18069
-
#13580 Gregory van der Wiel
Ajax-->PSG
link
Emerson da Conceição
Benfica-->Trabsonspor
link -
#13579 valahogy énis :D:D:D
de azért olajat találni a sivatag közepén is egy jó buli lehetett...
valahogy nemtudom elképzelni, ahogy manszúr sejk apja sétáltatja drága tevéjét a sivatagban, és egyszer valahogy feltör az olaj a mélyből??:D -
Hunor88 #13578 Hát nem tudom, engem nem annyira izgat az a sok milliárd. -
#13577 hát a manszúr családba azért beszülettem volna:D:D:D -
Rudee #13576 Menj ki a kertbe (ha van) és kezdj el ásni. Ha találsz olajat akkor lehet jó dolgod lesz -
#13575 vagy csak rossz családba :P -
#13574 A PSG több mint száz millát költött, basszák meg, és ez csak a top 20 ár szerint.....kurva élet, én valahogy nagyon rossz helyre születtem -
#13573 Yossi Benayoun
Chelsea -> West Ham United(kölcsön)
whufc.com -
#13572 TOP 20 Nyári igazolás
-
#13571 tavaly pár El meccsen láttam ahogy játszott, nem volt rossz.. Jobb mint Madridban volt. Ezért kérdeztem. -
#13570 cink lenne ha ezzel a kerettel nem nyerne bajnokságot az olasz...bár a Chelsea meg a MU is nagyon jól igazolt,majd a sorozatterhelés alatt kiderül melyik csapat hogy bírja -
#13569 A City megteheti, hogy ilyeneket igazoljon a padra. Egyébként így a végére egész jó igazolásokat ütöttek nyélve, ugye eleve nem voltak gyengék, a védelem volt a legsebezhetőbb, oda jött Maicon meg Nastasic. Realnak nehéz dolga lesz. -
#13568 ez a Sinclair gyerek is azért kellett nekik,mert angol,és így könnyebb lesz a csapatregisztráció a BL-hez -
#13567 főleg úgy,hogy már javában megy a szezon,ha komolyabban számolna vele Mancini,akkor megvette volna júliusban a felkészülési szezonban,hogy betudjon épülni...padra jó lesz -
Rudee #13566 Már nem élt az opció, meg egyébként se olyan kiemelkedő. Nem is értem, hogy miért érte meg nekik. -
#13565 attól hogy a city leigazolta még nem jelenti hogy jó is.... -
#13564 akkor továbbra is utazgathat regike olaszba,jupiii -
#13563 Feczesin Róbert
Brescia-->Ascoli
link -
#13562 Florent Sinama Pongolle
Sporting L.-->Free agent
Steven Nzonzi
Blackburn-->Stoke
link -
#13561 az igen :o
Ennyire jó lett a Benficában? Akkor nemhogy a Madrid őt vásárolta volna vissza vkp posztra... -
#13560 Le Real aurait accepté une offre de 5 millions d'euros de l'Anzhi, qui a convaincu Diarra avec un contrat de 4 ans. Le mercato ne fermera ses portes que dans quelques jours en Russie. -
#13559 Tottenhamnek miért kellett Lloris??:D:D
ha jól tudom ott van még gomes,friedel,cudicini(azért ezek se olyan rossz kapusok)
Nem tudja vki hogy Lassana diarra mennyibe került az Anzsinak??? -
#13558 Sérülései óta visszaesett, nem hozta régi formáját. Mikel jobb nála most, meg ugye ott van Meirles meg a fiatal Romeu is. Idén még nem is játszott egy tétmeccset sem! -
#13557 Ez mi? Chelseabe miért nem játszott amúgy? -
#13556 Stéphane M'Bia
Marseille > QPR
Oguchi Onyewu
Sporting > Malaga
kölcsön
C. Benteke
Genk > Aston Villa
Matija Nastasic
Fio > City
Stefan Savic
City > Fio
Jay Bothroyd
QPR > Sheffield Wed.
kölcsön
Bryan Oviedo
Copenhagen > Everton
Valter Birsa
Genoa > Torino
kölcsön
Valeri Bojinov
Sporting > Hellas Verona
kölcsön
Miku
Getafe > Celtic
kölcsön
Ashkan Dejagah
Wolfsburg > Fulham
Petr Jirácek
Wolfsburg > HSV
D. Boyata
City > Twente
kölcsön -
#13555 "AZ ESPN értesülései szerint a Tottenham mégsem tudta szerződtetni Joao Moutinhót, a Porto portugál középpályását.
Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Tottenham és a Porto megegyezett a 22 millió fontos átigazolási díjról, de a játékossal való tárgyalások során nem jött létre a megállapodás. Állítólag azért nem, mert Moutinho korábbi együttese, a Sporting 25 százalékot kér az átigazolási díjból, míg egy befektető cég további 15 százalékot követelt magának.
A Guardian szerint a Spurs haladékot kért a szövetségtől, hogy átigazolhassa Moutinhót." NSO
Én biztos, hogy nem engedném már átigazolni, fasznak halogatták az utolsó napig az egyik legfontosabb posztot. -
#13554 Moutinho-rol azt olvastam,hogy elfogadták a 22m-ós ajánlatot,de Dempsey érkezése miatt félbeszakadt ez az ügylet -
#13553 nameg Moutinho hova tűnt?? Ezert kene elobb lepni. -
#13552 ööö akkor ki lett a Tottenham "9-es" vétele? -
#13551 Javi Garcia
Benfica > City
-
Rudee #13550 Cristian Sapunaru
Porto -> Zaragoza
?m € -
#13549 -
#13548 30 alatt mehet is vissza -
Rudee #13547 Lassana Diarra
Real Madrid -> Anzhi
?m € -
#13546 Michael Esssien
Chelsea - Real Madrid (loan)
Link -
Rudee #13545 Christian Benteke
Genk -> Aston Villa
~8.8m €
Ryan Mendes
Le Havre -> Lille
3m € -
#13544 Joey Barton
QPR--->>Marseille (loan)
skysports -
Rudee #13543 Lass mindjárt az övék lesz. -
Gaba94 #13542 Clint Dempsey
Fulham --> Tottenham (£6 million)
skysports -
#13541 Clint Dempsey
Fulham--->>Spurs
skysports.com
a spanyol válogatottból lett amcsi...majdnem...