Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kit érdekel ha nem lõ a manchesternek 2 meccsen gólt, ha a többinek lõ 30-t?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Avanti Crociati!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amúgy Õ se a nagyok ellen villogott, nézd csak meg. Blackburn, Norwich, Sunderland, Stoke, Milan <#nevetes1>#nevetes1>, Bolton... ezeket tömte.
A Chelsea elleni triplája az, amire meg lehet emelni a kalapot.
Szar Bayern, szar Bayern :)
És a bajnoki címeknél megmondtam, hogy ez nézõpont kérdése, hogy mit akarsz, sok trófeát, vagy elismerést (kettõ nem ugyanaz).
egyébként nem bírom felfogni ép ésszel, hogy valaki ennyit tudjon arról magyarázni mindenféle kerülõutakon hogy miért jobb diego milito, ismétlem DIEGO MILITO mint benzema meg higuain.... diego milito XDDDDDDDD
Avanti Crociati!
itt mondtál ilyet
a jó szezonjának meg nézz utána van interneted tudod használni
van persie 30 gólt lõtt a bajnokságban, az ANGOL bajnokságban, nem a bohóc spanyolban, ahol higu meg benzema 20 körül lõttek
és david villa nyilván jobb játékos hisz elvolt törve a lába x hónapig
nem csodálom h sose olvastam még a hozzászólásaidat 😄
és uncsi
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
idézd hogy én hol mondtam ilyet
"higuain meg benzema aztán kurva nagy csatárok 😄"
ahogy látom egyébként te
"belekeverted az Intert"
én csak utaltam a csapatodra, te kezdtél el viccelõdni
"egy jó militot meg se közelít az a 2 csatár"
"nem 1 jó szezonja volt"
hallgatlak a többirõl, mesélj
kérem, nyugodtan próbálja meg újra uram 😊
Avanti Crociati!
ergo Van Persie > Benzema, Higuain, Messi, Villa
Avanti Crociati!
persze h istenítem mert megnyert mindent az internek, és kurvára nem 1 jó szezonja volt de te ezzel sem vagy tisztában
komolyan mondom nálad még szücsy is értelmesebb
nem tudom ilyen csõlátó szemüveget hol lehet kapni ami neked van, de remélem jó márka ha már ennyire ragaszkodsz hozzá
nem tûnik fel, hogy a mindenki hülye csak én vagyok helikopter esete áll fenn?
a világ két legjobb csapatát fikáztad, és egy 33 éves csatárt istenítessz akinek 1 jó szezonja volt
levegõbe beszélek? nyilván, mert el sem hiszem hogy ezeket magyarázni kell. "Higu és Benzema az elõzõ szezonban több gólt lõtt, mint az Inter (meg az olasz élcsapatok) teljes csatársora." kell ehhez kommentár?
elhiszem hogy el vagy keseredve, mert a csapatod majdnem az enyém után végzett a bajnokságban, csak ne másokon vezesd le a frusztráltságodat...
vicc
Avanti Crociati!
<#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
akkor miért játszik egy játékos ha nem a sikerekért, mit nézegessen majd ha vissza vonul??az üres trófea polcot😄😄hagyjuk már,mondjuk az igaz, hogy emberileg féreg lépés volt egy riválishoz menni ment volna inkább a juvéba de ott lófaszt nem keresett volna😄😄
spanyolországban 2 kiemelkedõ csapat, akik a 0 védelesmes kiscsapatokat rommá verik
olaszországban mikor 2010ben az inter volt a toppon vagy elõtte, sose voltak ilyenek, mivel az olasz csapatok képesek kibekkelni a nagy csapatokat is, ezért gólt lõni se könyebb
de te akkora majom vagy h csak írogatsz a levegõbe
és milito jobb csatár igen
Fredrikstad -> Rosenborg
1,1m €
Mikkel Diskerud
Stabaek -> Rosenborg
Quincy Owusu-Abeyie
Al Sadd -> Panathinaikos
Angelo Henriquez
Univ. Chile -> MU
1.) jelenleg az olasz bajnokság erõsebb mint a spanyol
2.) diego milito jobb csatár mint benzema és higuaín
most erre mit mondjon az ember? olyan mintha leállnál egy down kórossal vitázni, hogy hogyan kell megfejteni a keresztrejtvényt
Avanti Crociati!
Egyébként a nagy Milito császár a Milan és a Lazio kivételével egy neves csapatnak se talált be, pedig akkor király 😄
Az olasz védelmes eszmefuttatáshoz meg annyit, hogy általánosítani nem szabad valóban, mert az olaszok amúgy is arról híresek, hogy bármikor ki tudják védekezni az ellenfelet. Mindig ratyi bunkerfocit játszottak. Talán ez volt az elsõ EB, amin még meg is dícsértem a válogatottat, mert egész szépen játszottak, ami tõlem nagy szó mert szívbõl gyûlölöm az olaszokat.
A Milannál meg tényleg alapemberek estek ki, ezt megérzi bármely nagycsapat is. Pl ott a Barca, idén õk is bajban voltak a védelemmel, ugye Puyol sérüléssel bajlódott, Piqué egyszer fasírtba volt Peppel, ha meg játszott akkor is halvány volt. Mascheranónak kellett középen játszania. Meg is látszott mennyi gólt kaptak...
I met God. She's black
A Milan védelmébõl meg elvitték Thiago Silvat, kiesett Nesta, ez azért sokat számít.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!