Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
TONI ELMEGY 😄Ddddddd
hát kajak besz..nék .ddd
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
merre olvastad ezt a pletykát? mert a Palermo hompédszén nem láttam ?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Rodrigo Palacio: Boca -> Marseille
Marouane Chamakh: Bordeaux -> Marseille
Olivier Kapo: Juventus -> Monaco
Romeo Castelen: Feyenoord -> Monaco
Vikash Dhorasoo: Milan AC -> Paris SG
Christian Abbiati a nyáron minden bizonnyal elhagyja majd az AC Milant, és nagy valószínûséggel a Palermo játékosa lesz.
Who? - Milan Baros
Where is he? - Liverpool
Who is he linked with? - Palermo
Unhappy Liverpool striker Milan Baros is being closely watched by Italian side Palermo after his reported bust-up with Rafa Benitez at last weekend's Carling Cup final: "We will monitor the situation," said Palermo president Maurizio Zamparini. "When a player of this quality becomes available, we will of course be interested. There has been no contact but should the situation remain the same, then we will contact Liverpool." Baros denied last week that he wants to leave Anfield, with Benitez saying: "It's true he was not happy because he was not playing, but we don't have any problem with Milan. There's been a lot of talking but the most important thing is to work hard. I've spoken to Milan. He knows he scored a lot of goals before his injury problem, but since then he's needed goals. He needs to be focused on the game and playing well. By working hard and showing his best, the goals will come. When a player doesn't play it's because another team mates is needed. I'm sure he understands now that the most important thing is the team because the better the side plays, the more he will score goals in future."
láttad azt a Marca címlapot ahol Emerson egy Madrid meg egy Juve mezt fog? érdekes...😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ráérnek, még nagyon fiatal.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
sztem a cselziért ugyse hagyja ott a barcát!!!!!!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
http://www.transfermarkt.de
mindenre van okosság:d
bekemrõl mindenki tutta hoty elmety, max az ázsiai mezeladók nem....
A Galatasaray Malouda-t venné meg a Lyontól.
A Roma és a Charlton is a Valencia középpályásáért, Corradiért hajt.
A Fenerbache Berlinbõl igazolna, célpont a brazil Marcelinho.
Shabani Nonda
(Monaco)
Tore Andre Flo
(Siena)
Edu
(Arsenal)
Boudewijn Zenden
(Middlesbrough)
Mark van Bommel
(PSV Eindhoven)
Dietmar Hamann
(Liverpool)
Olivier Bernard
(Southampton)
Joos Valgaeren
(Celtic)
Robert Kovac
(Bayern Munchen)
Jackie McNamara
(Celtic)
Roy Carroll
(Manchester United)
Substitutes
GK - Ian Walker (Leicester City)
RB - Paul Stalteri (SV Werder Bremen)
LB - Gary Naysmith (Everton)
CD - Sammy Kuffour (Bayern Munchen)
CD - Traianos Dellas (AS Roma)
CD - Nils-Eric Johansson (Blackburn Rovers)
CD/M - Igor Biscan (Liverpool)
DM - Neil Lennon (Celtic)
MF - Wilson Oruma (Sochaux)
LM - Patrik Berger (Portsmouth)
AM - Leon Osman (Everton)
AM - Johann Vogel (PSV)
LW - Ze Roberto (Bayern Munchen)
WG - Vladimir Smicer (Liverpool)
ST - Benjamin Auer (FSV Mainz 05)
ST - Patrick Kluivert (Newcastle United)
ST - Marcio Amoroso (Malaga)
mert én nagyon kiváncsi vagyok ám 😄
A hír folytatása: ITT (Englishfootball Online)
www.englishfootball.hu - CSAK ANGOL FOCI!
A 24 éves, gólerõs baszk hátvéd négy évre kerül a londoniakhoz, heti fizetése 60 ezer font lesz. A fejjel és lábbal is veszélyes spanyol válogatott futballistáért 12 milliót fizet a Chelsea.
Néhány héttel ezelõtt a brit sajtó napokon át foglalkozott azzal, hogy a Chelsea a szabályokkal ellentétben elõször Cole-t kereste meg, s nem az Arsenalt. A szövetség vizsgálatot is indított, a döntésre még várni kell.
Forrás:
http://englishfootball.srv.hu
www.englishfootball.hu - CSAK ANGOL FOCI!
A Plymouth ennyi pénzt nem tudna kifizetni, ezért a szurkolók gyûjtésbe kezdtek hogy megsegítsék a másodosztályú csapatot <#eljen>#eljen><#worship>#worship>