Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Szabics will nach Köln
In einem ähnlichen Bereich soll die Transfersumme bei Szabics liegen. Für den 24-Jährigen ist indes klar: "Ich will nach Köln. Ich rechne mir beim FC gute Chancen aus. Der Klub hat ein großes Potenzial", sagte Szabics dem "Express"."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Üzenetek száma:216
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
„Igen. Jankulovski a Milan játékosa,” – nyilatkozta Pozzo.
Már tavasszal felmerült az átigazolás, de csak ma vált hivatalossá. A 28 éves középpályás 2009 Júniusáig írt alá a piros-feketékhez.
Rövid idõn belül Jankulovski már a második játékos, aki a Milanban folytatja pályafutását. Az olasz óriásklub múlt héten jelentette be, hogy megszerezték a PSV svájci válogatott középpályását, Johan Vogelt.
Forrás: goal.com
Marek Jankulovski:
Születési hely: Ostrava
Születési idõ: 1977.05.09
Magasság: 184 cm
Testsúly: 74 kg
Nemzetiség: Cseh
Poszt: Középpályás
Élvonalbeli mérkõzések/gólok: 142/23
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
ennyivel tartoznak az õsöknek. meg maguknak.
kalou kényszercsatár volt auxerreben. párizsban van elég csatár, balszélen van rothen, kalou meg jó lesz jobbra SZVSZ
2005. május 23. 16:01:47 nyomtatási kép
A Porto brazil válogatott csatárát, Luis Fabianót nézte ki magának a Sevilla együttese. A tavaly nyáron a portugál csapathoz érkezett támadóért ugyan hazájából is érdeklõdnek, ám a portugálok 3 millió eurót kérnek érte, amely miatt a gyenge anyagi helyzetben lévõ brazil csapatok kiesnek a versenybõl.
A Sevilla ugyanakkor hajlandó kivásárolni Luis Fabianót jelenlegi szerzdésébõl, aki így újra válogatott csapattársa, Julio Baptista mellett játszhatna. Luis Fabiano 2000-ben ugrott át elõször Európába, ám akkor a Stade Rennais csapatában nem aratott különösebb sikert. Ezt követõen visszatért hazájába, ahol a Sao Paulo mezében 29 mérkõzés alatt 18 találatot szerzett, és 2002 után 2003-ban is a góllövõlista élén végzett. A 24 éves játékost ezt követõen vásárolta meg a Bl-gyõztes Porto gárdája 1,8 millió euróért.
A téli futballista anyukák elrablási sorozatából Luis Fabiano sem maradhatott ki, édesanyját 61 napi fogság után a múlt héten szabadította ki a rendõrség sértetlenül. A brazil játékost nagyon megviselték az események, emiatt egyelõre nem is foglalkozik még az átigazolásával.
2005. május 27. 17:30:21 nyomtatási kép
Bár sokáig lehetetlennek tûnt Javier Saviola visszatérése az FC Barcelonába, valamelyest változott az argentin helyzete, mivel sor kerülhet a szerzõdése módosítására, mely alapvetõ feltétele a folytatásnak.
Saviola tavaly nyáron került kölcsönbe a Monacóhoz, és sokan már-már lemondtak arról, hogy még egyszer Barcelona mezben látják, hiszen a katalán klub nem nagyon gondolkozott a csatár visszahívásán. Természetesen most sincs garancia a támadó barcelonai jövõjére, de mindenképpen javult valamelyest a helyzete. A klubhoz közel állok tudni vélik, hogy a Barca csak akkor hajlandó rehabilitálni Saviolát, ha õ beleegyezik a fizetése jelentõs csökkentésébe. Kérdés, hogy mennyire lesz engedékeny a játékos, de mindenképpen jó jel, hogy immár nyitott a tárgyalásokra.
A korábbi közönségkedvenc elsõszámú célja hogy ismét a Barcában szerepelhessen, s úgy tûnik ezért hajlandó áldozatot is hozni, bár a tárgyalások még nem kezdõdtek el. Mindenesetre ha a felek egyezségre jutnak, akkor már csak Frank Rijkaardon múlik, hogy az uniós útlevéllel már rendelkezõ csatárt alkalmazza-e jövõre.
forrás: eurobarca.hu
· Bierofka Stuttgartba szerzõdött
2005. május 27. 22:00:48 nyomtatási kép
Stuttgartba szerzõdött a Bayer Leverekusen középpályása, Daniel Bierofka. A gyógyszergyári alakulatnál három évet lehúzó, 26 éves játékos ugyanannyi idõre kötelezte el magát a svábokhoz. Az egykori válogatott futballista gyenge szezont tud maga mögött, hiszen mindössze 16 alkalommal, csereként jutott lehetõséghez a piros-feketék színeiben.
Bierofka immáron a harmadik új szerzemény a Gottlieb Daimer-stadionban, korábban Ludovic Magnin és Thomas Hitzlsperger írt alá a Szabics Imrét is foglalkoztató alakulathoz.
forrás: sportforum.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)
2005 máj. 24 15:18 - Forrás: sportforum.hu
A Stuttgart fehérorosz válogatott középpályását, Alekszander Hlebet nézte ki magának Arséne Wenger, az Arsenal trénere. Az FA-kupa gyõztes londoni gárda a nyáron távozó brazil, Edu helyére vinné a Stuttgart játékosát. A 24 éves minszki születésû középpályásért a hírek szerint hét millió eurót kér a Stuttgart.
Hleb, aki 2000-ben érkezett a német együtteshez így nyilatkozott az esetleges ajánlatokról: "Igen, van néhány csapat, amelyik érdeklõdik irántam. Én úgy tudom, a Milan, a Real Madrid, a Barcelona és az Arsenal tartozik ezek közé. Úgy hallottam az ügynökömtõl, hogy ezek közül az Arsenal akar a leginkább megvenni. Most egyelõre várok, majd kiderül, mi lesz."
2005 máj. 25 13:21 - Forrás: sportforum.hu
A 27 éves elefántcsontparti csatárra, Bonaventure Kalou-ra vetett szemet a Paris SG csapata. Kalou jelenleg a szintén a Ligue 1-ben szereplõ Auxerre csapatát erõsíti, ám szerzõdése a nyáron lejár. Ezt használná ki a párizsi csapat, amely személyében egy jó támadóra tenne szert.
Kalou-nak nagy érdemei vannak abban, hogy az Auxerre jó eséllyel indul az utolsó forduló elõtt az UEFA-kupa indulást jelentõ helyek egyikéért. A 2003-ban a holland Feyenoordtól érkezett csatár ugyanis 30 bajnoki mérkõzésén nyolc gólt ért el. Az átigazolással ugyanakkor még várni kell egy darabig, hiszen az Auxerre a Francia Kupa fináléjában szerepel június 4-én, ahol a másodosztályú Sedan lesz az ellenfél.
2005.05.25 09:52
Sam Allardyce, az angol Bolton trénere megerõsítette, hogy tárgyalásokat folytatnak az AS Roma csapatával a francia válogatott Olivier Dacourt átigazolása ügyében. A korábbi leedsi játékos a múlt héten jelezte, a nyáron távozna az olasz fõvárosból, ahol idén nem igazán jöttek az eredmények. Ráadásul a francia játékos...
szarok be menten....ennek valami kell hogy legyen a hátterében
mivelhogy a lélegzetem állt el az imént...