Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Ja, és lassan NBI szint lesz, kinézetre már amúgy is az😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szerintem meg 60-ert se adnak oda
DasIsFuck
minél kevesebb a ribanc csapat annál jobb.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Voyager5
Elvileg most fogja bejelenteni, hogy marad a Romaban.
Nehezen tudnám õt elképzelni más csapatban.
Effe88
lehet benne vmi
azért szívmûtét után játszani elég para

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

limperatore
minek fektessenek be ha a másik csapat bírókat küld a meccsekre és így nyernek bajnokságot? :S

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Voyager5
Olaszoknál már kiderültek a turpisságok 😄
hedonist
Érdekes, hogy gyengül az olasz bajnokság, van valami oka, hogy ott nem fektetnek be az orosz, arab, távolkeleti, stb. egyéb milliárdosok?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zegi Norbi HUN
Zlatannal nagyon jó haverok is voltak😊 Egymást hátba rugdosták párszor😄DDD

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

WuFraZselic
Ibra és Silva eladása után nem érezte elég erõsnek a csapatot. lassan 1 hónapja eligazoltak, és Zapatán kívül érdembeli erõsítés nem érkezett

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
Miért? Összeveszett vkivel?

ForzaInter
Cassano kérte, hogy adják el.

Yo, Bitch!

Voyager5
Milan Lab lehet aztmondta, hogy nem kell vele már hosszútávra tervezni.
bakkerman
így elsõre azt mondanám a Milan járt jobban(mondjuk az 7 misi epic fail kopasztól),majd kiderül

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
is-is

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Max 3-5 millát adtam volna még mellé, de hét és felet, fõleg a jelenlegi lutri Pazzinire... Mondjuk, ha bejön neki a váltás, és felpörög, akkor viszi a hátán a csapatot, az biztos.

Ti pedig mire igazoltátok Cassanot, elõkészítõnek, vagy befejezõnek?

WuFraZselic
Antonio Cassano
Milan > Inter

Giampaolo Pazzini
Inter > Milan

Cassano mellett még 7.5 millió eurót kap az Inter

forrás

Voyager5
César Azpilicueta

OM -> Chelsea

hivatalos info még nincs.
Effe88
Stuart Taylor

Man city-->Reading

link

hedonist
Ez kurvajó😄 mind1 neki csak Manchester legyen.

attiGT
hahaha so true

Steve Downie
Howard Webb completes shock move to Man City
(Így már érthetõ, kinek a helyére érkezett RvP)

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
Song

Effe88
Alexander Büttner

Vitesse-->Manchester United

link

Darthmushroom
Moyes szokás szerint megint jól igazol.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

arsnl
Kevin Mirallas
Olympiakos -> Everton
evertonfc.com

szucsy89
Elvileg a Roma elfogadta a city ajánlatát De Rossiért (30m).
arsnl
már nem azért, de egyetlen meccs alapján kijelenteni, h nincs aki rugdossa gólokat...😄
tény RvP nem éppen a legkönnyebben pótolható játékos, de hát minden évben elmegy kb a legjobb playa, minden alkalommal mondják, h top4 kizárva aztán lám lám. legalább nem az lesz mint tavaly h mindenki tõle várta megváltást, amit néha hozott is azért, de egész bajnokságba õ hagyta ki a legtöbb tiszta ziccert is. sztem is jobbak leszünk. de off vége😄

Rudee
Simao
Besiktas -> Espanyol

Mathieu Valverde
Lyon -> Anorthosis <#zavart2>

Szar Bayern, szar Bayern :)

DasIsFuck
szerintem logikus lépés eligazolnia ha már évekig nem nyert semmit ott.
Nyilván szeretne nyerni egy kupát.
Nem hiszem h az meg h hova igazol nagyon tartozna az arsenal drukkerekre.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

szucsy89
Overmars, Petit, GvB, Henry, Hleb, Cesc… Song. #FCBarcelona have spent €155m (more or less) on #Arsenal players in the last 12 years
Kaplan
Van az a mennyiség ami után már nem lesz szomjasabb az ember. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Nem mondtam, hogy Te ugrottál 😊

Amúgy nem, annyira nem vagyok oda érte. Csak szomjasabb leszek tõle 😄DD

Kaplan
"Felhívnám a figyelmed arra, hogy csak 1 évvel maradunk el a kedvenc csapatod BL rekordjától, úgyhogy merész dolog olyat kijelenteni, hogy nem lesz meg az 5. helyünk sem. (A Real Madrid 97 óta minden évben indul a BL-ben, az Arsenal rekordja 98 óta tart)."

Itt megtörtént az összehasonlítás, erre reflektáltam. Tudom, hogy nem Te írtad viszont te vagy Real Madrid rajongó így téged is érint a kérdés. Viszont ha téged csak és kizárólag csökönyösen a saját véleményed érdekel akkor nincs is értelme eszmét cserélni.

S nem "ugrottam" az értelmes véleményedre hanem elmondtam, hogy én személy szerint biztos vagyok benne, aminek egy fogadás keretében pikantériát is adhatnánk. Hisz te hiszed, hogy nem leszünk ott, én pedig igen. Gondolom te is szereted a sört. 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Nem vagyok arrogáns, csak szó nem volt összehasonlításról. Sõt.
Nem is értem, hogy hogyan került elõ ez.

