Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kár érte...
Fyrex
Carlos Vela
Arsenal > Real Sociedad

nagyobb ígéret volt ez a srác, mint ami lett belõle...

Avanti Crociati!

Fyrex
William

Palmeiras > Joinville

Bjorn Sigurdarson

Lillestrom SK > Wolves <2.5m euró>

Avanti Crociati!

Fyrex
Omar Elabdellaoui

Manchester City > Feyenoord

Diego Farias

Chievo > Padova

Avanti Crociati!

Fyrex
itt egyedül te vered a nyálad, remélem azért majd észre veszed, de azért aranyos hogy próbálkozol

Avanti Crociati!

Effe88
Luciano Narsingh

Heerenveen-->PSV

forrás

ROCKnROLLA
jo latni ahogy vergodsz ! csak igy tovabb !

Effe88
láttam
ügyi vagy😊
végre így tovább!
és milyen jól linkelsz😊<#eljen><#taps>

ROCKnROLLA
#12547 #12548 <- ott vannak a linkek, nezz mar korul te majom !

Effe88
igen rád ez a jellemzõ😄😄
legutóbb is egy rakat igazolást beírtál😄😄
de mondjuk akkor ennyit oda írtál😄😄
transfermarket.de de rendes😄😄😄 akkor ezentúl ide be se kell semmit írni mert be írok ennyit csak, hogy goal.com transfers zone aztán mindenki megnézi😄😄😄😄

"nezz utana es akkor majd elhiszed " pont ezért kell a link, hogy ne mi nézzünk utána😊
nem én találtam ki a szabályokat de eddig itt mindenki betartotta...😊

"Ha beírsz egy átigazolást, linkeld a forrást is!
Mindenféle kamupletyi híreket kéretik mellõzni!"

ROCKnROLLA
nem tudom mennyire koveted nyomon az ide bebufogott atigazolasokat, amiket en szoktam irni, es mindhez szoktam linkelni a forrast. most az egyszer kihagytam, te meg lecsapsz mint valami keselyu, hogy JAAAAJ NEM IRTAL LINKET, nem hiszek neked ! ongyilkos azert ne legyel emiatt, ha meg kibaszottul bantja a szemed, nezz utana es akkor majd elhiszed !

Effe88
ne verd már magad
inkább tanulj meg olvasni!!!
"Ha beírsz egy átigazolást, linkeld a forrást is!"

te is csak böfögöd itt a hülyeségeket
ha nem tetszik, hogy kell link is akkor inkább ne is írj...
hihetetlen nem lehet megérteni

ROCKnROLLA
ROCKnROLLA
ROCKnROLLA
http://www.transfermarkt.de/ nesze

Fyrex
Sergey Krivets
Lech Poznan >Jiangsu Shuntian
500 000 €

Avanti Crociati!

Fyrex
haggyad már magad...

Avanti Crociati!

Effe88
linkek!!!

ROCKnROLLA
Richmond BOAKYE (19), Genoa ___> JUVENTUS, 4M €
Valon BEHRAMI (27), Fiorentina ___> NAPOLI, 8M €
Alessandro GAMBERINI (30), Fiorentina ___> NAPOLI, 2M €

LasDen
nem nagyon fog hiányozni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Nilmar...<#shakehead>

LasDen
ezt a közeget ismerik a legjobban így egyértelmû hogy innen merítenek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
szétszedi az olasz focit leonardo... kurva annyát neki.

pastore, motta, lavezzi, sirigu, ibra, silva most az egyik legnagyobb olasz tehetség... meg még ki tudja kit felejtettem ki
ROCKnROLLA
ha ancelotti okosan csinalja, akkor jovore megprobalja meepitgetni a kupakban, meg cserekent, aztan 2 ev mulva mar siman lehet kezdo ha belerazodik.

bakkerman
jövõre még biztosan nem jut nagy szerep neki,Pastore miatt,de tényleg nagy tehetség a srác,nem pénz érte ez a 12+4 misi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ROCKnROLLA
nagy zsugas ! FM-ben meg foleg. 😄 para lesz ez a psg jovore!

bubu13
Veratti
Pescara-Psg

Forrás[/urlpsg

EEE 1899

hedonist
Azért azt tegyük hozzá, h ez nem a költekezést mutatja, hanem a mérleget, tehát eladás is benne van, így lehet a Munak 30, mert majd 100ért eladtak egy ronaldot és õk rendszeresen úgy adnak el, h õk is jól járnak, még nálunk az a szokás, h szerzõdés lejártakor ingyen mennek el.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Fabio Capello -> Orosz válogatott.

Hamarosan official lesz.
bakkerman
ha azt nézzük ki mennyire volt sikeres az utóbbi 5 évben,ahhoz viszonyítva,hogy mennyit költött,akkor az Arsenal még elégedett is lehet,az Aston Villanak botrány,hogy 50-el többet költöttek,és lófasz eredményük nincsen

Steve Downie
Nemtom, h ezt linkeltem-e már, érdekes adatok:

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

hedonist
Sztem még egyáltalán nem igazolnak tudatosan, vannak jó igazolásaik is, de teljesen feleslegesen is vásárolnak, össze-vissza nem posztra, 2-3 top csatárt padoztatnak, miközben a védelem nem a legfényesebb. De nem akarok gyõzködni senkit, fõleg nem ebben a topikban, úgyh részemrõl off, elnézést.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Effe88
így van!

arsnl
mind3 csapat ugyanazt csinálta, semmi különbség köztük... Chelsea is össze-vissza igazolt elején, mire lett egy magjuk aki köré építhetnek. City is ugyanezt tette, most már õk is tudatosabban vásárolnak.

hedonist
Nem tagadom, sztem normális cfc dtukker nem is tagadhatja, és talán a City is egy idõ után át áll az ésszerûbb igazolásokra (persze nem lehet megkérdõjelezni egy Agüero vagy Silva, Nasri igazolást), de azért van sok sok ellenpálda, na meg a legnagyobb kritika õket a feleselges csatármennyiség felhalmozása miatt érheti.

