Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az még a Chelsea lánykorában volt
zaki
+kezman

legutóbb pont te voltál kiakadva a túl magas árakon, most meg, hogy a Chelsea is költekezik, egybõl elfogadható?
hedonist
Sheva sajnos tényleg nem jött be, de ez Abramovich nagy álma volt,h õt megszerezze. Aki a Serie A-ban király nem biztos,h a PL-ben elég, de inkább más, fordítva is igaz lehet. Torres angliában már nem keveset bizányított, de igazából teljesen mind1 ki mit gondol, meglátjuk, de nem hiszem, h sokat tévedek, ha azt mondom,h nincs túl sok pénz azért,h megszerezze egy olyan csapat, akinek van erre lehetõsége.. Cristiano Ronaldo sem volt zsákbamacska.. tudták a Madridnál, ha meglehet venni, meg veszik, amennyiért eladja a MU, teljesen mind1 mi az ár.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
viszik szibériába....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nyáron eladják...😄
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem tudom, hogy mióta vagyok többesszámban, de pl emlékezzünk csak Sevcsenkóra, jó persze õ idõsebb volt, de szintén nem egy szar csatár, de semmi maradandót nem villantott kék mezben
hedonist
Hát pont ez a hozzáállás vezet oda, h El Hadji Diouf végigkurválkodott már kitudja hány csapatot és a VB-n a franciák elleni teljesítményébõl él évek óta... ki milyen formában van... ha így állnának hozzá nálunk, akkor Lampard lehet már nem itt lenne, mert jóideje nincs jó formában... 1. Az,h miért nem megy neki a válogatottban elég egyértelmû, a támadójáték egyáltalán nem épült rá, de ebbe inkább ne menjünk bele higgy, amit akarsz, fogtok még nézni miket csinal szeplõske a kékeknél...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

nekem nem lehet véleményem? tudtommal ez egy fórum, nem kell ítélkezned felettem, de ennyi erõvel én meg beszarok rajtad, mert ha a mai ebédemet írnám le, abba is belekötnél...

egyébként az, aki végiglébecolt úgy egy vb-t, hogy végül a nyakába akasztották az aranyat, majd alig csinált valamit az elmúlt fél évben, csak ült a babérjain, meg a kórházban, az közel sem ér ennyi pénzt szerintem
hedonist
ezzel az erõvel magamat is beírom,h most igazoltam egy Blsz.I-es csapathoz😄

keményen megtöröm az angol-ügy vitamenetét egy hatalmas offal? 😊))

Pogacsics Krisztián ZTE -> FC Bihor Nagyvárad

hedonist
beszarok rajtad, megint okoskodsz😄 annyira nem érted az egészet

Voyager5
Ebben jónagyot tévedsz, mert igenis munka a futball, és a klub a munkáltató.
A munkavállalónak meg joga van eldönteni, hogy hol akar "dolgozni".
Ebbõl azthiszem volt is balhé az EU-ban, hogy a klubok ide-oda adogatták a játékosokat, és nembiztos, hogy az a játékos akaratát tükrözte..
Tyler1
hogy a fuckba ne lenne köze? a futball nem munka, a csapat nem munkahely, ez életforma, atmoszféra, tradíció. kötelessége minden játékosnak lojálisnak lennie a csapatához, amíg ugyanez fordítva is fenn áll, Torres pedig sokat köszönhet a Poolnak, és ez egy kurva nagy szembeköpése a szurkolóknak, akik éveken keresztül kiálltak mellette jóban rosszban.

mellesleg a Pool is kurva nagy hibás, mert ezt nem engedhette volna meg, náluk pedig aztán az ilyet nem nagyon tolerálják( elég megnézni mi volt a Rooney-saga idején, pedig õ maradt nálunk), ez Angliában nagyobb vétek, mint szájba kulázni az anyakirálynõt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

lippet
Anelka? <#smile>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Effe88
+1 én is ezen a véleményen vagyok mint már korábban leírtam

bakkerman
az is igaz,bár nem láttam még élõben játszani,annyit hallottam róla,hogy már volt nagy válogatott,meg 11 gólt szórt idén a PL-ben

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Caroll is negyedét éri, azt is tedd hozzá, ráadásul most sérült is...
bakkerman
amúgy meg ha idén a pool tavasszal magára talál,és suarez-carroll lõni fogja a gólokat,akkor rohadtul nagy biznicet csináltak torres elpasszolásával 😊 a jelenlegi torres kb a negyedét érte ennek az 50 misinek,persze nagy játékosnak tartom,de rajta nagyon látszik,hogyha nem megy a csapatnak,nem megy gerárdnak se,akkor õ is picit kula

LasDen
értem mit mondasz...😄

Gallas és Ibra a futballkurva<#pias>
Mor3llo
Abszolút nem értjük egymást, felesleges is beszélni errõl így a továbbiakban.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
neki semmi köze mivan a 2 klub között...oda igazol, ahova akar....nem õ a futballkurva....

