Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
és akkor mivan rudee? ne szopass már itt a hülyeségeiddel, bajnokság kis csapatok ellen dõl el

kit érdekel ha nem lõ a manchesternek 2 meccsen gólt, ha a többinek lõ 30-t?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

DONGUBA
Te atombuta vagy....egy DAVID VILLA torott labbal is jobb mint a Milito.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
megint csak azt tudom mondani, olvass barátom, olvass mielõtt beleszólsz egy vitába 😊

Avanti Crociati!

szerintem nincs ezzen mit vitatkozni(csak annak aki akar), vilagos hogy Messi es Ronaldo utan van Persie a legjobb pilanatnyilag.
limperatore
sztem neked vmi bajod van hallod

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rudee
Várjál, mert a végén az jön ki, hogy van Persie jobb mint Milito <#eplus2><#wink>

Amúgy Õ se a nagyok ellen villogott, nézd csak meg. Blackburn, Norwich, Sunderland, Stoke, Milan <#nevetes1>, Bolton... ezeket tömte.

A Chelsea elleni triplája az, amire meg lehet emelni a kalapot.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Szerintem ilyet senki nem mondott, de mindegy 😄
Na figyelj, ha az olasz bajnokságban 1-0-ra nyer egy csapat, az 3 pont, ugye? A spanyolban általában a Real 5-0 nyer, az is 3 pont. Akkor számít az, hogy 4 góllal többet rúgtak? Mikor úgy is az egymás elleni számít?
És a bajnoki címeknél megmondtam, hogy ez nézõpont kérdése, hogy mit akarsz, sok trófeát, vagy elismerést (kettõ nem ugyanaz).
Fyrex
ahol nem lõ gólt a csapat, ott valóban nem az alapján ítélik meg, de nem akarok fájó pontra tapintani 😄DDDD

egyébként nem bírom felfogni ép ésszel, hogy valaki ennyit tudjon arról magyarázni mindenféle kerülõutakon hogy miért jobb diego milito, ismétlem DIEGO MILITO mint benzema meg higuain.... diego milito XDDDDDDDD

Avanti Crociati!

limperatore
a világ két legjobb csapatát fikáztad, és egy 33 éves csatárt istenítessz akinek 1 jó szezonja volt

itt mondtál ilyet

a jó szezonjának meg nézz utána van interneted tudod használni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
rohadtul de had gyûrjék csak egymást😄😄😄

Ott a pont és kész. 😊
Rudee
Ha nem a rúgott számít, de még csak nem is bajnoki eredmény, akkor mégis mi?? Hány bedobásuk volt a támadó térfél bal felérõl? Vagy hogy jobbról hány szögletet végzett el bal lábas játékos?

limperatore
aha, tehát a csatárt a gólok száma alapján ítéljük meg ugye

van persie 30 gólt lõtt a bajnokságban, az ANGOL bajnokságban, nem a bohóc spanyolban, ahol higu meg benzema 20 körül lõttek

és david villa nyilván jobb játékos hisz elvolt törve a lába x hónapig

nem csodálom h sose olvastam még a hozzászólásaidat 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fyrex
<#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

😄 ez kellett, de most tényleg<#nevetes1><#nevetes1>
"kicsit" ez már off, nemde?
és uncsi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Effe88
már közel van😊
remélem este bejelentik

báttyó02
mit kell vitatkozni hogy ki a jobb csatár,mikor tudjuk hogy Cissé mellett ezek mind elbújhatnak? <#vigyor4><#mf1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
"ki fikázta a realt meg a barcát?"
idézd hogy én hol mondtam ilyet

"higuain meg benzema aztán kurva nagy csatárok 😄"
ahogy látom egyébként te

"belekeverted az Intert"
én csak utaltam a csapatodra, te kezdtél el viccelõdni
"egy jó militot meg se közelít az a 2 csatár"

"nem 1 jó szezonja volt"
hallgatlak a többirõl, mesélj

kérem, nyugodtan próbálja meg újra uram 😊

Avanti Crociati!

