Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
én nem hibáztatom, gondolom a pool nem hívta, õ meg olyan csapatba akar menni ahol blhez is meg az angol válogatotthoz is közel lehet. egyébként elég meglepõ igazolás.

A fizuja meg asszem alapból 60 pengõ körül lesz és teljesítmény alapon megkeresheti a heti 110-et is mint a magpiesnél.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

5w0rdf15h
hát nem fogják megtapsolni pool-mu meccsen 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
liverpoolosok helyében mérges lennék rá😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

jó de azért nem sok mindent tett a heti 120k-ért... nem nagyon érdekel h hogy fog a MUban játszani, de legalább örülök h megszabadultunk tõle

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

kraawz
azért ahhoz a kieséshez nem csak egy játékos kell , te is tudod

no offense

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

<#eljen>

kis .......................... olyat tudnék irni h még az sg közelébõl is bannolnának emiatt.

kapitányunk volt, kiesésrõl és a rohadt szar formájárol pedig valahogy elfelejtett bocsánatot kérni, mehet a francba :\

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

egynek jó... 😄
kraawz
van benne valami

LasDen
ez meglepett....nem gondoltam volna az utóbbi évek alapján 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Ha nem sérül le újra, akkor a legeredményesebb manchesteri lesz jövõre.

Szar Bayern, szar Bayern :)

arsnl
Elvileg belement a fizetés csökkentésbe, szal ha nem a kórházba lábadozik jól jártatok vele. Csak hát mégis 'pool-i ikon volt =/

Matthew Prosac
wow, hát.. vegyes érzelmekkel fogadom az ügyet. ingyen volt, ha nem kér sok fizut (ne is kérjen az utóbbi évek alapján) akkor padra jó ... és bennevan a lehetõség hogy feltámad. végülis sok veszítenivalónk nincs vele.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DONGUBA
M.Owen ---Manutd ingyé 😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

arsnl
ingyé:

no comment

Rudee
Sturridge nagy tehetség, kérdés, hogy mennyi lehetõsége lesz Drogba és Anelka mögött.

kraawz
<#eljen>

chelseafan
Daniel Sturridge
Man City -> Chelsea

hunbasser
nem nagyon vagytok tisztában a pénz fogalmával, 6 millió euró is kiadás,de itt most nem is arról van szó,hogy a Real Madrid ne tudná kifizetni,csak 35 millióról volt szó,nem 41-rõl,kicsit kavarás szaga van.

ReaL MaDRid x siempre

miki36
Artur Wichniarek
Bielefeld -> Hertha

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
Corradi-Udinese

szegények😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Simone Loria

Roma-->Torino kõcsön

Yo, Bitch!

Cabell
ezt a hozzászólást látva kissé felszökött a vérnyomásom, de maradjunk annyiban, hogy a 6420-as hozzászólást osztom.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hedonist
arányban a 30-35-tel, fõleg azok utan,h 96 ide 64 oda, talán annyira nem lehet arról beszélni,h 6 a madridnak ne lehetne zsebpénz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miki36
Souleymane Diawara
Bordeaux -> Marseille

Sebastian Leto
Liverpool -> Panathinaikos

Sean Davis
Portsmouth -> Bolton

Fabian Orellana
Audax Italiano -> Udinese

Edouard Cisse
Besiktas -> Marseille

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

vmvr
annak a real madridnak, aki kipengetett már több mint 200 millió eurot ebben az átigazolási szezonban, annak a 6 millió euro igenis 50 forint arányaiban nézve.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Matthew Prosac
sokazoff!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ForzaInter
Jó van hagyjuk, ezen nem vitázok többet.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ezt nem is tudtam hogy külön kanyarban vannak, bár azt tudom hogy van ellentét a Fightersesek és Drughisok között.

Yo, Bitch!

9csöves9
nincs 10 ezer az tuti.amúgy a Juventusnál is két kanyar van,Drughi a sudban,a Viking meg a volt Fighters-esek akik nem hódoltak be a Drughinak azok meg a nordban

de mosmá hagyjuk a témát😄

hunbasser
maradjunk annyiban,hogy rangadókon van 15000 MAGÁT ULTRÁNAK VALLÓ szurkoló 😄 abból kb csak pár ezer igazi ultra...

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Nagyjából így van, de 15-20 ezer nem sok, nagyobb csapatoknak van annyi, olaszokál pl Inter,Milan,Roma,Lazio,Nápoly és Juvénak minimum 15 ezer van, de Nápolynak még talán 20 ezernél is több, mert ott két kanyar van, az meg elég ritka😄 Persze kisebb csapatoknál már nincs ennyi.

Yo, Bitch!

hunbasser
még úgy is sok a 10-20 ezer ultra,általában mindig az van,hogy van egy nagy ultracsoport meg több kicsi (általában 2-3 maximum) amelyek csak 1-2 ezer fõt vonultatnak fel.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
10 ezer rohadt sok, kizárt hogy annyi legyen.😄 Egy csapatnak összesen van ugy 15-20 ezer ultrája, és ez az összes csoportot magába foglalja, mondjuk Nápoly talán csak a kivétel ott két kanyar van, olyan sok ultracsoportjuk van. 😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Az a 15 ezer ember különbözõ ultracsoportok tagjai, azért írtam, azok tagok nem csak ugy meccsrejárók, de lehet kicsit többen vannak.. Az ok hogy a kanyarban sem mindenki ultra, de a nagy része az aki ott van az, és igen a szurkolókat is megtudják szólaltatni persze, de az ultrák azoka akik végi folyamatosan nyomják, legyen akármi az eredmény. 😊 Kicsit félreértettük egymást. 😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Én nem egy ultracsoportra értettem, ha nem az egészre.😄

Yo, Bitch!

hunbasser
:_A?SDSAAS

ReaL MaDRid x siempre

McFrost
A legkeményebb szurker csoport:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
nézd,az sem mindegy,hogy ki vallja magát ultrának meg ki is igazából ultra...abból a 17 ezer emberbõl aki a curva nordban van,abból minimum 16 ezer vallja magát ultrának,de kb csak 5-6 ezer ultra igazából,a többi csak amolyan wannabe,mert hogy õ ott van.

