18069
-
#8176 Juan Eduardo Lescano
4 évre írt alá a Real Madridhoz nemrég. -
karajjj #8175 Kink még csak a csütörtöki meccs után megy tesztelésre meg vizsgálatokra -
#8174 hát a Unitedben biztos nem, mert bőven kellett volna a középpályára.
azért wikin beírják pazmeg az Arsenalt, mikor még semmi komolyabb hír nem volt az ügyben sem link -
#8173 Rudika annyit fog padozni, h öröm lesz nézni... Pedig ügyes gyerek. -
#8172 csinálják a helyet rudinak :D -
#8171 Lazio have almost completed the signing of striker Robert Acquafresca, according to Genoa. -
#8170 Borja Valero
West Bromwich Albion -> Villareal (1 year loan)
-
#8169 Christian Fuchs
Bochum -> Mainz (1 year loan)
-
#8168 Tarmo Kink
Győr -» Middlesbrough
Marko Ranilovic (kapus)
Maribor -» Ferencváros -
#8167 mert az említett két csapatban padozna? -
#8166 reméltem hogy a Spursbe megy Harry mesterhez....szerintem vonzóbb volt mint a pool...:D -
#8165 bekaphatja -.- -
#8164 Tiszta hülye... -
#8163 állandó játéklehetőség -
#8162 de megkérdezném tőle, h az Arsenal és MU ajánlatok után mi jobbat ajánlott neki a scouser csapat. -
pilboy #8161 erre csak ennyit tudok: -
karajjj #8160 lolmár :D -
Monoton #8159 Jaja, végre bejött az oldal. -
#8158 Kint van, hivatalos.
Nemgondoltam volna. -
#8157 Nemááá geccc!!!! -
Csörcsike #8156 Valakinek van valami pontosabb információja a Forlan Juve ügylettel kapcsolatban? -
Monoton #8155 Joe Cole --> Liverpool (4 évre)
NS szerint ki van rakva a Pool honlapjára, de nekem nem tölt be az oldal tehát megerősíteni nem tudom. -
#8154 Olaszországban csak akkor lesz hivatalos egy transzfer, hogy ha a FIGC-hez bármilyen formában beérkezik, és ez hétfő reggelig nem történt meg. Mellékesen az Interrel nem is tárgyalt, sem Ő sem az ügynöke.
De feladom, mert érthetetlen vagy. -
#8153 eddig kb 4 oldalon is fennt volt a hír,már ő is nyilatkozott,hogy az Intert azért kosarazta ki,mert ott nem biztos a kezdő 11-ben való szereplése. Szal szerintem ez már tény ez a transfer -
#8152 Még mindig nem hivatalos Cavani átigazolása. Igaz, hogy már mindenben megegyezett mind három fél, de még senki nem írt alá, semmilyen hivatalos okmányt. Majd ha a Tuttomerkátón kint lesz, hogy "ufficsálé cavani frima napoli", majd akkor átigazolt.
-
#8151 Korcsmár Zsolt
Újpest-----> Brann (kölcsön)
ezen meglepődtem... -
#8150 Timmy Simons
PSV Eindhoven -> Nürnberg
-
#8149 Leo Franco
Galatasaray -> Real Zaragoza
-
#8148 elsőnek ránéztem, azt hittem Puyol -
#8147 sokat ér a nagy stadion,ha eredmény meg nincs :) lsd Arsenal -
pilboy #8146 lehet, h stadionra gyűjtenek :) -
#8145 A poolnak marad vajon játékosa szezonkezdésre?:P -
#8144 #8077 -
#8143 Edinson Cavani
Palermo------>Napoli 17m€ -
#8142 Santiago Garcia
Rosario Central -> Palermo
-
#8141 Efrain Juarez
UNAM Pumas -> Celtic
-
#8140 Insúa
Pool--->>>Viola
bár még nem hivatalos de a felek között megegyezés van már...úgyhogy jó úton halad a dolog.... -
#8139 no,erre nem is gondoltam!!! -
geo91 #8138 na ebben már van logika. ;) -
#8137 azért, hogy ha csak egyikük is nagyon jól szerepel és esetleg külföldről le akarják majd igazolni, pénzt is lássanak belőle. gondold el, ha 1 éves szerződése van, akkor ingyen fog menni, ha viszont 3 éves, akkor ki kell vásárolni.