18069
-
#14100 Djibril Cissé
QPR > Al Gharafa (kölcsön)
http://www.qpr.co.uk -
#14099 ezért nem értem...:D -
#14098 lol
pedig nem is áll szarul a sotom
nekik kb. ennyi a max azzal a kerettel -
#14097 Mauricio Pochettino
free--->>Southampton
nem egészen értem milyen elgondolás vezetett ahhoz, hogy a jól teljesítő Adkinst a tök utolsó Espanyoltól kirúgott Pochettinora cseréljék...persze biztos megcáfol engem az argentín :D -
#14096 Najo Pep to Bayern eleg utos volt:D -
#14095 Hát igazán robbanhatna vmi ilyen kaliberu dolog, mert eddig uncsi ez a transzferepizod. -
#14094 „Értetlenül állunk a megjelent találgatások előtt. Dzsudzsák Balázs a Dinamo játékosa, visszautasítjuk azokat a híreszteléseket, miszerint elhagyta a moszkvai klubot. Az ilyen valótlan hírek csak ártanak."
Dzsudzsák menedzsere. -
#14093 énis olvastam,elvileg már csak a két klubnak kell megerősítenie a híreket,de már mindkét fél megegyezett mindenben :DDD hát ha ez igaz én lecumizom magam mert durván a semmiből jönne egy ilyen transzfer :D -
IXEMGabeo #14092 kacsa-e, hogy Dzsudzsákot le fogja-e a Liverpool igazolni vagy sem? tökmind1, mert a vörösök egy játékostemető -
Monoton #14091 Úgy is a nemzetközi porond lesz a mérvadó, szóval majd kiderül. -
#14090 Chelsea-hez nem is mert jönni, két vereség, aztán szezon közben ment is volna tovább! :D
-
#14089 a milanból senki nem varázsolhat most egy jó ideig jó csapatot, nem jó mérce :D
Egy Vidihez simán jólett volna -
#14088 pont h nem fog mert a német barcához ment át kb, a bayern x évente ott van a bl döntőben, német bajnokságot meg behúzzák úgy is majd... ha milanba ment volna ott kiderült volna mekkora edző is valójában
-
#14087 azért nem teljesen azt a csapatot vette át,ami 2006ban BL-t nyert. Egy kiégett,motiválatlan keretet kapott a 2008as szezon után,ahol 3. lett a csapat,és utcahosszal vert el minket a Real,de még a Villareal is. Rendbe kellett tennie a fejeket,újra felkellett tüzelni a játékosokat,ami egy fiatal,tapasztalatlan edzőnek óriási feladat,de megoldotta! Lehet hogy más edzők is nyertek volna olyan kerettel,de nem lehet tudni. -
#14086 nem volt -
IXEMGabeo #14085 Volt egyáltalán spanyol edzője a Bayernnek valaha is?:O:D -
#14084 érdekes lehet....de bundesligas évei miatt még érthető is.... -
Monoton #14083 Állítólag Raúl lesz Pep másodedzője -
nagy hős #14082 Kulfoldon elek, tizbol kilencen utaljak a barcat :D
A gyozteseket gyorsan megunjak az emberek, ilyen ez a biznisz -
#14081 *sorry a hülye fogalmazásért :D -
#14080 Voyager-nek igaza van most derül ki igazán mekkora edző is Ő. azzal a korszakos csapattal (barca) sok edző tudott volna sikereket elérni főleg h az alapok elég rendesen le voltak rakva (Dinho féle bl győzelem arsenal ellen,kb ugyanaz csapat maradt csak Dinho helyét Messi vette át, kb. poszton is). és ez nem csak itthoni megítélés hanem külföldön is nagyon sokan ezt vallják. -
karajjj #14079 azzal a Barcával még nagyanyám is bajnok lett volna... -
#14078 Ha két év alatt két bajnokságot meg két kupát nyer,akkor is lesznek olyan emberek akik nem fogják elismerni a tudását. Alapból sokat nyom a latba hogy a Barcaval ért el eddig sikereket,ami manapság a leggyűlöltebb klub,így Pep megitélése is hendikeppel indul (ITTHON). -
#14077 bezony -
IXEMGabeo #14076 forrás? mobilomra küldik a napi foci híreket ingyen én onnan vagyok naprakész:D -
#14075 Na majd most kiderül mekkora sztár is ő. -
#14074 áááááá M'Vila Madridba jöjjön!!! -
#14073 én picit biztonsági lépésnek látom....könnyebben fog bajnokságok/kupát nyerni németben a bayernnel mint pl-t a cselzivel v a cityvel.... -
karajjj #14072 szerintem bukta lesz -
#14071 Martin Petrov
Bolton-->Espanyol
link
Nené
PSG-->Al-Gharafa
link -
#14070 na ez...érdekes :D -
#14069 Pep Guardiola
Bayern München -
Atys91 #14068 Raffael
Dinamo Kijev>>Schalke 04(kölcsön)
-
#14067 M'vila még nem olyan biztos, vmi másik klub még bejelentkezett érte (állítólag). -
#14066 Ezt meg Redknapp M'Viláról: “I told him that he could come here and be a good player, and if he does well, in 18 months he could get a move to United, or Arsenal or Chelsea if that is what he’s looking for."
Szóval ő se ott akarja megváltani a világot, de szép hogy ezt így letisztázták már az első napon :D -
#14065 Közben hivatalos
-
#14064 redknapp papa bekeményít :O -
#14063 nebassz tényleg,most olvastam énis -
#14062 M'Vila is. Az mi -
#14061 forrás?
mert még a hivatalos honlapjuk sem hozta le, csak valami újság.