Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kocka08
Hello
Az egyik haver küldött sms-t hogy Torres 99% hogy a Chelsea-be jön merthogy ezt nyilatkozta.
Én kerestem róla hírt de sehol nem találtam.
Tud valaki valamit erröl?

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

bakkerman
azért a Flamengonál se vetette meg a hambit kólával,meg az alkoholt 😄D érzem,hogy jövõre nagyot fog õ dobbantani!!! figyeljétek meg! ez az utolsó lehetõsége arra,hogy válogatott legyen,ha itt is megbukik,akkor visszavonulhat!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grove4
Mindig ezekkel a szar külsõvel történõ beadásaival próbálkozott az Inter meccseken, egyszer nem jött be neki 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
hát, én valami ilyesmit vártam tõle, õ nem igazán való nagy csapatba sajnos

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
õ mindenkiért odavan akit az inter leigazol😄 hirtelen a világ legjobb játékosa lesz 😄ASD😄ASD😄ASD😄D:.ds.
Grove4
Pedig Matyi hogy odavolt érte.Emlékszem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SLICK
Quaresmát biztos azért adták törököknek, mert ott egy noname pléjáért is tömeghisztéria állapot alakul ki. Hátha ezzel Quaresmának visszahozzák kicsit az önbizalmát <#idiota>

ForzaInter
Komoly csapatnak nem kelllet volna ugysem..

Yo, Bitch!

hedonist
xDDD

Quaresma-t nem hiszem el,h elkurja..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
<#idiota><#idiota>
Ümit Davala
WuFraZselic

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
Hákán Sükür 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Gunnersboy
hát lehet megy a helyére valami török nagyágyú 😄😄😄DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

WuFraZselic
pedig bíztam benne hogy sportingban köt ki a Veloso üzlet részeként 😄

Gunnersboy
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1> felfelé ível pályafutása..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasDen
Besiktas??? wtf...???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WuFraZselic
zomg

zaki
Ricardo Quaresma Inter->Besiktas

Matthew Prosac
Maróti Béla
Kaposvár -> Ferencváros

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
ja.. Sztem Spurs játékos lesz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

jó húsba van😄
kb 10 kilo plusz😄

csak nagy a bele 😄
LasDen
erõs csontozatú...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
dagi-e vagy ? 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Oziris666
Mehetne hozzátok,ha kifizetnétek azt a csillagászati összeget ,amit akar!
De ugyse fogjátok...

Rudee
Roberto Soldado
Getafe -> Valencia
10m €

Szar Bayern, szar Bayern :)

Gunnersboy
gyanítom azért egyik sem lesz túl sokáig csapat nélkül 😊
Cole jöhet hozzánk, Ballack meg sztem visszamegy a bundásligába 😄

Bulykin
ne máá :o akkor Joe sem hosszabít? hpmff

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gabber_saviola
azigen 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hedonist
Joe Cole
Michael Ballack
-> Free Agent

Július 1-tõl.

Oziris666
fúú ilyen sztár igazolásokkal BL gyõzelemre tör a Debrecen😛

green6k
Mintha májbeteg lenne Benjani, nem gyengén sárga a szeme...

Tyler1
mostmár Didát is megszerezték a mocskok!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Én Free Agent drukker vagyok!!!

LasDen
milyen jó játékosokat/edzpket igazol ez a Free Agent....hajrá, csak így tovább...

Matthew Prosac
Benjani Mwaruwari
Manchester City -> Free Agent

Matthew Prosac
Jimmy Briand
Rennes -> Lyon (4 évre)

arsnl
Philippe Senderos
Arsenal -> Fulham free

akkor bocsánat, csak ctrl+f-et nyomtam és az elsõ oldalon nem volt
gabber_saviola
Ufficsálé: Adriano aláírt a Romához

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
#7516 - 2010. máj. 30.
több mint egy hete írtam be 😊

gabber_saviola
a sok bunda után, most már van egy kabátjuk is

gabber_saviola
még nem ufficsálé

zaki
Kabát Péter Újpest->Debrecen

váó, micsoda átigazolási szenzáció!!!4négy<#idiota>

zaki
én nem tudom mit fog õ ott csinálni, krumplit pucolni, vagy mit? 😛

meg is adta magát a loki oldala 😄
ööcccsééém _A:FD_:AS_FD:_ASFasfdsaf