18069
-
#15460 ja elméletileg volt valami gikszer mikor fizettek és azért hagyták el a székházat (gondolom erre lőtték h besült), valami papír hiányzott, de gyorsan pótolták ezek szerint. -
#15459 közbe látom. AS már megint keveri a szart :D -
#15458 Skysports,BBC tényként közli h megvan -
#15457 Cserekapusnak kicsit luxus.. -
#15456 úgy néz ki Herrera sem lesz Unitedes. A hírek szerint valami bürokratikus gikszer csúszott be, ami miatt meghiúsul az üzlet. Már értem miért nem igazolt sosem nagy hévvel Moyes. Mert nem megy neki :D -
#15455 már mint Yilmaz ügynöke -
#15454 elméletileg még van egy remény, Pereat valakinek gyorsan kölcsön adni. bár legnagyobb baj a játékos ügynökével volt aki 2m eurót kért az ügyért, szóval ott ment el. -
#15453 Burak Yilmaz's move to Lazio from Galatasaray has collapsed - unless the Romans can remove a non-EU player from their squad before the end of the day. Remote
na ezt benézte a Lazio :DDD -
#15452 Szczesny mögé, Fabianski helyére/mellé gondolom -
karajjj #15451 de minek? -
#15450 Emiliano Viviano
Palermo -> Arsenal (kölcsön opcióval)
palermocalcio.it -
#15449 Libor Kozák
Lazio-->Aston Villa 7,5m euró -
#15448 Stoke City have signed Aston Villa midfielder Stephen Ireland on a season-long loan. -
#15447 -
#15446 hát mind ha jön Fellini,Herrera akkor még nem is vészes, legalább nem 3-n lennének középre. Baines még azért jöhetne, de sajnos hír sincs róla -
#15445 ha hinni lehet a híreknek Özil a német válogatott edzőtáborában már az Arsenal orvosaival van,szóval ő kizárva,én a MU kapcsán Fellainit olvastam még -
#15444 ezért nem értem Én a klubot, pár hete Özilt akartuk nem adták el, most lehetőség van rá h megvegyük most meg nem kell vagy nem erőltetjük pedig nem sokkal lenne drágább. -
#15443 Ander Herrera meg 36 misiért a MU-ban köthet ki -
Monoton #15442 Raadasul 50 millioert? :D -
Blum #15441 Feljutottunk a 2. osztalyba. Ez meg onmagaban nem egy nagy teljesitmeny,engem inkabb az ragadott meg hogy egy 3. osztalyu play-off meccsre 78.000 nezo volt kivancsi a Wembley-ben. De szezon kozben is tomve volt mindig a Maine Road. -
karajjj #15440 Özil >> Arsenal?
-
#15439 off: amúgy mi történt 99ben ami city szurkolóvá varázsolt? -
Blum #15438 Engem szemely szerint kurvara nem erdekel,hogy mennyit koltunk evente es hogy mit nyerunk meg nem nyerunk. Persze,zavar hogy ilyen penzszoras utan nem ugy mennek a dologok,de en 99 ota city szurkolo vagyok es leszek is mindig.
bakkerman: az a szerb kisgyerek azert nagyon ott van am a szeren :) -
Monoton #15437 Azert most Pellegrinivel szerintem kicsit megvaltozhatnak a dolgok. -
#15436 ha nem csak támadókra költene a rongyfejű,és nem bízná a védelmet egy szerb kisgyerekre,akkor nem lennének ilyen gondjai -
#15435 és ki nem szarja le a cityt? évente költenek 100+t mégse mennek semmire, még egy BL meccset se nyertek... -
Blum #15434 Mert ha a Kompany - Nastasic duobol valaki kiesik,akkor gaz van. [Mint ahogy azt a Cardiff ellen lathattuk is]
Lescott meg elmegy,de Javi Garcia kozephatvedkent borzasztoan esetlen. -
#15433 Associazione Sportivo Calcio di Sunderland -
#15432 csap= nap,bocsánat :DD -
#15431 A Sunderland meg utolsó csapon "olaszosíthat",ott köthet ki az utolsó órákban a Borini-Dossena-Quagliarella hármas -
Monoton #15430 Szép időzítés -
#15429 A kosár harmadik tagja, Moses. Értitek, Mózeskosár. Na jó, ezt inkább ne...
-
#15428 Victor Moses (Chelsea --> Liverpool, egy évre kölcsön)
-
Monoton #15427 Cheryshev
Real Madrid -> Sevilla
1 év kölcsön, opció nélkül
link -
#15426 szinte ingyen jött city szinten (vagy tényleg ingyen) szóval nem hiszem :D -
#15425 Vagy valakire pénzt kellett költeni, de úgy hogy ne kelljen játszatni :D -
#15424 kell a 70 év tapasztalat a védelembe :D -
#15423 Demichelis -> Man City
(deminek?)
-
#15422 miért nem lepődök meg h megint egy magas nyakigláb támadó érkezett hozzájuk :/ -
Atys91 #15421
Marko Arnautovic
Werder>>Stoke City
3 m font