18069
-
#16623 legalább felpezsdíti az életet a városban majd meg a bulikban :D -
#16622 Pozitívum, hogy legalább nem erősödtek, sőt... :D
Szerintem jobban jártak volna szakmailag, ha visszaviszik Carroll-t, mert ő legalább mutatja jelét más csapatokban, hogy tud focizni PL szinten, de ez a Balotelli annyi vizet nem zavart még egyetlen meccsén sem, hogy ha nem lennének heti szinten médiaszenzációs baromságai, amivel képes reflektorban maradni, akkor a világ már azt sem tudná, hogy létezett ilyen nevű játékos. -
karajjj #16621 egészségedre -
Monoton #16620 -
#16619 true story bro! nem is tudtam ki hiányzik az angol bajnokságból.. öröm lesz nézni.. (kár h nincs hányok smile..)
+pozitívum h már nem a Milánba kell néznem egy Lazio elleni meccsen, hanem egy szívből gyűlölt csirke csapatnál utálhatom :D -
#16618 Hát, ha kvalitásban nem is, intelligencia átlagban sikerült pótolni Suarezt. -
#16617 szívből jövő öröm... -
#16616 -
karajjj #16615 -
karajjj #16614 először én is, mondom wadafak? :D -
#16613 azt hittem Monaco mez :D -
Paranoia #16612 jóóóó áll az a piros neki -
karajjj #16610 -
#16610 Ooo monii:D -
#16609 :D:D:D:DD:
most már minden hülyeségére ez a kép lesz a válasz:D -
#16608 :DDDDDD ez kurvanagy! -
#16607 -
wright #16606 Hú,abból az anyagból kérek én is! -
#16605 miért is? -
#16604 nem, mert jön helyette Falcao;) -
#16603 "olasz" -
#16602 még pár ilyen elcseszett baromság és az araboknál fog focizni. Aztán meg a Vidiben. Vagy a Honvédban, mert olasz... -
#16601 elég rizikós vétel ez a Liverpool részéről,persze marketing fogásnak kitűnő leigazolni egy ilyen balhés fickót,az biztos hogy őt vagy utálják,vagy imádják,nála nincs közép állapot. A mezeit vinni fogják mint a cukrot,de nagy kérdés mennyire lesz hasznos a pályán is. Ha jó napja van,és van kedve focizni,akkor simán bennevan 20 gól a bajnokságban,mert ismeri a bajnokságot,a védőket,és a Cityben azért jól tolta. Ha meg folytatja a celebkarrierjét épitgetni,akkor pénzkidobás minden font érte -
#16600 Balo megérkezett az edzőközponthoz
-
#16599 Georgios Samaras
free agent -> West Brom
WBA Official -
#16598 Szerintem meg szimplán menekül Olaszországból. Most már nem fogják büntetni a szurkolókat meg a klubokat akármit kiabálnak a stadionba. Ő meg fél a rasszista szövegektől inkább elmenekül. -
#16597 Viccelsz? Az a pali egy nagy nulla.
Néha van egy két jól eltalált lövése, de erről hallasz? Nem, arról, hogy kiállították, megint balhézott, bohóckodott a twitteren, meg Istennek nézi magát. Pff -
#16596 Eduardo Vargas
Napoli -> QPR kölcsönbe
-
#16595 Csak azt nem értem, miért adja a Milan ilyen olcsón. Lehet, hogy balhés, de bizonyította, hogy PL-ben is tudja hozni azt az elég jó színvonalat, amit képvisel. Azért vitathatatlanul nagyon jó csatár. -
#16594 szücsy meg felköti magát -
Blum #16593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Balotelli megerkezett Liverpoolba:
-
#16592 Jonathan de Guzman
Villareal -> Napoli
-
karajjj #16591 trollfocin megtalálod a választ... -
#16590 Atyaég... :D
De ezt magyarázza már el valaki mi a f. jelent:D "Ha Bajner nem érdekel, akkor lipták nem fordulok." minél többször olvasom, annál értelmetlenebb:D -
#16589 No Bajner, No Party
"we have a new cult hero in English football. Balint Bajner - the Hungarian Bendtner" :DDD -
#16588 Leroy Fer
Norwich -> QPR
-
#16587 végre egy értelmes klubban véd a az Inter után. -
#16586 Federico Fernandez
Napoli -> Swansea
-
#16585 Julio Cesar
QPR -> Benfica
-
#16584 Leeds rament Adryanra
Erdekes lenne (FM bol ismert a srac:) )