Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lars Jacobsen
Everton -> Blackburn

Gregory Coupet
Atletico Madrid -> PSG

Matthew Prosac
egyszerre xDDD de én voltam a gyorsabb bibí 😛

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy
Petry Zsolt (kapusedzõ)
Paderborn - > Hoffenheim

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Cedric Carrasso
Toulouse -> Bordeaux

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
Cédric Carrasso
Toulouse -> Bordeaux

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Yohann Pelé
Le Mans -> Toulouse

Hát ez meglepõ... Carrassoval mi lesz?

Rockynhooo
MU topikban olvastam hogy hivatalos, de várható volt szerintem. Jó kis játékos , jobb szélen el lesz õ szerintem Manchesterben.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mi az hogy miért is? 😄
mert meglepõdtem, nem olvastam én Manchesteres átigazolási híreket...

#6328 jobban meglepett.

REAL MADRID

ForzaInter
Hát ezen nem tom mi a meglepõ, szinte tuti volt hogy õt viszik majd CR helyére, jópárszor hírbehozták velük.

Yo, Bitch!

DONGUBA
miert is?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

😮

SLICK
Na ez a hír meglepett

Rockynhooo
Antonio Valencia
Wigan -> MU

miki36
Nihat
Villarreal -> Besiktas

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Gunnersboy
Tóth Norbert -> Újpest FC

hunbasser
az nem magyarul van 😊

ReaL MaDRid x siempre

#6312 😄
hunbasser
még nem volt,úgyhogy

Cristiano Ronaldo -> Real Madrid. tegnap lett hivatalos.
94 millió € és 6 évre írt alá.

nem mintha nem tudná már mindenki,csak na....😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
<#eljen><#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Keirrison
Palmeiras -> Barcelona (13+3m €😉

cesc fábregas

Juan Camilo Zúñiga
Siena --> Napoli

Gunnersboy
😮OOOOO

miki36
Matias Fernandez
Villarreal -> Sporting CP

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasCar16
Davide Di Gennaro (Reggina --> Milan) kölcsönbõl vissza
Gianmarco Zigoni (Trevisio --> Milan) 1,2m €
Ignazio Abate (Torino --> Milan) kölcsönbõl vissza

#acm

engem speciel érdekel, de max az életszínvonal miatt ment ki, nem az osztrák liga miatt 😄
Darthmushroom
ez nagyon igaz mikor megszokta jött a vb elõtt a komoly sérülés, a liverpool meg naon bunkó volt n egybõl mikor fel épült le is mondott róla mikor szerintem igen is nagy játékos bár sokat volt sérült

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac
jövõre kiesik a Mattersburg, Waltner pedig visszatér hazánkba, mondjuk Szombathelyre. figyeld meg 😊

LasDen
mért érzem úgy, hogy ez nem elõrelépés...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
Nemhinném hogy valakit is érdekel, mindenesetre:

Waltner Róbert
ZTE -> Mattersburg

Yulcsa

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

zaki
Javier Saviola->Benfica

5m €

asfa
de, épp azt mondom.. a többiek mondták,hogy nem tartják nagy játékosoknak õket, én meg mondtam,hogy nem lettek azok de azok lehettek volna..

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Matthew Prosac
miért, nem ez a téma? <#zavart2>

SLICK
Szerintem Cissénél nagyban közrejátszottak a sérülések.
Remek játékos volt és ezt nem a franciák iránti elfogultságból mondom, és sajnálom, hogy ennyire eltûnt a süllyesztõben.

hunbasser
egy csatártól szégyen is lett volna.

ReaL MaDRid x siempre

green6k
Cissé teljesítménye:
1998–2004 Franciaország Auxerre 128 (70)
2004–2006 Anglia Liverpool 049 (11)
2006–2007 Franciaország Marseille 021 (8)
2007– Franciaország Marseille 037 (16)
2008– Anglia Sunderland 031 0(10)
Azért nem fikáznám...Nem igazán ment 10 gól alá sehol sem egy szezon alatt.

asfa
ezek inkább azok a játékosok, akik nagyok lehettek volna, de eltûntek a süllyesztõben

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Matthew Prosac
Cissé, Saviola, Reyes, etc. van jópár ilyen spílerünk 😊

hunbasser
ezzel én is így vagyok. szerintem nem volt az a húdenagy tehetség. jó játékos volt,senki nem firtatja ezt,de van száz másik ilyen. szimplán csak egy jó játékos (volt). most nem tudom milyen teljesítményt nyúlt.

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Cissét sosem tartottam nagy durranásnak. Persze lehet a sérülés meg a blabla...de láttam már nála ezerszer nagyobb játékosokat.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

akkor átment az orvosin, reggel hallottam a tv-ben, hogy görögbe utazott 😄
LasDen
Cissé mekkora tehetségként indult....mostanra meg....vajon ebben mennyire játszott közre a 2 törése.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
szegény ember. Bár a Pana fanok istenek jol érzi majd magát biztos 😄

Lol, ezt nem hiszem el :S

REAL MADRID

bakker :S

zaki
Djibril Cisse -> Panathinaikos <#shakehead>

8m €

SLICK
ez az érdekes, hogy Villa árát meg feltolták :|

Franco és Bruno Zuculini

Racing Club de Avellaneda(argentín) -> Hoffenheim

összesen 6 millió €
5w0rdf15h
Hehh jó nagy szarba lehet a valencia ha pont õt eladták...viszont csak 15 milla, bõven kétszer annyit is kérhettek volna ha már Pepe anno 30 volt 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"