18069
-
karajjj #15620 :DDDDD -
#15619 ez nem az FM, a való életben jóval gyengébb játékos :)
A 'gladbachban idén eddig csak csere volt, nem is lőtt gólt.
Tavaly a bajnokságban 23 meccsen 6 gólt lőtt.
Hát, nem valami veretes :) -
#15618 az nice, Luukkal legalább akkorát fogott a Castle mint anno franciával. -
#15617 Luuk De Jong
Borussia Monchengladbach -> Newcastle
pontos ár még nincs, már orvosin van
Yohan Cabaye
Newcastle -> PSG
£20m-ban egyeztek meg a csapatok
Kenwyne Jones
Stoke City -> Cardiff City
Peter Odemwingie
Cardiff City -> Stoke City -
#15616 Bírnám, ha Solskjaer egyáltalán megtanítaná focizni. -
karajjj #15615 Hétfőn véglegessé vált, hogy Michael Essien a Chelsea-től az AC Milan labdarúgócsapatához szerződik. A ghánai középpályás másfél évre szóló megállapodást írt alá a milánói piros-feketékhez, akik kedden sajtótájékoztatón mutatják majd be új szerzeményüket. Essien szombaton előbb nem ment át az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálaton, végül azonban az orvosok sem gördítettek akadályt a szerződés elé, korábban sérült térda mégis terhelhető. -
#15614 jó döntés volt a kölcsön adása mivel így több lehetőséget kap és fejlődhet. Remélhetőleg szellemileg is fejlődni fog és nem ragad meg mint Nani. -
#15613 Bírnám, ha Zaha, ugyan nem rögtön, de idővel, még ebben a szezonban szét szívatna a szélen mindenkit... -
#15612 Én nem vagyok benne biztos, hogy ő télen meglépte volna, vagy hogy egyáltalán akkor szükséges lett-e volna.
Wilfried Zaha
Man Utd -> Cardiff City (kölcsön)
Fabio
Man Utd -> Cardiff City
manutd.com -
#15611 szerintem ezt az igazolást Fergi is meglépte volna, ez hasonló volt mint RvP esete, h viszonylag emberi áron lehetett egy klasszist igazolni. -
#15610 Nem jellemző a Unitedre a nagy téli bevásárlás, rekordigazolások főleg nem. Mata egy szükségszerű transzfer volt, kellett egy sztár Moyesnak, hogy csillapodjanak kicsit a kritikusok és a szurkolók. Szar formában van a csapat, ha ennek ellenére kihagyott volna egy igazolási ablakot erősítés nélkül, akkor nagyon erős negatív visszhangot kapott volna. -
#15609 elméletileg azt mondta h nem hiszi h lesz még igazolás, de a háttérbe még dolgoznak azért, csak nehezebb télen igazolni. -
karajjj #15608 No More January Signings’ Says David Moyes katt
ez mennyire lehet igaz? :D -
#15607 Bori -
#15606 első az ki? második tudom h Noccerino -
karajjj #15605 na rájuk kíváncsi leszek!
-
#15604 michael essien @MichaelEssien 1m
Haters will broadcast your failure but whisper your success.Medicals done,looking forward to start my new life with AC MIlan.#jahbless🙏 -
#15603 csak nem a fogával volt baj? :D -
#15602 Essien nem ment át az orvosin, repül vissza Londonba. -
Janika114 #15601 Boriello --> West Ham United (kölcsön)
Nocerino --> West Ham United -
#15600 a Milan mostanában szépen összeszedegeti a kikukázott játékosokat -
#15599 ez így már jobban megállja a helyét :D -
#15598 Eligazolt az öregek otthonába :D -
#15597 Hivatalos!
Juan Mata
Chelsea -> Manchester United
MU announcement -
#15596 rosszul fogalmazott
máshonnan kiöregedett, kivágott játékosok :D -
#15595 az mindegy, a Milanon semmi sem segít már :D -
#15594 mostanában kurvára nincsenek "öregek" a Milanban -
#15593 -
#15592 :DDD
-
#15591 lol újabb nyugdíjas :D -
#15590 Michael Essien
Chelsea -> AC Milan
acmilan.com -
#15589 igen feküdne főleg ilyen stoke szerű klub, de azért a Rennes durva. Még szerintem közép olasz vagy spanyol csapatba is elférne. -
#15588 Nem egy akkora klasszis azért ő. Magas jólfejelő lóbaszó gyerek,a PL jobban feküdne neki szvsz -
#15587 nagyon durva, én nagyobb klubba vártam, pedig kifejezetten rühellem a játékát. -
Zséé #15586 Ola Toivonen
PSV -> Stade Rennes
-
#15585 :DDD
-
#15584 Ha még Schürrle sem fér be a kezdőbe nem tudom minek.. De tény, h kurvagyors, ezen kívűl rohadt sok labdát veszít el a statok szerint. És emelett, hamarosan hivatalos lesz a rémálmom, A PL egyik legjobbját eladjuk egy riválisnak. Lehet, hogy a MU pillanatnyilag sokadik, de attól még rivális, és van jövőre is PL meg azután is, amikor mindenki 0 ponttal kezd.. Jose bmeg... -
#15583 Mondjuk ahányszor megszopatta a Chelseat már illett megvenni:P -
#15582 Mohamed Salah
FC Basel -> Chelsea
chelseafc.com -
#15581 A Sassuolo 19 éves támadóját, Domenico Berardit a Chelsea és a Manchester United is szeretné vinni. - írja a Transfermarkt.de