Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
A karjával mivan???? 😮 a könyökénél hót fehér a bõre 😮O

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

atomzsírkirály! 😄
szucsy89
Gervinhos a sapkája? DSs:S😄adSD.DS
arsnl
Gervinho
Arsenal -> Roma

bakkerman
én se örülnék ha a premier ligbõl a húgyfos MLS-be igazolnék 😄D

LasDen
Dempseyrõl csak úgy sugárzik az öröm....
Lugano meg photoshop 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jAsOn VoOrHeEs
Clint Dempsey
Tottenham > Seattle Sounders FC

Diego Lugano
PSG > West Brom

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Steve Downie
😄😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

limperatore
persze 1 fontért megbaszná az anyját is 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

SLICK
sztem õ is el lesz adva, remélem legalább is. Casemiro már most jobb nála.

szabii98
így jobban belegondolva, én belemennék egy Khedira+200 milliárd billiárdba, tök mindegy csak Khedira menjen el 😄

I met God. She's black

Tyler1
Assztabüdös 😮 Pedig az már forintban sem kevés...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
annyiért én se adnám <#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

most mondtak hogy a Madrid 85000 fontot ajanlot Bale-ert, szerintem messze nem er anyit!!!, es nem engedik anyiert, hihetetlen, ha most nem adjak el, sose fognak megegyszer ilyen ajanlatot kapni erte, ez biztos!
szabii98
😄😄😄😄D

I met God. She's black

LasDen
a klub lehet, de a szurkolóknak szerintem majd kell egy kis idõ 😄

szabii98
Közel 100 millából simán pótolják , és ha még Di Maria szintû játékosokat is kapnak, akkor pont le fogják szarni Bale-t 😄

I met God. She's black

LasDen
persze, hogy nem ér...
viszont nem szabad elfeledni, hogy ki a Spurs elnöke. Az az ember minden egyes fontért megküzd. Talán õ tudja a legjobban, hogy mit ér Bale. Ebbõl az üzletbõl õ fog a legjobban kijönni...
De nem lesz 100+ millió a végösszeg. Játékosokkal csökkentve lesz, de mindenképp Levy és a Spurs lesz a gyõztes, hiába veszítik el a legjobbjukat...

ressy14
szerintem Bale ügyes gyerek, simán megér 1-2 raklapnyi banánt 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
hiába nem szeretem CR-t,de azért ha anno õ ért 80 millió fontot,a világ egyik legjobb labdarugója(sõt,valaha volt egyik legjobb labdarugója,ezt elismerem),hátán vitte a Manchestert,a Real Madridot,akkor ez a Bale gyerek nagyon jó indulattal maximum a felét érheti,többet nem. Szerintem ezzel a véleménnyel nem mondtam újat...

85 euro egy madrid mez elv.

ebbõl lejön az adó, az adidas haszna meg egy két dolog. mennyi mezt kell eladni csak bale nevével h. visszahozza az árát?
( adó az 21% 😄 )

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fyrex

Avanti Crociati!

Darthmushroom
pont olyan hype van mikor Ronaldo elsõnek villantott nagy szezont, mikor 7:1re vertük a Romá, meg a bajnokságba 15+ gólt rúgott. az utána szezonba mikor végül 40+ gólos meg bl-t nyertünk, akkora nincs ebbe igazad van.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

limperatore
közel nincs az a hype mint ronaldonal vagy anno davidnél

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
Persze, hogy õ folyt a csapból, mert minden meccsüket õ döntötte el azt általában megírják a firkászok. Nem feltétlenül errõl a médiahyperól beszélek, hanem arról, hogy éppen, hogy áll a haja, milyen nõt dugott meg, milyen autót vett és törte össze stb. Nem sztár, "csak" egy kurvajó focista. Ez még kevés ahhoz, hogy megõrüljön érte az átlag nép, meg a Madrid szimpatizánsok, pláne, hogy van egy Ronaldo, meg láttak már egy Zidane féle alakulatot is.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Darthmushroom
hát akkor nem követted az angol bajnokságot, akkor hype volt körülötte mint Ronaldonak volt anno, csapból is Õ folyt fõleg tavasszal mikor nagy a hátán vitte a Spurst a hajrában szerzett góljaival. nem lett volna a média hype szerintem az év játékosa díjat se õ nyerte volna csak a legjobb fiatalt, mivel valójában csak egy jó féléve volt (decemberbe veszett meg)

9csöves9
120 milliót soha nem fog visszahozni a mezeladásokból. Bale nem egy olyan sztáralkat mint Ronaldo, szerintem még Angliában sem tõle hangos a média, nemhogy világviszonylatban.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Darthmushroom
jaja, mondjuk mez eladás pár év alatt visszahozza az árát, de ráadásul Bale nem is létszükség a klub számára, mivel azon a poszton nem állnak rosszul,+nem fog annyi teret kapni Ronaldo miatt, szóval nem is lesz olyan.

szucsy89
nem tudom Perez mit szed... ha valakit kigondol hogy neki kell, addig nem áll le míg meg nem veszi... de jól csinálja a Spurs, minél több pénzt kiszed belõle legalább 😄
szabii98
nem ér ennyit

I met God. She's black

szucsy89
Bale árából...

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I met God. She's black

háhá 😄 elképzeltem ahogy egy jól megtermett szakállas úriember ugrál a tizenéves tinipicsák közt 😄
szabii98
barátnõm ezentúl Doncaster fan lesz. Pedig utálja a focit..ohh no

I met God. She's black

LasDen
tudom, együtt csápolok velük a koncerteken...

A 14 eves nyivakolo p.csaknak ugyanez jut az eszukbe 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LasDen
miért, te nem? <#ijedt>
nincs értelme mást hallgatni. Olyan, mintha a Beatlest keresztezték volna a Led Zeppelinnel és a Pink Floyddal. A zenéjük minden mikroszekunduma egy csoda, áldás a világra...

bakkerman
lebuktál koma,vandájreksönt hallgatsz :ASDASDAFASGAF

SP es Fluor pedig a Fradihoz csatlakozik a jovo heten.

Allitolag egy Lambda jel lesz a mezszamuk.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LasDen
Louis Tomlinson
One Direction--->>Doncaster
furrás
<#idiota><#idiota>

Henri Bedimon
HSC Montpellier -> O.lyon
official

szucsy89
Szerintem az Arsenalt idén meg fogják elõzni... fõleg ha ebbõl a pénzbõl jól bevásárolnak. Ha jól tudom Wenger még nem is igazolt Sanogon kívül senkit.
Tyler1
Ebbõl nagy habzsi-dõzsi lesz a Spursnél 😊 Kár hogy olyan faszul igazolnak, hogy csak na, úgyhogy ennek a nagyrésze kibaszott pénz lesz, semmit nem fejlõdnek belõle, de ne legyen igazam.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
hát jah, épp írtam múltkor a topikjukba hogy most kajak tetszik ahogy igazolnak, csak arcon ne csapják az egészet egy 90 milliós bale igazolással.. erre tessék 😄
rajkonnen92

Glory Man United Go Kimi Go

rajkonnen92
Caluker Tottenham -> Cardiff City
link

Glory Man United Go Kimi Go

LasDen
kérlek, csak ne legyen igaz...

limperatore
mondj nemet a modern focira, mondj nemet a realra

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/tottenham-megegyeztek-a-reallal-120-millio-euro-bale-ara-sajtohir-2267331