Értelmesen kezdtem el véleményt formálni. Egy rossz szót nem írtam, csak a véleményem, hogy az a csapat ebben a formában nem sokra lesz képes. Erre meg egybõl ugrani kellett valakinek.

Kaplan
Amúgy miért vagy ilyen arrogáns? 😊 Nem kifejezetten értem, hogy beszélgetni lehetne értelmes dolgokról akkor miért vannak olyan emberek akik azonnal taszítanak és arcoskodással próbálnak felülkerekedni. Mire jó ez a leszarom te mit mondasz, az a lényeg amit én írok felfogás. Zsákutca.

Rudee
Minek kéne figyelembe venni a 2 klub helyzetét? Összehasonlítottam õket? Nem. Majd ha ezt teszem, akkor nézni fogom az összes szempontot.

Kaplan
Nekem az ég egy adta világon semmi problémám nem volt a véleményeddel. Ezért mondtam, hogy szívesen "fogadok" a TOP4-t illetõen. A folyamatos BL indulás statisztikája az tény és való, ott van papíron, feketén, fehéren. Szóval ebben a tekintetben tényleg nincs nagy "lemaradásunk" a királyi gárdától.

Azt viszont illene figyelembe venni, hogy a két csapat gazdaságilag közel sincs egy súlycsoportban. Míg Ti meg tudjátok tenni, hogy keményen költekeztek (Itt most relatív, hogy ész nélkül vagy joggal.) addig nálunk teljesen más a helyzet. Ha jól tudom az Arsenal az egyik leggazdagabb klub a világon de a vezetõség miatt mégsem tudjuk ezt a pozíciót kihasználni. Ezen lehet vitatkozni, hogy a klub modellje mennyire jó.

Alapvetõen én azt gondolom, hogy egy ideális világban az Arsenal üzleti modellje kiemelkedõ és eredményes lenne. De itt a bibi, az utóbbi években olyan szinten eldurvult a helyzet a futball világában, hogy képtelenség ezzel a felfogással eredményt elérni. Hiszem, hogy egyszer gátat szab a szövetség ezeknek az esztelen költekezéseknek. Irreális transzfer díjak, kegyetlen fizetések amik teljes egészében elveszik a klubok tradícióit és a játékosok valós értékét.

Rudee
Ó, jajj, kezdõdik. Nehogy már kifejtsem a véleményem, ha másnak nem tetszik...

Elõször is nem vagyok Rudikád. Másodszor meg fociguruba se éri meg õket megvenni, ez látható rögtön az elsõ fordulóban 😊

Attól pedig nem lesz jobb egy csapat, ha éveken át a BLben szerepel. Elmegy minden értelmes játékos, de jobbat nem is érdemeltek az ilyen megnyilvánulások alapján. Tavaly legalább volt aki rúgdosta a gólokat, idén ennek jele nem látszik. Persze még van majdnem 2 hét, reménykedni lehet, de úgyse lesz értékelhetõ igazolás, mert skót a vezetõség.

<#wave>

Steve Downie
Csatlakozom, én is szívesen fogadok a jövõ évi BL indulásunkban. Tavaly is kaptuk az ívet rendesen, hogy kiesõhely, stb.
Rudikám, szerintem inkább a focigurura koncentrálj, és nyugodtan tegyél csak 3 Arsenalos játékost fordulónként 😊
Felhívnám a figyelmed arra, hogy csak 1 évvel maradunk el a kedvenc csapatod BL rekordjától, úgyhogy merész dolog olyat kijelenteni, hogy nem lesz meg az 5. helyünk sem. (A Real Madrid 97 óta minden évben indul a BL-ben, az Arsenal rekordja 98 óta tart).

Kaplan
Most van rá egy karton söröm, hogy leszünk a TOP4-ben. Gyõzelmi esélyeink évek óta nincsenek de az is biztos, hogy méltatlanul alá vagyunk becsülve. Tény és való, hogy nem szerencsés, hogy három év alatt eladtuk majdnem a komplett kezdõ tizenegyünket... De ezen mi, szurkolók, sajnos nem tudunk változtatni.

Rudee
Szerintem nem lesznek ott sem. BL-ben meg... huhúú 😊

szucsy89
nyilván nem arra gondolok hogy szétvernek mindenkit angliában, de top 3-4-5ben ott lesznek/lehetnek simán
Rudee
Jó? <#zavart1>

szucsy89
és még így is jó lesz az arsenal... (ha jön helyette mondjuk M'Vila vagy Sahin)
Steve Downie
Pászmeg

arsnl
Arsenal agree terms with Barcelona for Song
arsenal.com, gondolom hétfõn lesz teljesen hivatalos

ressy14
,,legfasisztább,antiszemita náci kommunisták" <#idiota>

Dum spiro, spero.

Effe88
„Olyan ajánlatot tettek, amire nem lehetett nemet mondani. Piszkosul sok pénzt kínáltak.”

"Gaston Ramírez nem a szokásos sablont húzta elõ, miután aláírt a Southamptonhoz"😄😄