Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Pff, bazdmeg, ekkora méretes szopást. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
koman sehol...

BRÉKING: Claudio Ranieri keretet hirdetett a Monacónál, és nincs a névsorban a magyar válogatott középpályás Koman Vladimir! A L'Equipe szerint Oroszországba szerzõdik, egyelõre rejtély, hogy melyik csapathoz.

A Monaco 28 fõs, Németországba utazó kerete: Subasic, Sourzac, Caillard - Adriano, Appiah, Kagelmacher, Kurzawa, Labor, Marester, Raggi, Wolf - Bajrami, G.Coulibaly, Diaz, Dingome, Dirar, Dumont, Eysseric, Ferreira Carrasco, N.Mendy, Ndinga, Pandor, J.Poulsen, Ciolisz - Barazite, Germain, Salli, I.Touré.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
Rossz hasonlat, mert jelenleg ott nem nagyon értenek a focihoz, de emlékeztetõül: Carroll&Henderson 60 misibe fájt a poolnak. Ehhez képest 65 Silvaért és Ibráért lósz*r.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Ja már mind vagy 40 éves, de még tudnak azért valamit 😄, remélem beválik a Chievonál 😊
Effe88
ezek a di csatárok😄😄 amúgy nagyon jók....
kicsit underratedek de jók
di vaio ,di natale ,di michele😄😄😄

David Di Michele
Lecce --> Chievo
Forrás
Voyager5
Hamit Altıntop
Real Madrid -> Galatasaray

forrás
Oziris666
Inkább azért mert diszkont áron van vagy kölcsönben megszerezhetö a tavalyi "parádés" szezonja után...😄

Zegi Norbi HUN
Azt elfelejtettem,hogy ha a Milan-nak nem lett volna ennyi sérültje,akkor megnyeri a bajnokságot.Az 5 csatárból például Ibra volt az,aki hadra fogható volt az egész szezonban.Sztem ez vmit el is mond az orvosi stábról is,amit már sokan kritizáltak a Milan háza táján😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Hát nem tudom... Azt mondták hogy Ibra és Silva semmi pénzért nem eladó,mert rájuk épül a jövõ Milan-ja. Sõt Silvát még Nestához is hasonlította,h olyan legenda lesz majd a Milan-nál mint õ.Ehhez képest még csomagban eladják õket.A legjobb védõt és a legjobb csatárt.Azért ha Ibra nem lett volna, akkor a Milan nem jut európai kupasorozatba, ez 100%.
Mondjuk az igaz h pénzügyi gondok vannak,bár a Milan sosem volt az a gazdag csapat.Am én Pato-t adtam volna el,mikor még a PSG sokat kínált érte pár éve.Az orvosok képtelenek csinálni vmit vele,h végre rendbe jöjjön szegény.Abból nem húz hasznot a Milan,h állandóan orvosi körúton van és a nézõtérrõl nézi végig az egész szezont😞

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Az biztos😄

Rudee
Néhány sikertelen szezon és máris szorul a hurok. Vagy elenged 1-2 nevesebb játékost, vagy beleszürkülnek a mezõnybe.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
Elég perverz az öreg 😄

Zegi Norbi HUN
Gondolom idõközben rendbe jött a szürkeállománya egy rövid idõre és feladta a CR7 álmát.Most inkább Carroll-ról álmodozik😄

Zegi Norbi HUN
Berlusconi ennyit ért hozzá... Azt mondta nagyon tetszett neki a játéka és egy álma válna valóra,ha a Milan-ban játszana pff... Ezért gondolom elad egy Ibrát,aki végig a hátán vitte a csapatot a szezonban és megveszi helyette õt,remek üzlet!!😊

zaki
Andy Carroll a Milanba? Ez vicc? Csak azért mert magas, lófarkas mindkettõ? 😄

Zegi Norbi HUN
Az igazán remek... Már elõre vetítem, hogy a Juve nyeri a Scudettot. Milan-nak esélye sem lesz bele szólni így<#sir> Nemzetközi kupát már nem is említem...

