Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"csak a létrejött transzfereket kéretik ideírni"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Balogh János kapusról szól,h a Hearts ba igazolhat. Tudtátok h a Skót csapatnak magyar az edzõje😮
36 éves kapus... minek még egy öreg cerny mellett:S vagy õ már nincs ott?
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spurs--->>>Portsmouth
NEC Nijmegen--->>>Osasuna.....
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

24 - Exile -Nov.23
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
csak akkor nem kell lehülyézni azt aki magas is hülye 😛
24 - Exile -Nov.23
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ennyi erõvel minek van a topic? ha van olyan oldal ahol kivan listázva?
akkor minek ez a topic és minek a másik ahol a pletykákat lehet közölni?
ennyi erõvel elég lenne egy és kész :S
24 - Exile -Nov.23
én még ma is csodálkozom h a Fulham hogy maradt bent ilyen gyenge kerettel
Seol Smertin Zamora? ilyen csipcsup játékosokkal örülnek ha 14-15.helyen végeznek... AJ se egy nagy gólvágó, bõven lehúzta az Everton õket
Ki-Hyeon, Smertin, Buazza, Davis és Dempssey, a csatársorban meg ugye Zamora, Johnson, Healy, Kamara, szerintem elég jó csapat ez, szóval simán bent fog maradni, de ha nem akkor tépni fogom a hajam^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
vagy ha ugy nem jó akkor beregélni egy oldara ahol megszerkeszteni az átigazolásokat és kész.
a bannera klikkelve meg elõugrik az ablak ahol lehet nézelõdni 😉 inkább erre gondoltam,mert ez megvalósítható 😛
na mind1.
24 - Exile -Nov.23
lsd. photoshop munkák topik, van v 5 flash banner,azokat közül lehet változtatni. De gondolom neked ilyen eszedbe sem jutott
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
REAL MADRID