18069
-
#4230 Mark Hughes > Manchester City -
#4229 ha tudnal angolul észlénykém látnád,h még ott is leírták,h hivatalos csak még nem írták alá, ennyi,de mára már igen egyébként.gondolkodj mielőtt oltani probalsz.pfff... -
#4228 innen azért ezt mutatom,mert ez magyar,nemtom ki tud angolul. spanyolul meg végképp... -
#4227 hmm,érdekes választás...:D -
#4226 huhhhuuu nasrii :O)))))))999999999999999999 -
#4225 már megerősítették.
Bár nem játékos, de edző
Sven-Göran Eriksson - Mexikó -
#4224 gondolom innen álmodta meg előre -.- -
#4223 Guillaume Beuzelin -> Coventry City
Kris Commons -> Derby
-
#4222 ezt honnan veszed ? sehol nem láttam még megerősítve -
#4221 Lehmann
Arsenal -> Stuttgart -
#4220 -
#4219 Sivok -> Besiktas :s -
#4218 Martin Caceres Villareal -> FC Barcelona €17m -
kretyás #4217 jó, de nálunk ez már tényekben is megmutatkozott!
Modricért mi tettünk elősör ajánlatot, amit el is fogadtak, aztán jött a spurs... és annyi szol mellettük h jövőre uefa-kupások lesznek szal...:S
Woodgate-nál télen szintén...
Dunne-nál dettó, mondjuk ő szerencsére visszautasitotta őket -
karajjj #4216 J. Mourinho --> Inter -
#4215 Igen én kicsit radikálisabban azt fogalmaztam meg,ahogy te viselkedsz; elfogultan a csapatod iránt,dehát ez nem baj,én is így lennék vele,de azt nem gondolom,hogy a spurs direkt mindenkit ugy vesz,h a NUFC-től nyúlja le az embereket:D egyébként én meg irigy vagyok,h Nasri-t az arsenal vette meg és nem a chelsea,dehát ez van,nem baj mi meg Van der Vaart-ot vesszük. -
kretyás #4213 igen, ilyen 12éves gondolkodásra gondoltam :D
amugy ezt eléggé cinikusan irtam mivel akivel minket szoba hoztak mostanság, azt egyből a tottenhammel is, és NUFC szurkoloként már egy kicsit tele lenne a tököd nekedis ezzel :D ennyi -
#4212 "a tottenham meg minden olyan játékost akar akit a Newcastlevel hoznak szóba..." ők meg biztos kevésbé értenek a focihoz,mint te és csak a te kedvenc csapatod ötleteit lesik el és gyorsan megveszik előlük a játékosokat,mert több pénzük van,de sötétek, mint az ágyúcső. Így érted? -
kretyás #4211 ennyi :P -
kretyás #4210 így van én nem értek a focihoz és csak magamtol kitalálok hülyeségeket... bocs mester tényleg -
#4209 jolvanna csak én ilyen csipkelődős vagyok korán reggel :) -
Csesza #4208 valószínű, hogy elírta, gondolom csak tudja, hogy-hogy kell írni hisz ö az 1etlen Newcastle és Lazio drukker itt az sg-n :D -
#4207 "Newcastlevel" ha így írod kiváncsi vagyok,hogy ejted... egyébként jo nagy hulyeseg amit írtál,mert ezt bármelyik csapatra lehetne mondani,hiszen mielőtt egy "kapósabb" játékost megvesz egy másik csapat addigra már vagy 5-6 klubbal, de komolyabban 2 vel biztosan szóba hozzák.Ez a csata,ennyi... -
#4206 aszonták Torrest is megeszik. -
kretyás #4205 Angliába megeszik :D -
#4204 Hélder Postiga
Porto -> Sporting
Nagyon nem becsülik meg ezt a játékost, pedig sztem jó pléja. -
#4203 azért ez így nem igaz......attól, hogy túl van sztárolva még jó játékos és még jobb is lehet akár..... :D -
kretyás #4202 Dos Santos csak egy CSÖPPET van tulsztárolva... a tottenham meg minden olyan játékost akar akit a Newcastlevel hoznak szóba... -
#4201 Hát Jenas középsőközéppályás, lennon jobb szélső(winger) dos santos pedig egy érdekes "egyed", bal lábas támadó középpályás/csatár, elvileg!a barcában,(ez rijkaard taktikája)a lábukkal ellentétes oldalon játszanak a támadók, messi is ugye jobb oldalról indul be mindig, és valami hasonló posztot játszott gio is.kiváncsi leszek spurs ben hol fog játszani,klasszikus csatár lesz-e.Tottenham lassan igazi riválisunk lesz!:) -
#4200 én már csak azt várom,h a milan ballottaval fiatalítson.. -
#4199 érdekes, hogy a 3 csapat, akiknek szurkolok, abból 2 erősen bekezdett az igazolásokba......azaz a Fio és a Spurs, míg a Real töketlenkedik...... -
#4198 nincs..... :D -
pinnacle #4197 hámmé DosSantos már évek óta ottvan?:D
-
#4196 akkor Dos Santost se írja oda-.- -
#4195 Modric most jött.....még nem lehet véleményt alkotni róla :D -
#4194 Modric? -
#4193 azé Malbranque v ha jó napot fog ki, akkor Jenas sem elhanyagolható....és idén közel sem Lennon volt a legjobb......inkább Malbranque -
#4192 hülye:DDd a 2 legjobbat említettem meg-.- -
#4191 hát mér...2 kpval tolják :DDDDDD -
#4190 :DDDDDDDDDDDdddd