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

bakkerman
már Berlusconi is mondta,hogy eladja õket

Zegi Norbi HUN
A goal.com tudni véli,hogy a Milan elfogadta a 65 millió eurós ajánlatot Thiago Silva-ért és Zlatan Ibrahimovic-ért.Elvileg már csak a játékosoknak kell megegyezni<#sir> Nagyon remélem vmi kamu szarság az egész,mint amilyen szokott lenni általában.A 2 legjobb játékost eladni, elment az eszük.Végülis Ibrát biztos tudja majd pótolni Andy Carroll<#wilting>, ha már Berlusconi-nak ennyire kell...

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

szucsy89
még kevés is érte
arsnl
Hugo Rodallega
Wigan -> Fulham

Effe88
😄😄😄

húúú bazmeg, elnéztem 😄
bakkerman
és tényleg,karajj ment egy feketepont a pontatlanságért! 😄DDD

Nice-ben játszott utoljára, nem a Lyonban

François Clerc
Lyon - Saint Étienne (kb mintha a fradiból igazolt volna újpestre) 😄
forrás

bakkerman
nagyon kiváncsi leszek erre a Milanra,idén az Inter kényszerül EL-be indulni,lehet jövõre a másik milánói csapat is ott köt ki...lehetetlen pótlni ezt a két játékost,bár Ibra-t Tevezzel esetleg lehetne,de Silva minõségben pótolhatatlan

hedonist
46 ért nem engedte Berlusconi Milános szíve😄DD

Ha ez nem kacsa és most elengedi, akkor mondanám, h meglep mekkora kamuember és féreg, de igazából nem😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

én most épp itt olvastam a hírt 😄
azért silváért 45 milla nem sok????? ér õ ennyit? vicc,hogy ezek a gazdag f*szok,hogy felba***ák az árakat...
nincs már manapság semmi realitás :S
Voyager5
Ha ez igaz lesz (és pedig úgy néz ki, hogy az lesz), akkor szvsz tökmindegy, hogy kiket igazolnak a helyükre. Ez a szezon majd elmegy szépen a csapatépítésre, BL hely talán meglesz...
2 ekkora klasszist elengedni "bagóért"... hát nemtudom.
hedonist
Nikenal vmi rossz anyagot szívtak a designerek😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
asztakurva 😄D
mi ez a köcsöglila, úristen 😄DDDD

/csak meg kéne csinálni azt a mez topikot/
Steve Downie
Hát én trollkodtam a legjobban itt sg-n az új mu mezt (terítõt), de most szépen visszanyalt a fagyi 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

bakkerman

Oziris666
Az a Manchesteri terítö kemény😄

bakkerman
Gosztonyi András
Videoton ---> DVTK

hedonist
Jéééééézusom, az a Juve mez.. mondjuk szegeny MU is...

ressy14
ha a Celtic mezén sárga helyett fehér színt használnak, úgy nézne ki mint egy zongora. 😄

Dum spiro, spero.

jAsOn VoOrHeEs
Mounir El Hamdaoui
Ajax > Fiorentina
http://www.ajax.nl/

Maxi López
Catania > Sampdoria
kölcsön

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tyler1
A Barca koktélruháját már be se merte tölteni 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Nike meg "elfluorizálódik", már lassan party göncöket gyárt, nem mezeket<#szomoru2>

http://www.kitroomdirect.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/200x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/a/barcelona_away_12.13_shirt.jpg

hedonist
Mienk is ilyen csak más színekben. Az Adidas végre jókat csinál

bakkerman
jaja,de az a strabag nagyon kell oda az aljára <#zavart1>

még egy kis off: a vidinek is fasza a meze
Tyler1
Tényleg szép, letisztult, elegáns, semmi felesleges csicsa. Visszatérhetnének már erre a vonalra a mezgyártók.

bakkerman
fellehetne pörgetni azt is,meg átkell helyeztetni a fociba 😊

mezeknek is lehetne amúgy topikja, ha érdekel mást is, igaz van ilyen, de ez nem a focis topikok közt van (plusz a kutya sem nézi)