Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
butaság, nem kell nekik eladni a zsenit 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mert ha C. ROnit is el kell adni, akkor már ARshavint is😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nemértem egyáltalán, hogy miért lenne kötelezõ eladni<#rolleyes>
A Zenitnek nem kell a pénz! Van ott dögivel, 20 millióval több vagy kevesebb az nem számít! Arshavint meg jelenleg nem tudnák pótolni. Errõl ennyit😊 Nem minden csapatnak van 900 misis tartozása

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Miért kéne eladniuk?

Cabell
Annyira szánalmas a zenit, 20 millióért lazán el kéne adniuk Arshavint...szerencsétlen kis törpe orosz meg ott siránkozik, és már 220 klubról elmondta, hogya az az "álma", csak, hogy vegye már meg valaki...szerencsétlennek a végén már a Sunderlandbe kell elvágyódnia, mert a nyomorék csapata nem hajlandó eladni...olyan szinten túl lett sztárolva azért, mert lefutotta párszor Boulahruzt hogy az valami hihetetlen...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

teljesen hülyeség ezen vitatkozni, hogy melyik bajnokságban adnak többet a játékosokért, mindenhol vannak kirívó esetek

kraawz
És akkor Dos Santos nem volt 10M euro, Modric meg 20 felett. Van itt millió ilyen apróság.. Vagy hogy Coupet 1.5M euro..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zaki
Jövõre lejárt volna a szerzõdése, azért volt ennyi.

sygmaBlueJersey
VdV-t mondjuk tényleg bagóért veszik:S sokkal többet ér 12-13 m euronál, ha már Nasri 20 at ért vagy sorolhatnám

Oziris666
Jah,végül is a Reál is fillérekért vette tavaly Pepét😄
Meg a Barca is fillérekért vette Militot , meg idén is Cácerest😄

csak az a baj h megint elõbb irtál mint gondoltad volna végig... 😄 pont egy kivétel ez a transzfer arra amit irtál azért :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ForzaInter
jó, ezt majd ha akarod megvitatjuk máshol, nicns kedvem belemenni most ebbe, meg amugy is off.

hogy legyen vmi on is:

Basinas--->Aek Athen
Muslimovic--->Paok
F.Quiroga--->River Plate:|
Bajramovic--->Eintracht

Yo, Bitch!

sygmaBlueJersey
én értem csak nem igaz

ForzaInter
nem Coloccinire értettem, de mindegy...

Yo, Bitch!

limperatore
tudod hogy angolok, egy noname pléjerért is kétszer annyit adnak mint átlag...

tanuljunk meg értelmezni 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

sygmaBlueJersey
"noname pléjerért" ez azért minõsíti a játéktudását nem? <#awink>

ForzaInter
de szar nekem:c, nem tetszenek tények, elnézést, nem azt vitattom hogy Coloccini jó védõ-e vagy nem, ha nem azt írtam hogy angolok általában mindenkiért többet adnak mint olaszok vagy spanyolok... ha ezzel a szivedbe tapostam akkor sorry:c

Yo, Bitch!

limperatore
vegye a be a

jovan 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

😄ASdasdsadasdasdas

limperatore
lehet el kéne egy ilyen védõ palermoba is, nehogy az Ibra-Adriano-Balotelli 3-as sokszor vegye a be a kaput ;p

limperatore
te meg seggszõr, na melyik a rosszabb?

évek óta az argentin válogatott alapembere talán?

te tényleg segg vagy már rájöttem

5w0rdf15h
hosszú...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hát igen... nem értheti mindenki XD
mind1, fm szleng 😄ASdasdsa

sygmaBlueJersey
ez mit jelent?<#confused>

hát elég lassan, vele együtt már kemény 2en vannak

😄Sdasdasdas

gabber_saviola
énis téged, igen 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy <#smile>

5w0rdf15h
eh 😄 kocka 😛

miki36
170.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDD

Yo, Bitch!

gabber_saviola
lenne kedves megnézné nekem valaki, hogy tényleg-e. kösziköszi

gabber_saviola
ránézésre is kb. 160-165 pa-s lehet.

5w0rdf15h
nemgyengén jó fogás

REAL MADRID

ForzaInter
tudod hogy angolok, egy noname pléjerért is kétszer annyit adnak mint átlag...

Yo, Bitch!

gabber_saviola
mi a 11 milla ebben a srácban?

kraawz
<#eljen><#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabricio Coloccini

Depor-> Newcastle 11,5millio euro, holnap orvosi 😛

ForzaInter
hát azért Muntari,Mancini kettõs nagy fogás, Radoi meg 7 számú védõnek jött, mert 6 középsõ védõbõl rajtra max 3 lesz egészséges Radoial együtt:\

Yo, Bitch!

zaki
Radoi a Steauaból jött... :d

sygmaBlueJersey
<#nevetes1> Heeheee, tényleg elég sok stoplinélküli fog rohangálni ott😊
Nem értem mi van Mourinho-val,régen tudott igazolni:o

5w0rdf15h
kicserélõdik a brazil-argentin játékosállomány románra :c

ForzaInter
fú már csak Nicolica hiányzik, és itt az egész szõröstalpú brigád:SD

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Mirel Radoi: Shaktar -> Internazionale (kölcsön)

sygmaBlueJersey
nájszoo