és nehogy azt hidd,hogy egy meccsen csak az ultrák énekelnek,elég egy 500 fõs ultracsoport is,hogy megszólaltasson 70 ezer embert...mindenki énekel,aki igazi szurkolónak tartja magát.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amúgy pont most néztem wikin,a Drughinak van 10.000 tagja (amit gondolom egy szintén Drughi tag írt,tehát lehet,hogy erõs kerekítés 😄 így hát maradjunk 8-9 ezerben),és a Drughi Olaszország legnagyobb ultracsoportja...na meg nem minden Drughi tag tud ott lenni a meccseken,tehát jó ha 6-7 ezer drughis kint van egy sima Juve meccsen,és itt most Olaszország legnagyobb ultracsoportjáról van szó...

ezért is sokalltam azt a 10-20 ezres ultracsoportot 😄 meg azért pl egy Udinesenek vagy Cagliarinak fõleg nincs ekkora ultratábora és ha már Serie A-ról van szó,ne csak a topklubokat vegyük figyelembe.

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
Ross Turnbull
M'Boro - Chelsea FC
free

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ForzaInter
Nem is írtam azt hogy mindenki ultra, csak azt hogy a nagy része az, kb 80-90% a kanyarnak olaszban tuti, mert a bérletvásárláskor az ultra csoportok kapják meg elõször a jegyeket, aztán a fentmaradót viheti aki akarja de általában nagyon kevés marad fent, jegyet pedig nem lehet venni csak feketén, így nagyon kevés azoknak a száma a kanyarban akik nem ultrák, ez nagyjából mindenhol így van, de az olaszoknál biztos, többi országot már nem vágom annyira.

Yo, Bitch!

9csöves9
valamilyen szinten igaza van hunbassernek,mert max azért nevezhetjük az összeset ultrának mert szurkolnak,de nem mindegyik ultracsoport tagja, sõt.ha kimész,szurkolsz a kanyarban attól még nem leszel ultra

ForzaInter
Rosszul tudod akkor, elég jártás vagyok ebben a dologban, van pár ismerõsöm is.. De a kanyar nagy részét kb a 80-90% ultrák alkotják, azt nem írtam hogy mindenki amugy, páran bejutnak oda feketén mert ugy lehet venni oda jegyet, de hivatalosan a jegypénztáraknál nem lehet. Eredtileg a 60-as 70-es években azért lett az ultrák törzshelye a kanyar mert oda volt a legolcsóbb a jegy ebben iagazad van, és azóta az is a törzshelyük, és odakapják a bérletüket is. Az Internek pl a Curva Nord 17 ezer férõhelyes ugy kb, és kb 15 ezer ultrája van az Internek, de lehet kicsivel több is.. Szal nem azt mondom hogy mindneki ultra ott, de a nagy része igen, kb 80-90% mint írtam. Ezt amugy csak azért írtam mert pinaccle ahoz hasonlította a hangulatot hogy hol több a nézõ, az nem jelenti azt hogy vhol több a nézõ akkor már a hangulat is jobb, mert kb a nézõk fele nem szurkol, általában csak az ultrák akik folyamatosan, bár a törököknél ennek ellenére biztos jobb a hangulat mint a franciáknál mert azok fanatikus õrültek. 😄 Na ennyi voltam.

Yo, Bitch!

hunbasser
én meg pont úgy tudom,hogy azért járnak oda az ultrák,mert oda a legolcsóbb a jegy... haverom is volt kint tavaly fiorentina meccsen,csak kanyarba kapott jegyet,meg oda is a legolcsóbb.olaszországban is egyébként csak pár ezres ultracsoportok vannak,nehogy azt hidd már,hogy aki a kanyarban van,az mindenki ultra... 😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
A kanyar nagy részeét ultrák alkotják mindenhol, nagyon kevés azok közül aki nem ultra, oda alapból csak bérletesek mehetnek be, akik odavették a bértletüket, olaszországban pl a kanyarba nem is lehet jegyet kapni, max feketén juthatsz be nehezen..

Yo, Bitch!

hunbasser
azért ne vicceskedjünk 10-20 ezer ultra... 😄 akiket látsz meccseken mert ott vannak a kanyarban,abból csak pár ezer az ultra,a többi meg velük szurkol,de attól õk még nem ultrák.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Az hogy mennyi a nézõszám teljesen mindegy, mert az ultrák csinálják a hangulatot és õk szurkolnak, azok meg vannak kb 10-20 ezren. Többi csak sima mezei nézõ akik csak azért járnak ki hogy megnézzék a meccseket, ez így van mindenhol, kivéve a briteknél mert ott nincsenek ultrák.

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Törököket nagyon senkihez se hasonlítanám 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Törökök meg szó szerint szétszedik <#vigyor3>