18069
-
Monoton #7736 Hehe ránéztem a Fener honlapjára, és mit látok :)
http://www.fenerbahce.org/eng/detay.asp?ContentID=2406 -
#7735 Meg ugye Stoch is odament ugyh a helye se tuti a kezdőben:P -
#7734 huszti 2.0 -
#7733 hááát igaz igaz mostanában ritka..
ha ezzel be fog fürödni, akkor csak az ő hibája, és elszállt.
amúgy meg lehet,h nem is lesz semmilyen töröktranszfer. -
#7732 Tud valaki mondani egy játékost aki mostanság a török bajnokságból igazolt mondjuk egy angol,olasz,német,spanyol csapatba?Inkább ezekből szoktak a törökbe igazolni... -
#7731 Jah hát belemagyarázhatunk sokmindent de ez akkor sem egy nagy előrelépés...
Egyértelműen csak a pénzért megy ennyi ezen nincs mit szépíteni!
-
#7730 És a Fener-re minden nagy csapat figyel, szóval nincs garancia rá,h ott is marad. -
#7729 A holland bajnokság jó kinevelő, de a holland csapatoknak nem sok esélyük van nemzetközi szintéren.
Ha csak ezt nézzük a fenerrel többet érhet el. -
#7728 előre nem lépett, de hátra sem:D
kb egyszint a 2 csapat és bajnokság, ha van is különbség az kicsi, sport tv elkezdheti adni török bajnokikat:D Dzsudzsák, Quaresma micsoda szélsők:D -
#7727 Jobban örültem volna ha egy német klubb tesz neki ajánlatot.
Amúgy meg török bajnokság nem rossz és a Fenerse egy gyenge csapat.
-
#7726 tökmindegy, beszürkül majd. Úgyhogy pypy Dzsudzsi -
#7725 két betű a lényeg: BL -
#7724 Nagyon nem lesz szem előtt.Ennyit a pályafutásáról. -
#7723 Foci24.com
Órákon belül a Fenerbahce játékosa lehet Dzsudzsák Balázs! A korábbi nyilatkozatok és folyamatos, már-már magyaros mellébeszélések ellenére négy éves szerződést fog kötni az isztambuli klubbal válogatott középpályásunk. A holland PSV Eindhoven játékosáért 7 millió eurót fizetnek a törökök, míg Dzsudzsi 2,5 milliót kap majd egy évre!
Török sajtóforrások szerint Dzsudzsák Balázs a Fenerbahce játékosa lett! Válogatott középpályásunkat 7 millió euró ellenében igazolta le a holland PSV-től az isztambuli együttes. Jelentések szerint a középpályás éves szinten 2,5 millió eurót fog keresni! -
#7722 örök tehetség,de max francia szinten fog befutni nagy karriert szerintem,az ára is erről árulkodik -
#7721 aham! [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1081172087&no=7667]#7667[/url] -
Roy4l #7720 Jimmy Briand
Stade Rennes - O.Lyon
7M € 4évre -
#7719 jah. megvették egy rúd kolbászért -.- -
#7718 a kashima megharcolt minden centért :D -
#7717 de jelen helyzetben értéke nem vetekedhetaz olajéval...úgyhogy továbbra is ott fognak levezetni a sztárok...:D -
#7716 1.3 euro? :D:D:D -
#7715 de abból jóval több a kelleténél jelenleg.. -
#7714 növelni akarják a színvonalt......itthon se ártana....csakhogy ott olaj van...nekünk meg csak vizünk.... -
#7713 Alain Perrin (edző)
-> Al Khor (Qatar)
Mire készülnek Katarban? A nyári átigazolásokból kitűnik, hogy nem szaroznak. 10 éven belül a világ 10 legjobb bajnoksága közé akarnak kerülni? :)
Luiz Felipe Scolari
-> Palmeiras -
#7712 Atsuto Uchida (Jap,22y)
Kashima Antlers -> Schalke (1,3€ - 3 évre)
-
#7711 Daniel Niculae
Auxerre -> Monaco
-
#7710 sok mindent lehet lőre tudni...én például előre tudom, hogy mindjárt kimegyek a konyhába piáé.... -
#7709 Köszi hedonist.
Am írtam volna a mi székhelyünkre csak az kicsit ki van halva sajnos. -
#7708 uristen már megint majmolsz?:s állj már le -
#7707 semmit sem lehet elore tudni, de meglehet,h atigazol hozzank, minden csak akkor 100%, ha mar a mezunkben futkarozik. -
#7706 Hello
Az egyik haver küldött sms-t hogy Torres 99% hogy a Chelsea-be jön merthogy ezt nyilatkozta.
Én kerestem róla hírt de sehol nem találtam.
Tud valaki valamit erröl? -
#7705 azért a Flamengonál se vetette meg a hambit kólával,meg az alkoholt :DD érzem,hogy jövőre nagyot fog ő dobbantani!!! figyeljétek meg! ez az utolsó lehetősége arra,hogy válogatott legyen,ha itt is megbukik,akkor visszavonulhat! -
#7704 Mindig ezekkel a szar külsővel történő beadásaival próbálkozott az Inter meccseken, egyszer nem jött be neki :) -
#7703 hát, én valami ilyesmit vártam tőle, ő nem igazán való nagy csapatba sajnos -
#7702 ő mindenkiért odavan akit az inter leigazol:D hirtelen a világ legjobb játékosa lesz :DASD:DASD:DASD:DD:.ds. -
#7701 Pedig Matyi hogy odavolt érte.Emlékszem. -
#7700 Quaresmát biztos azért adták törököknek, mert ott egy noname pléjáért is tömeghisztéria állapot alakul ki. Hátha ezzel Quaresmának visszahozzák kicsit az önbizalmát -
#7699 Komoly csapatnak nem kelllet volna ugysem.. -
#7698 xDDD
Quaresma-t nem hiszem el,h elkurja.. -