18069
-
#4270 máshol is elírtad szóval te nekem ne magyarázz a helyesírásról thx.
fröcsögést abbahagyhatnád mert sok az off, TÉMA LEZÁRVA.
#4243 -
#4269 bocsánat, tudásról* -
#4268 Hát kedves Mátyás nálunk sem osztogatják ingyen,az is meglehet,h eltérnek a fogalmaink,h mikortól beszélunk tényleges tudástól,mindenesetre mi itt Budapesten olyat nem mondunk, hogy; "papírokjainkért" ahogy te fogalmaztál,de neked biztos van nyelvújításra felhatalamazó vizsgád is -
pinnacle #4267 Azért az is valami, hogy valaki ennyiszer kiégett és még mindig él és mozog:)
Valami kell benne lennie:D Talán Újpesten. Bár lefosom az NB1-et de akkoris:D -
kretyás #4266 Kabát annyiszor égett már ki mint egy rossz commodore 64es :|
-
pinnacle #4265 Kabát és Vaskó elég jó szerzemény. -
#4264 na, igyakartam, köszi a javitást :D -
Csesza #4263 Vukmir (Debrecen) -> Győr -
#4262 Gohér Gergő (Szolnok) -> Diosgyőr
Pintér Attila (Kaposvár) -> Győr
Dragan Vukmir (Győr) -> Debrecen
-
#4261 Nagy igazolások! ... :DDD -
#4260 Kabát Péter (Kärnten)
Simon Attila (Diósgyőr)
Kincses Péter (Vasas)
Lipták Zoltán (Southend)
Mohamed Remili (Szolnok)
Vaskó, Széki (külcsönből vissza)
-------> Újpest FC -
#4259 Dos Santos
Barca----->>Spurs
óóó jeeee :D -
#4258 mostanában sokszor volt kispados, meg elvettél tőlük a bajnoki címet is, meg hát kitudja lehet hogy váltani akart... -
kretyás #4257 AEKba kezdő volt nem? UEFA-ba meg asszem BL-be is nyomta... ezért nem értem
talán elment az önbizalma mint már jopár magyar játékosnak :D -
#4256 előző szezonban 10. volt a genk :| szoval nemtudom, több játéklehetőség, magasabb fizetés talán.... -
#4255 -
kretyás #4254 és miért jó ez neki? :\ -
Csesza #4253 tudtam, hogy sokat fognak adni érte, de ennyit :O -
#4252 én 1,5 millió eurót olvastam vmeik oldalon -
Csesza #4251 mennyibe lett végül? -
#4250 Tőzsér - Genk -
#4249 Tyű de kemény csávók járkálnak errefelé:O
Sötét sikátorba kerülni:S:D -
#4248 akkor ő valószínűleg vette.
én spec. nem ismerek ilyen embert, mi itt vidéken általában megdolgozunk a papírokjainkért és eredményeinkért. -
#4247 Jólvan kedves kultúrált barátom:DHa szabad mielőtt még lezárnád a témát,hozzáteszem,hogy én is pontosan,egy olyan hírt linkeltem be amelyben szerepelt,h Június 4-én vált hivatalossá,pontosabban publikussá a hivatalos transzfer.(még halkan annyit,h egy kozépfokú angol nyelvvizsga nem jelent biztos nyelvtudást,hidd el,mert van olyan csoporttársam aki megmutatta a nyelvvizsga papírját és egy szót se tud szólni angolul,ez persze nem biztos,h vonatkozik rád,ezzel nem rád utalok, csak annyit jelent,h ezzel nem lehet alátámasztani,h van-e vkinek tudása vagy sem.) -
#4246 Jogos -
#4245 ha jól látom TEGNAP lett official a Caceres ügy..
link
téma lezárva. -
#4244 :DDdd -
#4243 na elmész te a picsába (röviden tömören) -
#4242 Hehe röhejes vagy,mi az,hogy honnan engedem meg magamnak ezt a hangnemet veled szemben? Miért ki a f*szom vagy te? csak egy idióta,aki unalmában pofázik,és úgy bírál másokat,hogy utána sem néz,h amit állít annak van-e alapja. Ha ezt állítod : "NEMérdekelt a cikk és NEM olvastam el" akkor milyen alapon írod ezt flegmán: "gondolom innen álmodta meg előre -.-"<-ha már itt tartunk te erre honnan vetted a bátorságot? -
#4241 akkor elnézést kérek tőle, nem volt szándékomban lekezelő lenni vele szemben (ez gyakorlatilag neki ment) -
pinnacle #4240 lekezelő stílusba irtad, szal a reakciója helytelen de jogos.
-
#4239 szerintem nem fog már Milan mezben játszani :( -
#4238 épp azért megy el, hogy játszon, ... mindenkinek jobb így, aztán amikor visszatér újra bizonyíthat, ez nem elherdálás -
#4237 helohelo, ezt a hangnemet honnan is engedted meg magadnak velem szemben?
először is tisztázzuk le hogy NEMérdekelt a cikk és NEM olvastam el, CSAK BELINKELTEM.
angolból pedig van nyelvvizsgám, szóval ezt a témát se feszegessük.
következőleg nézd meg jobban milyen stílusban írtam a kommentáromat (segítek: semmi vérlázító és oltás nem volt benne), és válogasd meg a szavaidat mielőtt megint nekem rohansz -
#4236 A Caenes az Gouffran:) -
#4235 Nah,ezt a jó játékost is elherdálják... -
#4234 milanos -
#4233 a caen-es vagy a milanos ? :) -
#4232 Gourcuff -> Bordeaux (kölcsönbe) -
#4231 caceres 16.5 euroert ment barca-ba pontosabban és 4 évre írt alá