18069
-
#6403 Ross Turnbull
M'Boro - Chelsea FC
free -
#6402 Nem is írtam azt hogy mindenki ultra, csak azt hogy a nagy része az, kb 80-90% a kanyarnak olaszban tuti, mert a bérletvásárláskor az ultra csoportok kapják meg először a jegyeket, aztán a fentmaradót viheti aki akarja de általában nagyon kevés marad fent, jegyet pedig nem lehet venni csak feketén, így nagyon kevés azoknak a száma a kanyarban akik nem ultrák, ez nagyjából mindenhol így van, de az olaszoknál biztos, többi országot már nem vágom annyira. -
#6401 valamilyen szinten igaza van hunbassernek,mert max azért nevezhetjük az összeset ultrának mert szurkolnak,de nem mindegyik ultracsoport tagja, sőt.ha kimész,szurkolsz a kanyarban attól még nem leszel ultra -
#6400 Rosszul tudod akkor, elég jártás vagyok ebben a dologban, van pár ismerősöm is.. De a kanyar nagy részét kb a 80-90% ultrák alkotják, azt nem írtam hogy mindenki amugy, páran bejutnak oda feketén mert ugy lehet venni oda jegyet, de hivatalosan a jegypénztáraknál nem lehet. Eredtileg a 60-as 70-es években azért lett az ultrák törzshelye a kanyar mert oda volt a legolcsóbb a jegy ebben iagazad van, és azóta az is a törzshelyük, és odakapják a bérletüket is. Az Internek pl a Curva Nord 17 ezer férőhelyes ugy kb, és kb 15 ezer ultrája van az Internek, de lehet kicsivel több is.. Szal nem azt mondom hogy mindneki ultra ott, de a nagy része igen, kb 80-90% mint írtam. Ezt amugy csak azért írtam mert pinaccle ahoz hasonlította a hangulatot hogy hol több a néző, az nem jelenti azt hogy vhol több a néző akkor már a hangulat is jobb, mert kb a nézők fele nem szurkol, általában csak az ultrák akik folyamatosan, bár a törököknél ennek ellenére biztos jobb a hangulat mint a franciáknál mert azok fanatikus őrültek. :D Na ennyi voltam. -
#6399 én meg pont úgy tudom,hogy azért járnak oda az ultrák,mert oda a legolcsóbb a jegy... haverom is volt kint tavaly fiorentina meccsen,csak kanyarba kapott jegyet,meg oda is a legolcsóbb.olaszországban is egyébként csak pár ezres ultracsoportok vannak,nehogy azt hidd már,hogy aki a kanyarban van,az mindenki ultra... :D -
#6398 A kanyar nagy részeét ultrák alkotják mindenhol, nagyon kevés azok közül aki nem ultra, oda alapból csak bérletesek mehetnek be, akik odavették a bértletüket, olaszországban pl a kanyarba nem is lehet jegyet kapni, max feketén juthatsz be nehezen.. -
#6397 azért ne vicceskedjünk 10-20 ezer ultra... :D akiket látsz meccseken mert ott vannak a kanyarban,abból csak pár ezer az ultra,a többi meg velük szurkol,de attól ők még nem ultrák. -
#6396 Az hogy mennyi a nézőszám teljesen mindegy, mert az ultrák csinálják a hangulatot és ők szurkolnak, azok meg vannak kb 10-20 ezren. Többi csak sima mezei néző akik csak azért járnak ki hogy megnézzék a meccseket, ez így van mindenhol, kivéve a briteknél mert ott nincsenek ultrák. -
#6395 Törököket nagyon senkihez se hasonlítanám :D -
Rudee #6394 Törökök meg szó szerint szétszedik -
pinnacle #6393 jah, mennyi is az átlagnézőszám? :)
lyonnak idén 37394
a legmagasabb a marseillenek van.
Nem azt mondom, h. nem jó, mert én is szeretem a francia focit, csakhogy azért hangulatilag más mint Töröko. főleg a Gala. -
karajjj #6392 lol, azok a franciák olyan hangulatot csinálnak, hogy néha már a stadiont is majd szét szedik... :D -
#6391 igen,a +6 millió miatt. ja vagy te zsebből ki tudnád pengetni? úgy beszélsz most,mintha 50 ft-ról lenne szó. -
pinnacle #6390 Semmivel se nagyobb a esélye egy jobb kupaszereplésre a Lyonnal, mint a Galaval. Sőt, most h. Benzema elment még a Galaval van nagyobb esélye.
Ezenkivül mégis jobb érzés lehet több tízezer fanatikus elött játszani, mint pár tízezer csöndes francia mellett.
-
Monoton #6389 Keita
Ennyire sok pénz van Törökországban, vagy "új" kihívások? Sok játékos választja mostanában a török ligát. -
#6388 Abdulkader Keita
Lyon -> Galatasaray
Manuel Coppola
Siena -> Parma
Kostas Katsouranis
Benfica -> Panathinaikos -
#6387 jah amiatt a +6 miatt nem éri meg?:D ez nevetséges. -
Rudee #6386 Juanito
Betis -> Atlético Madrid
ingyen
további spanyol igazolások -
#6385 isten ments -
#6384 úgysincs annyi pénzük:) -
#6383 Már rég köztudott hogy nem fogják leigazolni, maga Laporta és Moratti erősítette meg, hogy tárgyaltak de végül ugy döntöttek hogy Etoo és Ibra is marad a helyén mert mindkét csapatnak ez a legjobb. -
#6382 A barca is érdeklődik utána, nyugi :D -
#6381 Hála az égnek. Akkor Ibra is marad:) -
#6380 baze, hirtelen azt hittem edgar davids xD -
Rudee #6379 Jövőbeli záradék, mint anno van Nistelrooynál is volt. -
#6378 +6 millió? ez most hogy? :D 35-ről volt szó,akkor most mi ez a +6? :S ez így már nem éri meg... -
#6377 Benzema
Lyon -> Real Madrid
35+6 millió -
#6376 :DDddddd -
#6375 gondolom megnézték a sarkalós videót a jutúbon:D -
karajjj #6374 baze -
paly90 #6373 David Edgar
Newcastle -> Burnley -
#6372 Hercegfalvi Z.
Honvéd => Kansas City (kölcsönbe)
-
#6371 nagy előrelépés.. -