18069
-
#278 nemnem :) -
forzajuve #277 dehogynem! majd Capello beszél a fejével -
#276 ezt én is olvastam,de totti nem fog ki*aszni a roma drukkerekkel,mert hatalmasabb füttyöt kapna mint figo -
forzajuve #275 Tore Andre Flo Siena --> Crystal Palace!!
Totti Roma --> Juve??? -
#274 csodálkoztam én is hogy pont a bayernbe..dehát a pénz dönt. -
#273 jaja,sajnos.ez a baj.most hagynám zacchot(nem szivem szerint)és szoktassa a játékosokat össze.ez kéne,nem pedig hogy évente más edző.de meglátjuk.. -
#272 köv évben úgyis más lesz már az Internél az edző... -
#271 na neee -
#270 zaccheroni?kit érdekel?utálom!elcseszi az intert,ott van vdmeyde aki hollnadoknál kezdő,de az interbe nem fér be,és helyén a csodálatos technikájú hihetetlen gyors dán legendát helveget játszatja.sőt!!!inkább a világ egyik legjobb jobboldaliját j.zanettit rakja át bal oldalra,deaz ő helvégje jobb oldalit játszhasson! -
#269 aha.már egy hete kb. -
forzajuve #268 Mancini inter??? és mi lesz zacceronival (tom nem jól írtam) -
#267 igaz, hogy leigazolta a Bayern Lúciót? -
#266 Cesare Bovo Roma ->Cagliari?
Fabio Petruzzi Brescia ->Cagliari?
Eric Abidal Lille ->Lyon!!!
Roberto Mancini Lazio ->Inter?
Christian Vieri Inter ->Real Madrid?
Jose Marcelino Ferreira Ze Maria Perugia ->Juventus?
Lilian Thuram Juventus ->Inter?
Fabio Cannavaro Inter ->Juventus? -
forzajuve #265 Mancini Roma --> Barcelona
itt kimaradtak a kérdőjelek :))
tehát:
Mancini Roma --> Barcelona??? -
forzajuve #264 Cassano Roma --> Man Utd??
Cassano Roma --> Milan??
Mancini Roma --> Barcelona
Viduka Leeds --> B.München (asszem ez már biztos) -
#263 a realnak már van egy tankja: Roni -
#262 morientes futő,vieri tankcsatár -
#261 Egyetertek zakival...minek oda vihari???Morientes sokkal jobb -
#260 1. 31 éves
2. ott van Morientes még mindig (aki szvsz jobb)
3. menjen csak a Juvéba -
#259 mér süllyedne odáig?Vieri a világ egyik legjobb csatára,tankcsatárok közül ő a legjobb. -
#258 nem hiszem, hogy a real madrid madrid odáig süllyedne, hgoy leigazolná. menjen csak a juvéba -
forzajuve #257 tegnap pár olasz lapban, mára meg szinte mindenhol megemlítik -
#256 remélem nem :)
de nem értem az MTK tulajdonosa Magyaro. 5.leggazdagabb embere,és nem hajlandó embert venni a csapatba?Jövőre U19-es emberekkel fognk kiállní.
Amúgy a Fradinak a BL selejtezőért kap pénzt,hozzá még nem kevesett.Remélem Torghelle elmegy külföldre -
#255 majd a geráért kapott pénzből futja... -
#254 Persze. A semmi pénzből olyan jól gazdálkodik a fradi, hogy mindenkit meg tud venni. -
#253 igaz az hogy torghellét akarja a fradi? -
Rudee #252 Az Ajax megin vett egy fiatal belga játékost. Rachid Tiberkanine a neve. -
#251 ez hun van? -
forzajuve #250 a Bayern meg le akarja igazolni(??) a Parma kapusát Freyt (talán pont Kahn helyére) -
#249 ja
Matthäus Hungary-->Besiktas???
Matthäus Hungary-->Hungary??? -
forzajuve #248 Vieri Inter --> Real Madrid??? -
skristof #247 hazai híreket tud valaki? -
#246 nekem már csak a diplomaosztóra kell bemennem P
amúgy garayba jártam közipiskolába -
#245 ja igen. :D én erkélyen keresztül néztem,és ugy napot láttam csak.amúgy hova jársz suliba?ha még iskolás vagy -
#244 hát én kinéztem az ablakon és esett -
#243 nem esik,de nem értem hogy mit akarsz -
#242 gondolkozzál
sexárdon most esik az eső -
#241 Juventus are close to reaching an agreement with Inter Milan for centre-forward Christian Vieri.
The deal is expected to see Marco Di Vaio move to Inter, plus one other Juve player. Inter have asked for Lilian Thuram, though director general Luciano Moggi is offering Enzo Maresca.
The other stumbling block is Vieri's wages. The Italian is earning almost £6 million-a-year at Inter, with still two years left on his deal.
Juve have offered the 31 year-old a four-year contract worth £12 million.
Vieri is looking for a golden handshake from Inter to cushion the massive wage-cut and Juve are prepared to assist by offering the Nerazzurro Fabian Carini in exchange for the extra £1.4 million the striker is looking for.
While the haggling continues, those close to the deal insist it will happen - with an announcement made possibly as early as next week.
-
#240 -Lecce- A Pasquale üzlet (Ő kölcsön került Leccébe) keretében az Interhez került Cristian Ledesma. A 22 éves argentin közppályás azonban csak 2005/06-os szezontól csatlakozik a csapathoz. - Adta hírül a RAI TEXT. -
#239 miért?