Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
eszem faszom megáll... hova fajult ez a foci te jó ég

egyébként ha egy martinez 40 milla, most tépem a fejem a falba hogy silvát elengedtük 46ért...
Voyager5
Jó, hát tudjuk, hogy a 33 éves Milito az ultimate csatár 😄DDDDDD
limperatore
igen a bohócligában ahol meccsenként 5 gólokat vernek a nagyok a kicsikre 😄

se benzem se higuain nem lõtt több gólt a bajnokságban mint az inter 1 szem csatára, ahol viszont tényleg van védelem

fyrex te meg ha buta vagy buta is maradsz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fyrex
csak viccelõdik, õ se gondolta komolyan, elõször nekem se esett le

Avanti Crociati!

Rudee
Higu és Benzema az elõzõ szezonban több gólt lõtt, mint az Inter (meg az olasz élcsapatok) teljes csatársora.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Javi Martinez --> Bayern 40 milla (kivasarlas)
ezt azert nem gondoltam volna<#wow1><#wow1><#wow1>
Fyrex
jah jó, azt hittem komolyan beszélgetünk, de látom hogy te csak humoroskodsz, így okés <#idiota>

Avanti Crociati!

limperatore
azt se tudod ki van a logon sztem, vagy az interre gondoltál?

mert ha igen akkor mi köze van ahhoz amit mondtam? egy jó militot meg se közelít az a 2 csatár

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fyrex
ezt a benzema higuain csatárpáros fikázást remélem te se gondoltad komolyan, ezzel a logóval a fejed felett...

a barcában egy ember játszik középen elöl, egy apró argentín gyerek, talán már hallottál róla

Avanti Crociati!

attiGT
Community Shieldet nyertünk, már megbocsáss! D;

arsnl
utolsó másfél évben tett csak meg mindent elõtte átlagba 20meccset játszott, mi mégse adtuk el. bezzeg most van 1 jó idénye azt egybõl lelép. de nem is az baj h elment, benne van, hanem ami szart itt nyomatott elõtte, h sose tudna másik angol csapatban játszani emg ienek. meg nem ért egyet a klub jövõjével. ide hoztuk neki a 100szoros német válogatottat, a francia gólkirályt meg a VB és EB gyõztes spanyolt, de szarok vagyunk neki. és MU se nyert semmit tavaly, mi a biztosíték, h idén fog?

LasDen
a 20-30 gól jó ismérve egy jó csatárnak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

limperatore
nem fért volna be? 😄 higuain meg benzema aztán kurva nagy csatárok 😄 david villa meg 1 év sérülés után lábadozik

ne vicceljünk már

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fyrex
szerintem eleget várt, és megtett mindent hogy az Arsenal sikeres legyen, hiába... ez nem elég indok? 2 év múlva újra a toppon? mikor voltak toppon utoljára, 6-7 éve talán? azóta ígérgetik hogy 2 év és újra...

Avanti Crociati!

Hát igen, a spanyol bajnokságba (A 2 csapat barca-real) nem fért volna, be.
De tulajdonképpen mondott valamit hogy miért ment el? Mert szerintem nem kell kupákat nyerni ahhoz, hogy valaki jó játékos legyen. Van Persie a szurkolók körében nagyon ott volt...
Az meg rossz felfogás, hogy eddig nem nyert semmit ideje nyerni, el kell igazolni. Miért az Arsenal már nem nyerhet semmit? El van ítélve? 2 év múlva újra ott lesznek a topon! Azért az elõbbi évben olyan kerettel BL indulást elérni a legerõsebb ligában nem semmi. Rossz a felfogás vagy én vagyok elvetemült...
Fyrex
nem gyanús hogy csak a united fizette ki az árát? 2 választása volt: vagy united, vagy még 1 évet öregszik + kupa sehol, majd elmegy ingyen egy szarabb klubba ahova még kell, mert az arsenal fanok már úgyis fütülynék... ne rajta vezessétek le, hogy hírbõl sem ismeri a gyõzelmet a csapatotok

Avanti Crociati!

arsnl
Fabregast pl sztem senki se utálja. Clichy + Toure-t se utálják pedig õk még a Citybe is mentek. Cole, Nasri, Adebayor + RvP(?) akit a legtöbb Arsenal-os utál akik eligazoltak.

