Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Ibra még nem ment át. Annó Kaká-val is ez volt,a City megvette 100 millióért,mert eladta a Milan,csak hát a játékos nem akart menni és kész😊 Jelenleg a PSG nagyon nem akarja megadni neki a 15 milliós fizetést,tehát még elképzelhetõ bármi. Ezt amúgy jogosnak tartom, õ jól érzi magát a Milan-ban, nem akar elmenni,de ha ennyire akarják akkor fizessék meg rendesen.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Effe88
viszont várjál😄😄😄
ibra elment a psg hez hogy bl-t nyerjen akkor idén a milan fogja megnyerni a bl-t😄😄😄

Zegi Norbi HUN
...<#levele>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

limperatore
akkor ancelotti egyértelmûen nem akar bl-t nyerni ha megvette cigányibrát 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
húúúú
nagy világverõ csapat lesz😄😄vicc😄😄
küzdenek majd a bajnoki címért keményen😄😄+lesz egy két francia kupájuk ennyi...D😄:😄

banok
Ennyi pénz és 1 csatár?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Fülöp Márton
West Bromwich -> Aszterasz Tripolisz
nso.hu

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Steve Downie
Alakul a csapat

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Rudee
Bogdán pár éve a jövõ volt, tudatosan építették be a finn mellett/mellé. Fülöp már rég nem a következõ nagy reménység, nem kellett volna tartaléknak oda szerzõdnie anno.
Görögöknél csak az lesz a problémája, hogy pár vereség után beraknak egy fiatalt, neki meg nem fizetnek hogy télen felbonthassák a szerzõdését.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Steve Downie
Persze, ezt már õ látja át jobban, hogy mennyi esélye lesz játszani a jövõben. Mondjuk én ilyen határozottan nem jelenteném ki, amit írtál - a "kis taknyos" Bogdánról sem gondolta senki, hogy a padra szorít egy rutinos Jaaskelainent.

Rudee
De még ez is jobb, mint a kispad. Most ha az Arsenal ellen mindent véd, akkor se lett volna kezdõ kapus Angliában.

Steve Downie
Igazából az utolsó bajnokin összehozott 3 góllal írta alá ezt a szerzõdést szvsz.

ROCKnROLLA
forras: transfermarkt.de

ROCKnROLLA
Fülöp Márton, WBA ___> Asteras Tripolis

Casillas
Azért, mert valahol mindenki szeretné, ha végre lenne egy igazi világsztárunk, és ha valakiben látunk akár egy apró esélyt is err, akkor csalódás, ha keletre igazol nyugat helyett, mivel onnan már baromi nehéz a topcsapatok közé visszatérni.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rudee
Nem hiszem, hogy célja lenne Moszkvába igazolni és padozni. Ahogy Priskin esetében, nála is a folyamatos játéklehetõség a lényeg. Ignatjev meg a brazil Joaozinho mellett jó helye lesz ebben a csapatban. Csak le ne sérüljön.

bakkerman
"a magyar-ukrán maradona a szürke,iparias Monte Carlobol a festõi Krasznodarba igazolt"

ASF:SASADF:ASSDG

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nem írom le,mert erõs bajnokság,3-4 komoly,európai szintû csapattal,de ahova õ ment az nem szint,nagyon jól kellesz játszania,hogy megvegye egy moszkvai csapat,vagy hogy visszajöhessen nyugatra. mind1,fölösleges ragozni,majd a pályán eldõl,jó húzás volt-e. Huszti,Lázska befürödtek,hátha Komannak több szerencséje lesz

LasDen
és szerinted koman egy bundesliga2-ben akart volna játszani??? ugyan már....nem értem mért kell az orosz bajnokságot annyira leírni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
nem,az olaszokkal nem járt volna jól,de egy bundes2 feküdne neki,és szem elõtt is lenne. onnan a semmi közepérõl nem hiszem,hogy visszafog még térni nyugatra

LasDen
olaszországgal jobban járt volna??? nem...itt legalább jáccani fog...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
majd jönnek a szokásos nyilatkozatok,hogy fejlõdik az orosz bajnokság,remek választás stb...még egy játékos aki leírta magát nálam egy életre,bár amennyit keresni fog szerintem leszarja ki mit gondol róla

Steve Downie
Egyébként ez meg a Stenhousemuir stadionja (600 férõhely), ide is ellátogat idén a Rangers 😄

