18069
-
#4552 Jah, már az is ritka, hogy angol nem Angliában nyomja :c -
#4551 ja Ince volt legutóbb, 2 évet lehúzott. -
Csesza #4550 nem az lesz az érdekes, hogy egy angol az Interben, hanem az, hogy egy angol a Serie A-ban :) -
pinnacle #4549 Háát milyen érdekes, mikor olasz van az Interbe -
#4548 Érdekes lesz egy angol az Interben... :o
Paul Ince volt ott azt tudom, de azóta nem nagyon volt ott angol... :d -
#4547 Lampardot már france footbal is lehozta, Quaresmát tutto, és bola című portugál lap, elvileg jövő hétre várható hivatalos bejelentés. -
#4546 te valami belsős lehetsz az internél :) -
#4545 mondtam ne kérdezzetek :D -
#4544 megálmodtad,ufficsálé forrás?.P -
#4543 quaresma lampard -> inter
ne kérdezzetek -
#4542 szegény Thuram :||| -
#4541 Végre egy jó kapus :P -
karajjj #4540 láttam még asszem az inter ellen, nemrossz a gyerek -
#4539 Jó 53 meccsen 30 gólt lőtt a CSZKA-ban, szal... Biztos jó gyerek, brazil válogatott (bár ez most sokat nem oszt, nem szoroz... :c), én még nem láttam játszani. -
#4538 Gomes
PSV-Tottenham
Már csak az orvosi vizsgálat van hátra -
pinnacle #4537 ennyire:d
fm-be legalábbis -
#4536 :|
azér ez nem gyengén túlzás, bár angolok midnnekiért túl sokat adnak, osz közbe felét ha megérik... -
kretyás #4535 Jo ára 19 millió font.. ennyire jó lenne? :D -
#4534 denyomi:S -
Zséé #4533 Elmander
-
pinnacle #4532 nah 2 jó pléja 2 fostalicska csapatba:S:SS::S -
kretyás #4531 Jo
CSZKA-> Manchester City
Johan Elmander
Touluse->Bolton -
pinnacle #4530 ohhfaszonm:S
Még jó, hogy megtalálták és nem egy meccs közbe hunyt volna el.
-
karajjj #4529 :| -
#4528 Lilian Thuram szörnyű évet tudhat eddig maga mögött: egész tavasszal szenvedett klubjában, a Barcelonában, a francia válogatottal nem jutott tovább csoportjából az Európa-bajnokságon, majd amikor a katalánok ingyen elengedték őt a PSG-hez, az orvosi vizsgálat sokkoló eredménnyel zárult.
A Barcelona elengedte Lilian Thuramot a Paris Saint-Germain együtteséhez, de a kötelező orvosi vizsgálaton kiderítették a párizsi doktorok, hogy nincs minden rendben a labdarúgó szívével.
A 36 esztendős Thuram 17 esztendeje profi labdarúgó, most a PSG-vel egyéves szerződést írt volna alá, ám erre így már aligha kerül sor.
A védőlegenda karrierje így kurtán-furcsán fejeződhet be, de jelenleg kisebb gondja is nagyobb ennél az Európa-bajnoki rekordernek.
„Azért tartom ezt a sajtótájékoztatót, hogy bejelentsem: mégsem írok alá a PSG-hez, mert az orvosok rendellenességet találtak a szívemben – döbbentette meg az újságírókat Párizsban Thuram. – Úgy néz ki, ez ugyanaz a betegség, amelyben a bátyám – kosárlabdázás közben – elhunyt.”
A legendás hátvéd legkorábban egy hónap múlva tud majd érdemben nyilatkozni arról, hogy folytathatja-e pályafutását.
(nso) -
#4527 nem -
Monoton #4526 PSG kiesett az első osztályból? -
#4525 C. Bacanegra(Fulham) - Rennes -
#4524 #4509. -
#4523 Thuram ---> PSG -
#4522 jóvan matyikám lökd a hülyeséged:AAAA :D -
#4521 na, ezt is beszoptuk :||||| -
#4520 hát ez alap -
#4519 :( -
#4518 Tudjuk az Inter bajnok lesz :) -
#4517 max nektek :DDDDDDD -
#4516 ejjpazzeg Fio kemény dió lesz jövőre:OOO -
#4515 Dossena(Udinese) --> Liverpool -
Monoton #4514 A perui 12 millió euróért váltott klubot, szerződése 5 évre fog szólni - ismerte el a megállapodás tényét Pietro Lo Monaco, a Catania ügyintézője. /AS/ -
#4513 Mesto--->Genoa közös tulajdon.