Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
még nem hivatalos ha jól tudom
báttyó02
vieira

inter-> mcity

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

WuFraZselic
jaa, azthittem felbontottuk a szerzõdését

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
ez így nem igaz, még a klub játékosa, nyártól válik szabadon igazolhatóva, akkor jár le a szerzõdése, ere a fél évre pedig elmegy kölcsönbe.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
aha, szabadon igazolhatóvá válik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ma játszotta a búcsúmeccsét?
WuFraZselic
tetszik az aláírásod 😄

Patrick Vieira
Inter -> (még nem tudni)

Grazie, Patrick

báttyó02
😄DDD

Roberto Carlos

Fenerbahce -> Corinthians

vmvr
nagy csibész ez a geremi😄😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

loool
hivatalosan az afrikakupán van, közben meg lelépett a törökökhöz elszerzõdni :AD:_F:AS_FDasd
Matthew Prosac

Jan Koller
Krilja Szovjetov -> AS Cannes (Fra III)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Pandev
Laziotol az Interhez
MEGCÁFOLVA!!! hivatalos közleményben ráadásul 😄😄😄😄😄

NUFC vezetõsége a hivatalos oldalunkon cáfolta, pedig videót közöltek rola, h a szurkoloknak is nyilatkozott kinn törökországba😄😄😄

mekkora vicc a vezetõségünk, már nem tudom meddig tudnánk még süllyedni...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

õ nem az eredményeket választotta inkább a sok lóvét

Fabio Capello
na de az a vicc, hogy akármely középcsapatban vagy akár élcsapatban is kurvajó játékos lehetne, 2007 környékén sorba álltak érte a nagyobbnál nagyobb csapatok...

Matthew Prosac
ez az év vicce komolyan mondom

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
ráadásul a CSKA a Bl-ben is továbbment, és nem vár rájuk egy lehetetlen feladat 😄
más kérdés, hogy lehet hogy õ egy percet nem játszana 😄

báttyó02
<#zavart2>

WuFraZselic
az igen :o

hedonist
hova el nem mennek a zséért ezek a senkiháziak😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Fabio Capello
Daniel Carvalho

CSKA Moscow -> el-Arabi (Quatar)

Geremi
Newcastle -> Ankaragücü

Mor3llo
Danke, Luca!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
kölcsönbe.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
<#wow2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Luca Toni
Bayern München -> AS Roma

Matthew Prosac
Vladimir Stojkovic
Sporting -> Wigan (fél év kölcsön)

WuFraZselic
David Suazo
Inter -> Genoa (kölcsön + opció)

hedonist
Én a képen a másik srácot kérném ide hozzánk😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
Goran Pandev
Lazio -> Inter (csak jövõre lesz hivatalos)

Florent Sinama-Pongolle
Atl. Madrid -> Sporting

jaaaa értem... és egyébként így igazad is van, mert ennek a kölcsönnek csupán csak annyi értelme van, hogy formában maradjon a VB miatt, szóval az Evertonnak nem hiszem, hogy orbitális nagy szüksége lett volna rá
hedonist
valszeg egyébként, mert ezek a loan signingek legtöbbször csak backupnak érkeznek, jut eszembe itt volt nálunk egy ideig Quaresma 😊 hát az is érdekes darab volt.

hedonist
láttam eleget, de ezt nem értem, hogy jön ide? gondolom azt hiszed,h ezzel õt minõsítem, de tévedsz, szerintem egyszerûen nem fogják annyit játszani hagyni, mint ahogy ezt sok jó képességû kölcsönjátékossal teszik. nem is értem sokszor, h miért, ott van pl. Luis Jimenez aki szerintem magasan a legképzettebb a West Ham-bõl mégis padozik (eddig 9 szer lépett pályára legtöbbször csereként.)

lol, te aztán jó sokat láttad már biztos játszani...
Nemhiszem, Yakubu megy Afrika kupázni. Jo egy kalap... Saha egyedül aki vmennyire formában van. Anichebe szintúgy AK.

Szóval bõven fog játszani.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

hedonist
fog mondjuk 2 szer kezdeni, és 4 szer csereként áll be😄

ForzaInter
ugyis beég:d

Yo, Bitch!

Donovan-re kíváncsi leszek a PL-ben.

REAL MADRID

WuFraZselic
Alex Teixeira
Sao Paulo -> Shakhtar Donetsk (6m euró) <#wow1>

Matthew Prosac
Landon Donovan
Los Angeles Galaxy –> Everton FC (kölcsön)

Ludovic Magnin
VfB Stuttgart -> FC Zürich

WuFraZselic
Alejandro Domingues
Rubin Kazan -> Valencia

banok
Sándor György Újpest -> Videoton

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
<#eljen>
hedonist
Dominic Adiyah

Fredrikstad -> A.C. Milan

Az u20 as gyõztes csapatból, a torna gólkirálya és a torna játékosa, ha valakinek nem ugrana be,h ki õ.

Egyébként januártól csatlakozik, és meg kell még kapnia az olasz munkavállalási engedélyt.

hedonist
David Beckham

On Loan

L.A. Galaxy -> A.C. Milan

sky

Zurab Khizanishvili és Marlon Harewood-> Newcastle

mind2 3honapra kölcsönbe

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

hedonist
Mindenki figyelmébe ajánlom akit érdekel,h is van ez a "törvénytelen" átigazolási cécó. elsõ magyar egzakt cikk errõl szerintem:

origo

miki36
1.
2.
3.

? 😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"