Mor3llo
Ezt írtam? Nem. Igazoljon máshova, vissza spanyolba, vagy máshova, tökmindegy, de az egyik legnagyobb riválist akarja erõsíteni?!
Pénzéhes futballkurva õ is, ez az igazság.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
attól hogy valakinek szurkol nem jelenti, hogy akkor csak ott játszhat....

Mor3llo
Torres ha jól tudom, gyerekkora óta 'pool fan. Erre kapja magát, és 1 nap alatt szembeköp mindenkit, és eligazol az egyik legnagyobb riválishoz.
Gondolom Te sem örültél anno Figo Reálba való átigazolásának, esetleg nem fogadnád mosolyogva, ha Xavi vagy Messi két perc alatt fogná magát, és a Reálban kötne ki!

bakkerman
nah szal torres egy buzi,mert elhagyta a süllyedõ tutajt egy yacht kedvéért? értem 😄DD

limperatore
tommy te is felgyújtottad ibra mezt kint 😄😄😄:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
ls feczesin,tisza tibi,njodo stb...???velük mi lesz??<#rolleyes>

*csatárok rangsorában

természetesen csak arról volt szó h Air Sándoron után ki milyen heloyet foglal el a rangsorában😄😄
azzal ugyanis mindenki tisztában van h nincs még egy olyan csatár mint õ<#eplus2><#banplz>(olyan szar😄)

veszekedtek itt, közben mindannyian tudjátok, hogy AIR SÁNDOR nyomába senki sem ér <#ravasz1>
jó igaz, csak ha nem bánod akkor az általam szeretett csapatból említettem példát😄

WuFraZselic
meg még Drogba, Rooney, Eto'o, Tévez és még vagy 5 másik 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ibra is ilyen...
Messi meg CR tényleg nem klasszikus 9es igazatok van😊
egyetértek abban h Torres legnagyobb baja az h sérülékeny

Én Messit meg CR-t nem venném ide, egyik sem az a klasszikus 9-es.
Torres egy komplett játékos: gyors, technikás, jól fejel, jól lõ távolról, kapu elõtt magabiztos. Nem sok olyan középcsatárt ismerek, akiknél ez mind elmondható. Egy baj van vele, sérülékeny.

cesc fábregas

WuFraZselic
de õk nem klasszikus csatárok szerintem

amúgy ez hülyeség jelenleg, mert nem mind1 hogy az idei szezont nézzük, vagy úgy összességben 😄
elég csak pl Berbatovra gondolni, vagy Suarezre aki a holland bajnokságban hihetetlen nagy király volt. jelenleg még õk is jobbak, mint Torres 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ROCKnROLLA
Abban még Torghelle sincs benne, akkor Torres hogy lehetne? 😄

top 10ben simán benne van
Messi, Ronaldo biztos jobb nála, más nagyon nem max jelenlegi formát tekintve
de thetsége alapján top 3as szerintem

ForzaInter
legyen top100 azzal mindenki egyetért, hogy abba benne van😄

Yo, Bitch!

ROCKnROLLA
legalább 😄DDDDDDDDDDD

WuFraZselic
na azért az meg erõs túlzás 😄

ebben nincs igazad
top3. legalább.

cesc fábregas

WuFraZselic
<#idiota>

Oziris666
gondolom Ibra megérte az árát😄

Miért ne lenne benne a 10top csatárba?!
Akkor ki van benne szted? 9Messi meg 1Villa gondolom

ROCKnROLLA
Az azért komoly, h Andy Carroll 41 millió euróért ment a Poolba, a transfermarkt.de meg 2,5 millióra becsüli az értékét... 😄

a világ 10 legjobb csatárai között nincsen!
50 millát sehol nem ér meg...
amikor jól játszik meccseket dönt el, de valamikor csak úgy van a pályán és mindig sérült.

a poolnak jó biznisz volt, egyáltalán nem ér ennyit a jelenlegi teljesítményével