Effe88
+1

szucsy89
Szerintem mindkettõbe beért volna... a Realba fõleg.
SLICK
Hanyatló olasz bajnokságba már nem szivesen igazolnak a játékosok... Megértem, hogy a PL-ben akart maradni. Hisz a spanyolokhoz meg úgyse fért volna már be (Real - Barca)

LasDen
én úgy látom az arsenal fanok mindenkit utálnak aki elmer igazolni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grove4
Attól függetlenül, hogy Juventus szurkoló vagyok és nyilván örültem volna, ha ide igazol, mindig is szimpatizáltam az Arsenallal és amikor a Juve nem játszott a BL-ben (mostanában ez elõfordult párszor) mindig az Ágyúsoknak szorítottam. Szerintem sem volt szép tõle, amit az Arsenallal mûvelt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Futballkurva õ is. Hol van most az a nyilatkozat, hogy Anglián belül nem bírna más csapatban játszani? Rooney mellett kiváncsi leszek hogy lesznek meg együtt (lehet jól), de pl. a Juventusban õ lehetett volna az Isten. Persze, idén én is jobban átérzem az Arsenal drukkerek helyzetét, ez van, viszont nélküle is jó lesz az Arsenal, talán Podolskinak kell a vállára vennie a csapatot és a góllövést...
DeerHunter01
Várható volt. Nem akarom leszólni de Arsenalt, de minden évben ugyanaz a forgatókönyv. Hullámvölgy, szárnyalás, hullámvölgy, végén be kell hozni a csapatot azért BL-helyre, hogy legyen pénz és kész.

\"Erről van szó!\"

arsnl
igazolt volna Citybe akkor. több pénz, több esély kupára. persze 7 évébõl csak utolsó másfélbe nemvolt komolyabb sérülése. elõtte minden évben kihagyott 4-5 hónapot...

Steve Downie
Most jól pofán bsználak, ha Arsenal drukker lennék. Szerencsére az Anzsinak szurkolok születésem óta.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Effe88
nem trollkodásból írom de lehet szeretne már kupákat nyerni(7 év alatt 1 fa kupa azért nem sok)+meg ugye a fizu is gondolom magasabb lesz😄
és a MU-ba azért szerintem nagyobb esélye lesz kupákat nyerni
bár ne legyen igazam és szívja meg és legyen bajnok a Mertével és Podolskival felálló ArsenalD😄:😄

Steve Downie
Only rats desert a sinking ship

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
Robin cunt Persie
Arsenal -> MU (holnap megy orvosira stb)
arsenal.com

ressy14
csórikám, ha velem történt volna, még focipálya közelébe se mertem volna menni, nemhogy játszani.

Dum spiro, spero.

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Arouna Kone
Levante > Wigan

Effe88
Nelson Valdez

Rubin Kazan-->Valencia

link

Voyager5
Felipe Melo

Juventus -> Galatasaray (kölcsön kivásárlás opcióval)

forrás
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Effe88
Christian Lell

Hertha-->Levante

link

Effe88
Theofanis Gekas

Samsunspor-->Levante

link

LasDen
akkkor megnyugodtam...

bakkerman
bocs,"cinizmus on" ezt lehagytam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
akkor megnyugodtam...

Tyler1
Nemáááá<#boxer>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
sokat fog játszani

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jAsOn VoOrHeEs
Jack Rodwell
Everton > Manhester City
£15M
http://www.evertonfc.com

zaki
aztaqrva 😄

LasDen
gyors volt a malaga "felemelkedése"...

jAsOn VoOrHeEs
Joris Mathijsen
Malaga > Feyenoord

Oziris666
PSG következö célpontja<#vigyor2>

Darthmushroom
a nagy MU drukker...-.-

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
<#shakehead>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
errõl ez ugrott be: