Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként ha egy martinez 40 milla, most tépem a fejem a falba hogy silvát elengedtük 46ért...
se benzem se higuain nem lõtt több gólt a bajnokságban mint az inter 1 szem csatára, ahol viszont tényleg van védelem
fyrex te meg ha buta vagy buta is maradsz
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Szar Bayern, szar Bayern :)
ezt azert nem gondoltam volna<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Avanti Crociati!
mert ha igen akkor mi köze van ahhoz amit mondtam? egy jó militot meg se közelít az a 2 csatár
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
a barcában egy ember játszik középen elöl, egy apró argentín gyerek, talán már hallottál róla
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ne vicceljünk már
Avanti Crociati!
De tulajdonképpen mondott valamit hogy miért ment el? Mert szerintem nem kell kupákat nyerni ahhoz, hogy valaki jó játékos legyen. Van Persie a szurkolók körében nagyon ott volt...
Az meg rossz felfogás, hogy eddig nem nyert semmit ideje nyerni, el kell igazolni. Miért az Arsenal már nem nyerhet semmit? El van ítélve? 2 év múlva újra ott lesznek a topon! Azért az elõbbi évben olyan kerettel BL indulást elérni a legerõsebb ligában nem semmi. Rossz a felfogás vagy én vagyok elvetemült...
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Erről van szó!\"
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
és a MU-ba azért szerintem nagyobb esélye lesz kupákat nyerni
bár ne legyen igazam és szívja meg és legyen bajnok a Mertével és Podolskival felálló ArsenalD😄:😄
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Dum spiro, spero.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Malaga > Feyenoord
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!