Abranak meg volt az elsõ pillanattól kezdve a célja, szereti a focit, különösen az angolt, és BL gyõztes csapatot akart, megtehette. Mansourékról fogalmam sincs mit akarnak, talán csak Live FM-ezni.

bakkerman
nem akarom védeni a Chelseat,de az tény,hogy Abramovics amikor átvette a kékeket,akkor nagyon komolyan költött 1-2 évig,utána meg már csak foltozgatott 1-2 nagyobb névvel,posztra,tudatosan. Amit most csinál a City,PSG az pénzköltés,nem csapatépítés.

hedonist
Renben, sajnálom, hogy nem érted mirõl van szó..

Effe88
és de attól még kifizetett abramovics értük egy rakat pénzt

nem véletlen a Pooli nóta
biztos ismered
"fu*k off chelsea fc you ain't got no history ...."

úgy hogy te ne gyere ilyen citis meg psg dolgokkal hogy jaj az arab sejkek vásárolnak stb...D😄:😄

hedonist
Így van ezt mondom én is, Egyedül a MU, aki rég múltja miatt és ne feledjük, h azért az egyik leggazdagabb klub, és persze SAF miatt oda mindig könnyebben igazoltak játékosokat. Kellett Abra pénzze, h ott legyen a klub, ahol van. Ellenpélda a Pool aki azthitte szintén a múltja elegendõ az életben maradáshoz és elkezdtek olcsójánoskodni, hát megint kûzdhetnek a 7-5 helyért.

Makelele, Duff?😄

Mind2 iszonyat nagy erõsítés volt és húzóemberek, Kezman elcseszte, Crespoval nem volt PLbe való Verónról nem is beszélve

Effe88
hát de ha nem jön abramovic akkor 5-6. helyér küzdenétek évrõl évre mint mindig a régi idõkben...szóval ua. az eset mint city pl.

ott is votlak ész nélküli költekezések
kezman,veron,crespo,sevcsenko,makalele,duff, stb.stb...

hedonist
Sajnos ez van be kell látni, pl. ha az Arsenal is szeretne esélyes lenni PL BL téren akkor mélyebben a zsebbe kéne nyúlni, h a sztárjai legalább maradjanak és tudjanak hozni évente 1-2 top játékost.

hedonist
Igen, jó pár éve a Chelsea is így kapaszkodott fel, de így tudtunk TOP klubbá válni, azóta viszont sztem nagyon szépen építkezve maradtunk "életben" az élen. És (leszámítva Sheva-t Torrest direkt nem írom, mert õ igen is jó igazolás) ésszel igazolnuk és nem felesleges milliókat kidobva (Sturridge,Mata,Luiz,Ramires,Cahill,Marin,). Eden sokba került, de nem zságbamacska és persze majd meglátjuk, de sztem gyorsan a PL sztárja lesz.

Effe88
mondja ezt a cselzi drukker😄😄😄
nice😄😄

Én csak azt akartam írni, hogy nem a játékosok miatt ment csõdbe.
Mert itt írták, hogy a nagy igazolások miatt ment csõdbe a Parma, ami nem igaz: #12491
hedonist
Srácok, annyi biztos, h komoly esélyes lesz nyílvánvalóan a PSG ilyen kerettel, de kár vitázni, h bajnok lesz-e vagy sem, ahogy ez a City esetében is felesleges volt, mert az utolsó pillanatban dõlt el, h bajnokok lettek. Lehet, h nagy fölénnyel nyernek, lehet, hogy még elsõ évben lemaradnak a végén, és az is lehet, h az utolsó fordulóban dõl el ki végez elõl, de azt látjuk, h komoly, szinte a legfontosabb fegyvertény, h melyik csapat mekkora pénzügyi erõvel rendelkezik. Egyik oldalról nem elég a tehetség, szakértelem, pénz is kell, mert egy sikeresebb idény után a felkapaszkodott csapatot úgyis szétkapják a gazdagok. Speciel én nem tarton komoly edzõnek Mancinit, de épphogy nyertek és sztem azért, mert hagyta a játékosokat szépen maguktól összeérni, nem kellett neki komolyan beleszólni ennyi jó játékos megoldja maga. Utd sokkal gyengébb kerettel mégis ott volt a nyomukban. Ha Mancini nagyon belekontárkodik (szerintem) nem szerepelnek ilyen jól. Számomra eléggé kétes a jövõ, de egyelõre a játék még talán nem szenved ezektõl a változásoktól.

Fyrex
kicsit kezdesz félrebeszélni, te megkérdõjelezted hogy csõdbe ment e, szó nem volt itt arról hogy miért mentek csõdbe 😊

Avanti Crociati!

Az csak egy falusi kifejezés 😄
limperatore
azt kérdezted h hol ment csõdbe 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ne már... De én úgy tudom, hogy Stoian felét a Chievo kapja. 😞
LasDen
Michael Bradley
Chievo--->>Roma (€3,75m)
forrás