Amúgy nehéz vitatkozni olyanokkal, akik nem a meccseket nézik hanem hogy kik lõtték a gólokat, meg hány pontot szereztek. Militonak nem csak 1 jó szezonja volt, több jó szezonja volt, de volt egy kiemelkedõ...
Én azt írtam, hogy nem az számít egy csapatnál, hogy mennyi gólt lõ. Te meg erre azt írtad, hogy az olasz 3. többet ér mint a spanyol. Teljesen hülyeség amit írtál.
Fyrex
ugye még mindenki emlékszik, bár félek is felemlegetni mert olyan mintha Hofi írta volna, hogy az egész alapja az a gondolat, hogy Van Persie simán beférne a Realba ÉS a Barcába is

ergo Van Persie > Benzema, Higuain, Messi, Villa

Avanti Crociati!

wááá, egy "csapatnál".
Rudee
De-de, én értem.

limperatore
ki fikázta a realt meg a barcát?? ne beszélj már félre ember, azt mondtam h van perise beférne a realba meg a barcába, te meg jöttél itt a nyomorék szövegeddel és belekeverted az Intert

persze h istenítem mert megnyert mindent az internek, és kurvára nem 1 jó szezonja volt de te ezzel sem vagy tisztában

komolyan mondom nálad még szücsy is értelmesebb

Nem érted amit írtam.
Fyrex
nem, itt nem a bajnokságokról van szó, olvass vissza

Avanti Crociati!

Rudee
Nem hát, egy olasz BL selejtezõs pozíció nyilván a spanyol bajnoki cím elõtt jár <#idiota><#taps>

Fyrex
tehát egy csatárnál nem az a fontos, hogy hány gólt lõ?

oké, im out.

Avanti Crociati!

Most a bajnokságokról volt szó. Ezért izgalmasabb az olasz bajnokság mint a spanyol (de a spanyol erõsebb).
De nem az a lényeg, hogy melyik csapat mennyi gólt lõ...
Rudee
És fogadjunk hogy azok a 0 védelmes kis csapatok aki EL döntõt játszanak szinte évrõl-évre <#whatever>

Ez nézõpont kérdése. Nekem az lenne, hogy egy olyan csapatban játsszak, amiben jó a hangulat és a szurkolókkal is jó kapcsolat van, a kupák nem érdekelnek.
Fyrex
nem, ez egyáltalán nem relatív, ha a spanyol csapatok nem tudnának védekezni nem lennének ott nemzetközi szinten ahol

nem tudom ilyen csõlátó szemüveget hol lehet kapni ami neked van, de remélem jó márka ha már ennyire ragaszkodsz hozzá

nem tûnik fel, hogy a mindenki hülye csak én vagyok helikopter esete áll fenn?

a világ két legjobb csapatát fikáztad, és egy 33 éves csatárt istenítessz akinek 1 jó szezonja volt

levegõbe beszélek? nyilván, mert el sem hiszem hogy ezeket magyarázni kell. "Higu és Benzema az elõzõ szezonban több gólt lõtt, mint az Inter (meg az olasz élcsapatok) teljes csatársora." kell ehhez kommentár?

elhiszem hogy el vagy keseredve, mert a csapatod majdnem az enyém után végzett a bajnokságban, csak ne másokon vezesd le a frusztráltságodat...

vicc

Avanti Crociati!

Effe88
"De tulajdonképpen mondott valamit hogy miért ment el? Mert szerintem nem kell kupákat nyerni ahhoz, hogy valaki jó játékos legyen."

