Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bl-be be se jutottak,uefa kupába ugyancsak blama plusz nem lettek bajnokok!Hát ez siker egy Ajaxnak!
Elötte milyen sikerei is voltak edzõ ként???
Ha megmagyarázod,beszélhetünk róla ki mennyit ért a focihoz!😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Tottenham -> Birmingham
Ernesto Farias
Toluca -> Porto
Dennis Rommedahl
Charlton -> Ajax
Steven Pienaar
Dortmund -> Everton (kölcsön)
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
rasszizmus,delbanplzthx
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Athletic Bilbao -> Ajax <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ivan Helguera Real Madrid-> Valencia
Shakhtar Donetsk -> Real Zaragoza

Carrizo 23éves kapus, nézzél meg pár klipet youtubon rola aztán flegmázhacc kedvedre :}
RIVER PLATE--> S.S. LAZIO
West Ham United -> Aston Villa

az oldal szerint 7,5-ért vettétek,de hát szokott ez az oldal érdekes dolgokat írni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a másik oldalon az "ablöse" résznél viszont 7.5-t