve Downie
ez üt 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

contraste
<#worship> Legnagyobb igazolás!

ain't got no history

Jose Mourinho

Real Madrid-->Chelsea

link
Effe88
Dani Carvajal

Bayer-->Real M. 6,5 millió euró

link

Darthmushroom
kb. +vegyünk sztár játékost eszméletlen pénzért, ja és lehetõleg csatárt mert az alig van a keretbe 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

válts át angolra....😄
lippet
Nem beszélek franciául, de ha jól értelmezem már hivatalos!

Falcao ---> AS Monaco

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

szabii98
kb ez jutott eszembe. nem hiszem már el 😄😄D

I met God. She's black

Tyler1
C: nem baszunk el egy esetleges kupadöntõt egy kiesõ csapat ellen.

LasDen
A terv: továbbjutunk a BL csoportkörbõl
B terv: másodikak leszünk a bajnokságban

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
"A Manchester City vezetõi egy nagyon jó tervet ajánlottak nekem. Remélem, hamarosan hivatalossá válik." - Pellegrini
"Szóban már megegyeztünk, remélem meg is valósul majd."
Skyports

Akkor ez is könyvelhetõ.

[HUN]FaTaL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pepével nagy haverok lesznek 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
pedig semmi rosszat nem csinált 😄D

állítólag azért, mert kikezdte az angol sajtó...
Tyler1
Nincs mese, ilyen ajánlatra rá kell harapni 😊

ressy14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pletyka: Suarez -> Real Madrid 4 évre

Dum spiro, spero.