<#vigyor5><#idiota>
akkor miért játszik egy játékos ha nem a sikerekért, mit nézegessen majd ha vissza vonul??az üres trófea polcot😄😄hagyjuk már,mondjuk az igaz, hogy emberileg féreg lépés volt egy riválishoz menni ment volna inkább a juvéba de ott lófaszt nem keresett volna😄😄

Nyugodj meg, ezt nem azt jelenti, hogy jobb a Real mint bármelyik másik olasz csapat. Még szép hogy több gólt lõnek, mikor egy 5-0-s Real gyõzelem már gyenge...
Én azt csak hülyeségbõl írtam. Sajnos itt nem tudok a hangsúlyt "írni".
limperatore
akkor rosszak az emlékeid 😄

limperatore
õ nem császár hanem herceg

limperatore
nem mondtam h erõsebb, de ez relatív
spanyolországban 2 kiemelkedõ csapat, akik a 0 védelesmes kiscsapatokat rommá verik

olaszországban mikor 2010ben az inter volt a toppon vagy elõtte, sose voltak ilyenek, mivel az olasz csapatok képesek kibekkelni a nagy csapatokat is, ezért gólt lõni se könyebb

de te akkora majom vagy h csak írogatsz a levegõbe

és milito jobb csatár igen

Rudee
Tarik Elyounoussi
Fredrikstad -> Rosenborg
1,1m €

Mikkel Diskerud
Stabaek -> Rosenborg

Quincy Owusu-Abeyie
Al Sadd -> Panathinaikos

Angelo Henriquez
Univ. Chile -> MU

Fyrex
foglaljuk össze mit mondd limperatore:

1.) jelenleg az olasz bajnokság erõsebb mint a spanyol
2.) diego milito jobb csatár mint benzema és higuaín

most erre mit mondjon az ember? olyan mintha leállnál egy down kórossal vitázni, hogy hogyan kell megfejteni a keresztrejtvényt

Avanti Crociati!

Rudee
8-at 11-esbõl ugyebár 😄

Egyébként a nagy Milito császár a Milan és a Lazio kivételével egy neves csapatnak se talált be, pedig akkor király 😄

SLICK
Militonak 1 jó szezonjára emlékszek, amikor BL-t nyertetek... És sztem kifújt. Most is csak szezon végére kezdett valamit mutatni.

Az olasz védelmes eszmefuttatáshoz meg annyit, hogy általánosítani nem szabad valóban, mert az olaszok amúgy is arról híresek, hogy bármikor ki tudják védekezni az ellenfelet. Mindig ratyi bunkerfocit játszottak. Talán ez volt az elsõ EB, amin még meg is dícsértem a válogatottat, mert egész szépen játszottak, ami tõlem nagy szó mert szívbõl gyûlölöm az olaszokat.
A Milannál meg tényleg alapemberek estek ki, ezt megérzi bármely nagycsapat is. Pl ott a Barca, idén õk is bajban voltak a védelemmel, ugye Puyol sérüléssel bajlódott, Piqué egyszer fasírtba volt Peppel, ha meg játszott akkor is halvány volt. Mascheranónak kellett középen játszania. Meg is látszott mennyi gólt kaptak...

limperatore
<#eljen>

szabii98
nem az olasz csapatoknak akartam beszólni hanem limperatore-nak. én is jobban szeretem kicsivel az olasz bajnokságot mint a spanyolt 😄

I met God. She's black

Grove4
Attól, hogy láttál egy szedett vedett "olasz" védelmet a Milantól, az nem azt jelenti, hogy az összes olasz csapaté ilyen! Szerintem igaza van matyinak, tényleg nem mérvadó az, hogy a Barca, Real a kicsiknek rendszeresen 4-5 gólt hint. Persze nem is tehetnek róla, ilyen a bajnokságuk, nyilván nem fognak megállni 2-nél, ha még rúghatnak hatot.

A Milan védelmébõl meg elvitték Thiago Silvat, kiesett Nesta, ez azért sokat számít.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DONGUBA
Istencsaaszar uberbrutalgigamega csatar ennyi😄😄😄😄...hagyjad limpit olyan mint .....

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabii98
igen az olasz védelmet láthattuk játszani a milan-real meccsen nemrég <#hehe> képzelem akkor a tietek milyen lehet, hogy még elõttük se voltatok xD

I met God. She's black