Ezt akartam írni 😄
Steve Downie
Szóljunk a srácnak, aki az Anzsi és a Dinamo topikot nyitotta 😄

Effe88
fantasztikus csapat, founded 2008😄😄😄
(vki nyisson nekik egy topikot isD😄😄😊

gabber_saviola
Jól csinálta, nem kis csapat ez az FK Krasnodar!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DaniX14
Koman Vladimir

Monaco ->> FK Krasznodar

Link

Ennél rosszabb választást..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

bakkerman
igen,egyértelmûen õ vagyok,látszik a logómból is

ROCKnROLLA
vagy mondjuk jonnenek hozzank, megye 2-be, az lenne az igazi bunti.

Rudee
Én még hátrébb soroltam volna õket, kezdjenek az amatõrök között. Elvégre új klub, az a kutyát se érdekli hogy mit értek el az elõdök.

Rudee
Elég nagy marha sajnos, jó helye volt ott.

LasDen
vissza megy championshipbe és újra kezdõ lehet...

arsnl
Buzsáky is lelép QPR-tõl, miután nem tudott megállapodni velük új szerzõdésérõl.

Fyrex
rosszul gazdálkodtak? hát így is lehet mondani...

Avanti Crociati!

LasDen
Borini
Roma--->>Liverpool
forrás

nemtudom, én nem látok benne semmi egetrengetõt....

Maxi Rodriguez
Liverpool--->>Newell's
forrás

Steve Downie
A te csapatod is? Te vagy az Mansour? Az FFP után már nem lesz olyan könnyû a csapatodba nyomni a casht.

bakkerman
csak a Rangersnél kopogtattak a hitelezõk,a nagy európai él kluboknál meg (még) nem. óriási adósságot gördít maga elõtt minden nagy csapat,kiváncsi vagyok ha bejön a FFP(financial fair play),akkor mennyire változik meg az erõsorrend

bakkerman
én nem sajnálom õket az tény,rosszul gazdálkodtak,visszanyalt a fagyi,csak az helyzet,hogy ennyi erõvel az európai top klubok 75%-a lazén mehetne vissza második,harmad osztályba,köztük az én csapatom is

LasDen
szerintem meg igenis induljon lejebbrõl...csõdbe mentek ugrott a klub...alanyi jogon nem jár az elsõ osztály...majd visszajutnak vagy olyanok lesznek mint a Leeds 😄

bakkerman
ezen már nem lehet változtatni,meg lett szavazva,legalább 8 csapatnak szavazni kellett volna,hogy a Rangers indulhasson az elsõ osztályban,ehelyett kb ennyien szavaztak nemmel :/ egy csapatos lesz legalább 3-4 évig a skót bajnokság,a Celtic lazán indíthatna két "keretet",egy játszana otthon,egy meg a nemzetközi porondon...

Steve Downie
Abszolút egyetértek, gyakorlatilag elkönyvelhetõ a Celtic bajnoki címe, sokkal kevesebben néznek majd PL meccseket, ezért közvetíteni sem éri majd meg annyira és a reklámokban sem lesz annyi pénz.

gabber_saviola
A Skót foci fekete napját sikerült ezzel a manõverrel elérni ezeknek a szoknyásoknak. Remélem a rajtig még fejükhöz kapnak, és nem b@sszák haza a ligájukat. 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
óriási kép 😄DDDDDD (nem lennék most rangers drukker)

Zsolti9014
engem meglepett, és nem is örülök neki.

pedig Koman szerintem ettõl többet érdemelne, jó játékos, és eddig a hozzáállásával se nagyon volt probléma. persze, nem vagyunk ott, nem látjuk folyamatosan, hogy hogyan dolgozik, de szerintem õ ettõl többre hivatott.

Hajrá Magyarország!

ressy14
Jól fog mutatni a kis falvakban a több ezer Rangers drukker 😄

Dum spiro, spero.

Steve Downie
Már biztosan a D3-ban indul a Rangers. A játékosok gondolom már rég leléptek, ez meg egy jó kép :-D

ROCKnROLLA
ja es Huszti lehet, hogy visszater a Hannoverbe.

ROCKnROLLA
csak en erzem ugy, hogy thiago silva nagyon overrated? ibrat meg megertem, hogy miert er annyit (habar mar oreg), de silvat sehogyan sem.

bakkerman
annyira nem lepõdtem meg amikor olvastam